Restaurant Conac - Gastronomie Romaneasca | CasaTimis.ro

Începuturi

CREMĂ DE BRÂNZĂ CU TRUFE ȘI JELEU DE FETEASCĂ NEAGRĂ

220 gr / 58 lei
Cremă delicată de telemea, dar cu mare putere de convingere! Asociată neașteptat cu gustul intens de trufe românești, dulceață de nuci verzi și chipsuri crocante de jambon.

PATE DE CURCAN CU GLAZURĂ DE FETEASCĂ NEAGRĂ

200 gr / 52lei
Parafrazându-l pe scriitorul Ionel Teodoreanu, putem spune că meniul nostru are pateul de rață, exact așa cum Franța are Parisul. I-am alăturat savoarea unică a compotului de mere și culoarea rubinie a dulceții de vișine.

COCKTAIL DE RACI CU SALATĂ DE ANDIVE

250 gr / 65 lei
Un cocktail suav, diafan și rafinat! O feerie de frunze de andive asortată la perfecție cu nuanța contrastantă de portocaliu de raci și cu picături fine de smântână de la ferma noastră.

BULZ CU BRÂNZĂ DE BURDUF ȘI CARPACCIO DE RAȚĂ AFUMATĂ

200gr/ 52 le
Un preparat al emoțiilor și texturilor. Omagiu adus tradițiilor românești. Bulz în straie moderne, cu filé de rață, gălbenuș confiat, sfeclă roșie și smântână grasă de la fermă. Gust tulburător, memorabil, pe alocuri paradisiac.

TARTAR DIN PIEPT DE RAȚĂ CU ALUNE DE PĂDURE

200 gr /76 lei
O poveste culinară ruptă din tablourile boierești. Te invităm să descoperi ceva ce doar aici, la Conac, se poate experimenta: tartar din piept de rață cu alune de pădure, ouă de prepeliță, castraveți și ridichi murate.

FASOLE BĂTUTĂ CU PASTRAMĂ DE MIEL

220 gr / 62 lei
Știm cât de greu este să-i reziști! Un preparat plin de tradiție care reușește să trezească atâtea amintiri. Arome de castraveți cornișon, ardei dulce și ceapă murată – o simfonie de gusturi.

MICI DIN CARNE DE VITĂ WAGYU

100 gr / 150 lei
Micul Aristocrat al monarhiei Casa Timiș, își câștigă drepturile depline pentru titlul de conducător în lumea preparatelor noastre, asociat cu un muștar special, făcut în casă și completat de arome ușor picante de hrean murat.

Salate

SALATA DE ROȘII CU PESTO DE LEUȘTEAN ȘI TELEMEA DE OAIE

200 gr / 48 lei
Inspirație pentru ochi. Plăcere fără vină a sufletului. Culori vii, saturate. Roșii coapte pe îndelete la soare. Brânză de la ferma noastră. O tușă de pesto. Câteva semințe de dovleac crocante. O ultimă pensulație fină. Tabloul e gata!

SALATĂ MARUCA CU SPANAC ȘI JUMĂRI DE RAȚĂ

200 gr / 68 lei
Un omagiu adus prințesei Maruca Cantacuzino Enescu, descendentă a familiei Romalo. Din spanac proaspăt de un verde smarald, plin de minerale, cu jumări crocante de rață, fructe de sezon și un dressing de muștar cu trufe.

SALATĂ DE VARĂ CU PUI ȘI TELEMEA

300gr / 52 lei
Ca o adiere blândă și răcoroasă, salata își așterne la umbra sa, aromele distincte și texturile perfecte. Telemea românească și o grădină de legume: roșii cherry, castraveți, ridichi și ceapă roșie, îmbrățișate de un dressing special de iaurt cu leuștean.

SALATĂ DE VINETE COAPTE LA JAR

180 gr / 42 lei
Descoperă prospețimea grădinii noastre la tine în farfurie. Staruri ale gastronomiei românești, vinetele sunt prezente pe masa noastră învăluite într-un parfum de jar și acompaniate de un curcubeu de roșii multicolore.

Supe/Ciorbe

SUPĂ CU RACI ȘI LEGUME DE VARĂ

350 gr / 58 lei
Un vis de vară cu adieri dulci și rafinate. Raci suculenți gătiți domol de însuși Chef Nico Lontras, scăldați într-o mare de arome intense de legume proaspete.

BORȘ DE COCOȘ

350 gr / 42 lei
De nerefuzat. După o rețetă veche din bunici, o pregătim exact cum trebuie, adică cu migală, cu atenție, cu har și cu tăiței frământați în casă. Mângâiere, nu alta!

CIORBĂ DE SPANAC CU OU ȘI TRUFE ROMÂNEȘTI

350 gr / 58 lei
Un clasic reinterpretat. Această mult iubită ciorbă, clasică la prima vedere, incomparabilă la fiecare gustare. Atingeri onctuoase ale smântânii de la ferma noastră, presărate cu trufe românești și încoronate de oul gătit la perfecție.

Pește

RAPANE ÎN SOS DE VIN CU MĂMĂLIGĂ

350 gr / 98 lei
Rapane îmbăiate în sos de vin alb și praz, seduc mămăliga aurie, care nu știe să spună nu, mai ales dacă este ademenită de un irezistibil sos de usturoi.

BIBAN DE MAREA NEAGRĂ ÎN TEMPURA

350 gr / 102 lei
O inspirație pentru bucătăria tradițională. Un deliciu clasic, reinterpretat, adus în zilele noastre. Biban de Marea Neagră îmbrăcat în tempura cu inserții aurii de mălai, arome echilibrante de castraveți murați, leuștean și cartofi Casa Timiș.

FILÉ DE CALCAN CU CAVIAR DE PĂSTRĂV

300 gr / 138 lei
Superb, festiv, nobil. Regele Mării Negre. Calcanul servit într-o mantie țesută în nuanțe de salsa de roșii și capere, așternută pe un pat mătăsos de piure de țelină, încrustat în perle de caviar de păstrăv. Un spectacol de nuanțe și texturi!

FILÉ DE PĂSTRĂV CU SOS DE SARAMURĂ ȘI PRALINE DE MĂMĂLIGĂ

350 gr / 98 lei
Un răpitor cu origini românești care-ți va fura inima. O surprinzătoare saramură transformată în sos de legume și salsa de ierburi și acompaniată de praline de mămăligă. Magie în farfurie!

CĂRNURI

COCOȘEL DE PĂDURE ÎN CEAUN CU SOS DE CIDRU

500gr /122 lei
Un preparat în care imaginea uimește iar gustul devine memorabil, demn de povestit. Gătit în mod tradițional la ceaun și asezonat cu sparanghel, ciuperci, morcovi și roșii confiate, cu un sos secret de cidru, salvie și un strop de magie.

COTLET DE PORC LA JAR CU SOS DE VIN ROȘU ȘI MERIȘOARE

450 gr / 115 lei
Savuros și îmbietor! Cotletul de porc, înfierbântat pe jar, se răcorește cu un sos de vin roșu și merișoare, lângă cartofii Casa Timiș și parfumatul compot de mere.

OBRĂJOR DE VIȚEL CONFIAT ÎN SOS DE GULAȘ

400 gr / 128 lei
Creată după o rețetă boierească păstrată cu grijă, perfecționată de Chef Nico, pregătită oricând să fie degustată chiar și de cei mai pretențioși. Sos de gulaș aromatizat și texturi fine de cartofi și morcovi, te invită să le descoperi.

TUSLAMA REGALĂ DE VITĂ CROCANTĂ

300 gr / 82 lei
Arome intense te ghidează pe drumul plăcerilor culinare! La răscruce de drumuri, o mantie regală își întâlnește jumătatea suavă. O poveste fără sfârșit dintre o carne de vită crocantă și un sos special de smântână cu usturoi și spanac.

PASTRAMĂ DE BERBECUȚ ÎN SOS DE FETEASCĂ NEAGRĂ

350 gr / 132 lei
Adusă de un baci dibaci din Dealu Mare și marinată îndelung cu mirodenii proaspete, pastrama de berbecuț se scaldă în sos de Fetească Neagră, ciuperci și trufe. E musai să încerci acest preparat.

PIEPT DE RAȚĂ ÎN SOS DE VIN ROȘU ȘI ZMEURĂ

320 gr / 118 lei
Tradiție și rafinament. Piept de rață gătit încet, la foc domol, în sos rubiniu de Fetească Neagră și zmeură. Tonuri de roșu, pasionale, echilibrate perfect de texturile grațioase, pure, în nuanțe de alb ale piureului de țelină.

MEDALION DIN MUȘCHI DE VITĂ CU RACI ȘI TRUFE

370 gr / 198 lei
Fără ascunzișuri, fără îndoieli. Arome sincere, texturi perfecte. Medalion de mușchi de vită fraged, cu raci tăvăliți de zor în unt, înnobilat cu trufe din Dealu Mare, într-o grădină de sparanghel și cartofi, gătiți cu mult gust și pasiune.

Garnituri

Cremă de cartofi

150 gr / 22 lei

Cartofi casa timiș

150 gr / 22 lei

Legume grill

70 gr / 32 lei

Spanac sote

70 gr / 32 lei

Salate garnitură

Salată verde cu roșii cherry

70 gr / 24 lei

Salată de ardei copți

100 gr / 24 lei

Salată de ciuperci murate

150 gr / 22 lei

Dulce și ademenitor

PRĂJITURA REGINA MARIA

200 gr / 48 lei
Un omagiu adus Reginei Maria, dezvăluie secretul unei rețete tradiționale de odinioară. Gust intens de ciocolată fină, texturi crocante de nucă și un adevărat privilegiu autentic, înghețata de ciocolată de Casa Timiș.

DESERTUL VINULUI LA CASA TIMIȘ

150 gr / 48 lei
Creația simfonică a podgoriei Casa Timiș, sub bagheta Maestrului Nico Lontras: înghețată de Fetească Albă, praline cu alune de pădure și sos de vin alb cu vanilie, înmiresmat cu foi de dafin și struguri confiați în miere.

GUSTUL PĂDURII

200 gr / 52 lei
Acest desert ambițios te poartă într-o incursiune prin întreaga pădure. Savurează gingașa cremă de cătină, fructele de pădure proaspete, parfumate și prețioasa înghețată cu trufe. Un deliciu!

BUDINCĂ DE OREZ CU LAPTE

200 gr / 48 lei
Amintiri din copilărie scrise și trăite la Conac. Mult iubitul desert rece, budinca de orez cu lapte de la ferma noastră, încoronat de o cupă de înghețată, și nu orice înghețată, ci una specială, din magiun de prune cu nuci.

SELECȚIE DE ÎNGHEȚATĂ BIO

180 gr / 48 lei
Cremoasă și delicioasă, făcută în casă, mereu diferită și surprinzătoare, te va cuceri cu aromele sale, dăruite de natură.

SORBETTO DE ȚUICĂ

75 gr / 28 lei
Parfum unic, greu de asemuit cu ceva cunoscut, poate doar cu dulcea răcoare din mijlocul unei livezi de pruni înfloriți.

ÎNGHEȚATĂ DE VIN CASA TIMIȘ

75 gr / 28 lei
Poți oare să te bucuri de splendoarea unei întregi podgorii într-o cupă de înghețată ? Da! Simte-i gustul generos, rotund și suplu. Fiecare boabă de strugure are o poveste de spus. Ca și fiecare cupă de înghețată. Ascultă, savurează, bucură-te!

SELECȚIE DE BRÂNZETURI ROMÂNEȘTI CU NUCI ȘI FRUCTE DE SEZON

250 gr / 68 lei
O simfonie de brânzeturi artizanale românești, perfectă pentru a completa degustările de vin sau ca desert, ce îmbină arome și texturi de poveste, din Dealu Mare.

VINURILE CASA TIMIȘ

VINURI ALBE

CASA TIMIȘ 2020 CUVÉE BLANC

75 cl / 130 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, MUSCAT OTTONEL, CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2019 ALB

75 cl / 195 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare - MEDALIE DE AUR

CASA TIMIȘ 2018 ALB

75 cl / 120 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2015 ALB

75 cl / 490 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ BARICAT 6 LUNI - MEDALIE DE AUR DOC Dealu Mare

VINURI ROSE

CASA TIMIȘ 2022 ROSE

75 cl / 145 lei
CABERNET SAUVIGNON DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROSE

75 cl / 135 lei
MERLOT, SHIRAZ DOC Dealu mare

CASA TIMIȘ 2018 ROSE

75 cl / 125 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

VINURI ROȘII

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
CABERNET SAUVIGNON - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
CABERNET SAUVIGNON, SHIRAZ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
CABERNET FRANC - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2019 ROȘU

75 cl / 155 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2018 ROȘU

75 cl / 160 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2015 ROȘU

75 cl / 290 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ BARICAT 12 LUNI - MEDALIE DE AUR DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2014 ROȘU

75 cl / 340 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ BARICAT 12 LUNI - MARE MEDALIE DE AUR DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ EXPERIENCE 2013

75 cl / 240 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

OUR CREATIONS

LAVANDER GIN

25 cl / 65 lei

RUM GELATTO

25 cl / 58 lei

CITRUS PARADISE

25 cl / 54 lei

TASTY PEACH

12 cl / 48 lei

SPICEY TONIC

25 cl / 52 lei

LA VERA ROSA

17 cl / 48 lei

MASTIC MARTINI

10 cl / 48 lei

GRAPPA SOUR

10 cl / 42 lei

PER AMORE SUO

17 cl / 44 lei

FRAGOLE FRIZZANTI

17 cl / 48 lei

OUR NON-ALCOHOLIC CREATIONS

LAVANDER TONIC

25 cl / 48 lei

HONEY BLUE

25 cl / 38 lei

BERGAMOTTO ESPRESSO

25 cl / 38 lei

VERMUT & BITTER

MARTINI RISERVA SPECIALE AMBRATO

4 cl / 23 lei

MARTINI RISERVA SPECIALE RUBINO

4 cl / 23 lei

9 DI DANTE INFERNO VERMOUTH

4 cl / 29 lei

BITTER RISERVA SPECIALE

4 cl / 25 lei

VODKA

FINLANDIA

4 cl / 24 lei

RUSSIAN STANDARD ORIGINAL

4 cl / 27 lei

BELUGA NOBLE CELEBRATION

4 cl / 65 lei

BELUGA GOLD LINE

4 cl / 95 lei

CIROC

4 cl / 50 lei

GREY GOOSE

4 cl / 59 lei

GIN

BOMBAY SAPPHIRE

4 cl / 25 lei

MONKEY’S 47

4 cl / 52 lei

HENDRICK’S

4 cl / 39 lei

SAFFRON

4 cl / 32 lei

BULLDOG

4 cl / 36 lei

STAR OF BOMBAY

4 cl / 35 lei

CITRUM GIN PREMIUM DISTILLED

4 cl / 28 lei

GIN XII

4 cl / 38 lei

MCQUEEN & THE VIOLET GIN

4 cl / 42 lei

GIN SUL

4 cl / 54 lei

FOGO DO SUL GIN

4 cl / 98 lei

DAMRAK GIN

4 cl / 28 lei

135 EAST JAPANESE GIN HYOGO

4 cl / 34 lei

THE BOTANIST

4 cl / 42 lei

WHISKY

BLENDED SCOTCH

J&B 15 Y.O.

4 cl / 38 lei

DEWAR’S

4 cl / 36 lei

NIKKA 12 Y.O.

4 cl / 129 lei

CHIVAS REGAL 12 Y.O.

4 cl / 37 lei

CHIVAS REGAL 18 Y.O.

4 cl / 72 lei

CHIVAS ROYAL SALUTE 21 Y.O.

4 cl / 155 lei

JOHNNIE WALKER BLACK

4 cl / 34 lei

JOHNNIE WALKER GOLD

4 cl / 69 lei

THE JOHN WALKER BLUE 100

4 cl / 2450 lei

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

4 cl / 180 lei

SINGLE MALT

GLENFIDDICH 12 Y.O.

4 cl / 43 lei

GLENFIDDICH 18 Y.O.

4 cl / 97 lei

THE MACALLAN 12 Y.O.

4 cl / 68 lei

LAGAVULIN 16 Y.O.

4 cl / 67 lei

OCTOMORE

4 cl / 145 lei

GLENMORANGIE 10 Y.O.

4 cl / 49 lei

TENNESSEE

JACK DANIEL’S

4 cl / 27 lei

JACK DANIEL’S SINGLE BARREL

4 cl / 42 lei

JACK DANIEL’S GENTLEMEN JACK

4 cl / 34 lei

BOURBON

JIM BEAM WHITE

4 cl / 27 lei

WOODFORD RESERVE DOUBLE

4 cl / 54 lei

OAKED BULLEIT 10 Y.O.

4 cl / 48 lei

MARKER’S MARK

4 cl / 34 lei

IRISH

ROE&CO IRISH WHISKEY

4 cl / 38 lei

SLANE

4 cl / 32 lei

ROE&CO IRISH WHISKEY

4 cl / 38 lei

SLANE

4 cl / 32 lei

ROM

HAVANA CLUB ESPECIAL

4 cl / 26 lei

HAVANA CLUB COHIBA

4 cl / 198 lei

BACARDI CARTA NEGRA

4 cl / 25 lei

ZACAPA 23 Y.O.

4 cl / 48 lei

ZACAPA XO

4 cl / 145 lei

DIPLOMATICO RESERVE

4 cl / 44 lei

BUMBU XO

4 cl / 44 lei

TEQUILA

PATRON SILVER

4 cl / 36 lei

DON JULIO 1942

4 cl / 195 lei

PATRON GOLD

4 cl / 38 lei

CLASE AZUL REPOSADO

4 cl / 185 lei

CONIAC, ARMAGNAC, VINARS

Remy Martin Vsop

4 cl / 42 lei

Remy Martin 1738 Accord Royal

4 cl / 75 lei

Remy Martin XO

4 cl / 185 lei

REMY MARTIN LOUIS AL XIII-LEA

4 cl / 1750 lei

Courvoisier XO

4 cl / 125 lei

Jad XO 40 Y.O.

4 cl / 110 lei

Brâncoveanu XO

4 cl / 37 lei

Baron Gaston Legrand 1960

4 cl / 465 lei

Baron Gaston Legrand 1980

4 cl / 115 lei

Hennessy Paradise

4 cl / 550 lei

Bardar Divine

4 cl / 68 lei

Lichior & Digestive

Disaronno

4 cl / 26 lei

Limoncello Di Capri

4 cl / 26 lei

Sambuca Molinari

4 cl / 26 lei

CYNAR

4 cl / 26 lei

Amaro Montenegro

4 cl / 26 lei

Fernet Branca

4 cl / 26 lei

Grappa ITALIA

4 cl / 95 lei
Prosecco/Amarone/Moscato

Hpnotiq

4 cl / 47 lei

Chartreuse Verte

4 cl / 42 lei

Bumbu Cream

4 cl / 32 lei

Jagermaister

4 cl / 26 lei

SPIRIT ROMÂNESC

Palincă Pater

4 cl / 40 lei

Țuică Pater

4 cl / 30 lei

Rachiu Mure Pater

4 cl / 36 lei

Rachiu Pere Pater

4 cl / 36 lei

Rachiu Gutui Pater

4 cl / 36 lei

Vișinată Pater

4 cl / 28 lei

Murată Pater

4 cl / 28 lei

Cocktailuri Alcoolice

Lavander Gin

22 cl / 65 lei
Gin, sirop lavandă, fresh lime, apă tonică

Hugo

25 cl / 54 lei
Prosecco, sirop de soc, lime, apă minerală, mentă

Aperol Spritz

25 cl / 54 lei
Prosecco, Aperol, apă minerală

NEGRONI AFUMICATO

10 cl / 42 lei
Gin, Campari, vermut roșu

MASTIC MARTINI

10 cl / 48 lei
Lichior de Mastiha, Gin, Martini

CITRUS PARADISE

25 cl / 54 lei
Gin, Campari, grapefruit, lime, apă tonică, bitter grapefruit, sirop de vanilie, fructul pasiunii

GRAPPA SOUR

10 cl / 42 lei
Grappa, fresh de lime, sirop de zahăr

ROSE MARY

25 cl / 52 lei
Martini Rubino, sirop de rozmarin, apă tonică

ESPRESSO MARTINI CREAM

10 cl / 42 lei
Bumbu cream, vodka, Espresso

TRUFLE MARTINI

10 cl / 52 lei
Martini Bianco, vodka, bitter de trufe albe, ulei de trufe negre

GOLD TEAM

10 cl / 990 lei
Louis XIII, Clase Azul Reposado, Ezoteric, sirop bio de tei, infuzie de șofran, fulgi de aur 23k

RUM GELATTO

25 cl / 58 lei
Tiki rom, lime, suc ananas, sorbetto lime

TASTY PEACH

25 cl / 48 lei
Vodka, piure de piersici, lime, piersici

SPICEY TONIC

25 cl / 52 lei
Apă tonică, gin, lichior de chilli, lime

DISARONNO SOUR

10 cl / 48 lei
Disaronno, fresh de lime, sirop de zahăr

SPARKLING COCKTAILS

PER AMORE SUO

17 cl / 44 lei
Lichior Bergamotto, sirop Bergamotto, Prosecco, apă minerală

MIMOSA

17 cl / 44 lei
Prosecco, fresh de portocale

LA VERA ROSA

17 cl / 48 lei
Prosecco, sirop de trandafir, apă minerală, caviar de Prosecco

LIMONCELLO SPRITZ

17 cl / 44 lei
Limoncello, Prosecco, apă minerală

FRAGOLE FRIZZANTI

17 cl / 48 lei
Lichior de frăguțe, Prosecco, apă minerală

COCKTAILURI NON-ALCOOLICE

LAVANDER TONIC

25 cl / 48 lei
Sirop de lavandă, apă tonică, fresh lime

HONEY BLUE

25 cl / 38 lei
Sirop de miere, fresh lime, ceai Clitoria

BERGAMOTTO ESPRESSO

25 cl / 38 lei
Apă tonică, Espresso, sirop Bergamotto

BLUEBERRIES SUMMER

25 cl / 38 lei
Afine, lime, sirop grenadine, Santal de fructe roșii

APEROL SPRITZ

25 cl / 48 lei
Aperol Lyre's, Prosecco Lyre's, apă minerală

MATCHA ORANGE

25 cl / 38 lei
Fresh de portocale, Matcha pudră

Bere

Nenea Iancu Blondă

50 cl / 24 lei

Paulaner Blondă

50 cl / 25 lei

Paulaner Nefiltrată

50 cl / 26 lei

Paulaner Fără Alcool

50 cl / 25 lei

Leffe Blondă

33 cl / 26 lei

Leffe Brună

33 cl / 26 lei

Guiness

33 cl / 28 lei

Corona

33 cl / 27 lei

Limonadă

Limonadă Casa Timiș

25 cl / 26 lei

Limonadă lavandă și lime

25 cl / 34 lei

Limonadă căpșuni

25 cl / 28 lei

Limonadă mango și fructul pasiunii

25 cl / 28 lei

Limonadă castravete și ghimbir

25 cl / 28 lei

Limonadă PIERSICĂ

25 cl / 32 lei

Limonadă HIBISCUS

25 cl / 28 lei

Fresh

CASA TIMIȘ (pepene și căpșuni)

25 cl / 32 lei

Portocale

25 cl / 28 lei

Grapefruit

25 cl / 30 lei

Rodie

25 cl / 39 lei

Ananas și ghimbir

25 cl / 39 lei

Mere și morcov

25 cl / 29 lei

Mixt (portocale și grapefruit)

25 cl / 29 lei

Băuturi răcoritoare

APĂ CASA TIMIȘ NAZZURO PLATĂ

75 cl / 18 lei

APĂ CASA TIMIȘ NAZZURO CARBOGAZOASĂ

75 cl / 18 lei

Acqua Panna

50 cl / 24 lei

San Pellegrino

50 cl / 24 lei

Coca Cola

25 cl / 12 lei

Fanta

25 cl / 12 lei

Sprite

25 cl / 12 lei

Schweppes

25 cl / 13 lei

Apă tonică San Pellegrino

20 cl / 23 lei

Apă tonică Seventeen 1724

20 cl / 25 lei

Red Bull

25 cl / 25 lei

Cafea

Espresso

3 cl / 14 lei

Espresso Dublu

6 cl / 22 lei

Espresso fără cofeină

3 cl / 15 lei

Cappuccino

25 cl / 22 lei

Cappuccino Vienez

25 cl / 24 lei

Caffe Latte

20 lei

FERRERO Latte

25 cl / 27 lei

AEROCANO

10 cl / 22 lei

Frappe Clasic

25 cl / 27 lei

LATTE MATCHA

25 cl / 34 lei

Irish Coffee

20 cl / 32 lei

CIOCOLATĂ CALDĂ

25 cl / 26 lei

Volcano COFFEE

20 cl / 36 lei

Ceai Thera

30 cl / 22 lei

ICE TEA BIO HOME MADE

CEAI CLITORIA TERNATEA cu TRANDAFIR

25 cl / 18 lei

CEAI CLITORIA TERNATEA cu BROWNIE

25 cl / 18 lei

CEAI CLITORIA TERNATEA cu VIOLETE

25 cl / 18 lei

CEAI CLITORIA TERNATEA cu ZMEURĂ

25 cl / 18 lei

CEAI CLITORIA TERNATEA cu BUSUIOC

25 cl / 18 lei

VIN LA PAHAR

Alb Casa Timiș

15 cl / 29 lei

Rose Casa Timiș

15 cl / 29 lei

Roșu Casa Timiș

15 cl / 34 lei

VINURI ALBE

ROMÂNIA

CASA TIMIȘ 2020 CUVÉE BLANC

75 cl / 130 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, MUSCAT OTTONEL, CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2019 ALB

75 cl / 195 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare - MEDALIE DE AUR

CASA TIMIȘ 2018 ALB

75 cl / 120 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2015 ALB

75 cl / 490 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ BARICAT 12 LUNI - MEDALIE DE AUR DOC Dealu Mare

Crâmpoșie Selecționată - Avincis

75 cl / 160 lei
Drăgășani

Pinot Gris - Lacerta

75 cl / 155 lei
DOC Dealu Mare

ANA CHARDONNAY - JIDVEI

75 cl / 195 lei
Târnave

CHARDONNAY BARRIQUE - CAII DE LA LETEA

75 cl / 240 lei
Via Viticola Sarica Niculițel - Colinele Dobrogei

Aligote PRINCEPS RESERVA - Caii de la Letea

75 cl / 240 lei
Via Viticola Sarica Niculițel, Colinele Dobrogei

NOBLE WHITE - BUDUREASCA

75 cl / 190 lei
CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, MUSCAT OTTONEL DOC Dealu Mare

BON VIVEUR - LICORNA

75 cl / 180 lei
SAUVIGNON BLANC, CHARDONNAY DOC Dealu Mare

BACANTA - GÂRBOIU

75 cl / 195 lei
Șarbă Barrique - Cotesti

RIESLING ITALIAN - GABAI

75 cl / 160 lei
Murfatlar

TORTUGA ALB - RASOVA

75 cl / 245 lei
CHARDONNAY, PINOT GRIGIO, SAUVIGNON BLANC Dobrogea

RUSALCĂ ALBĂ - OPRIȘOR

75 cl / 170 lei
CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, PINOT GRIGIO, RIESLING Dealurile Olteniei

TRIPTIC - VELVET

75 cl / 230 lei
FETEASCĂ ALBĂ, FETEASCĂ REGALĂ, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

VALAHORUM FETEASCĂ ALBĂ

75 cl / 160 lei
DOC Dealu Mare

SOARE BLANC DE NOIR - SÂMBUREȘTI

75 cl / 190 lei
CABERNET SAUVIGNON Domeniile Munteniei și Olteniei

CHATEAU VALVIS - SÂMBUREȘTI

75 cl / 210 lei
SAUVINION BLANC DOC Muntenia

SOLO QUINTA

75 cl / 270 lei
Recaș

DOMAINE CEPTURA BLANC - DAVINO

75 cl / 250 lei
SAUVINION BLANC, FETEASCĂ ALBĂ, REISLING DOC Dealu Mare

REVELATIO - DAVINO

75 cl / 290 lei
SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CUVÉE PACS - SERVE

75 cl / 180 lei
CHARDONNAY, FETEASCĂ ALBĂ, PINOT NOIR, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ DOC Dealu Mare

TRAMINER - PURCARI

75 cl / 145 lei
Ștefan Vodă - Moldova

Italia

Pinot Grigio - Frescobaldi Attems

75 cl / 290 lei
Friuli

Bulgarini 010 - Bulgarini

75 cl / 210 lei
Brescia

Greco Di Tufo - Cantine Di Marzo

75 cl / 240 lei
Tufo

Pinot Grigio, San Angello - Banfi

75 cl / 240 lei
Toscana

Franța

CHATEAU SMITH HAUT LAFITTE

75 cl / 920 lei
Bordeaux

LES VAILLONS CHABLIS PREMIER CRU 75 cl / 460 lei DOMAINE LAROCHE

75 cl / 460 lei
Burgundia

Vinuri Rose

România

CASA TIMIȘ 2022 ROSE

75 cl / 145 lei
CABERNET SAUVIGNON DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROSE

75 cl / 135 lei
MERLOT, SHIRAZ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2018 ROSE

75 cl / 125 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

Cuvée Sissi - Serve

75 cl / 170 lei
DOC Dealu Mare

VALAHORUM BUSUIOACĂ ROSE

75 cl / 180 lei
DOC Dealu Mare

SWEET PINOT ROSE - GABAI

75 cl / 180 lei
PINOT NOIR Murfatlar

DOMAINE CEPTURA ROSE - DAVINO

75 cl / 190 lei
MERLOT, CABERNET SAUVIGNON DOC Dealu Mare

CHATEAU VALVIS ROSE - SÂMBUREȘTI

75 cl / 210 lei
DOC Muntenia

ANNO 5 BĂTUTĂ ROSE - LICORNA

75 cl / 160 lei
CABERNET SAUVIGNON, BĂTUTĂ NEAGRĂ, VULPEA DOC Dealu Mare

ROSE NOCTURNE - PURCARI

75 cl / 145 lei
CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, RARĂ NEAGRĂ Stefan Vodă- Moldova

Italia

Bulgarini Riviera Del Garda Classico Chiaretto Doc

75 cl / 160 lei
Brescia

Franța

M De Minuty - Château Minuty

75 cl / 200 lei
Provence