Restaurant Conac - Gastronomie Romaneasca | CasaTimis.ro

Începuturi

File de păstrăv cu răzălăi

180 gr / 55 lei
Păstrăv ușor afumat, delicat, dar cu mare forță de convingere alături de găluști aurii, într-un sos cremos, verde intens de leuștean.

Pate de rață cu dulceață de cireșe și compot de mere

180 gr / 45 lei
Parafrazându-l pe scriitorul Ionel Teodoreanu, putem spune că meniul nostru are pateul de rață, exact așa cum Franța are Parisul. I-am alăturat savoarea revigorantă a compotului de mere și culoarea rubinie a dulceții de cireșe.

Măduvioare crocante pe pat de salată de pătrunjel

180 gr / 47 lei
Măduvioare închegate în vin și tăvălite zglobiu în panko auriu și crocant s-au instalat comod pe un pat de salată de pătrunjel, primind alături o desăvârșită cremă picantă de usturoi și ardei iute.

Bulz cu brânză de capră și gălbenuș confiat pe carpaccio de rață afumată

180 gr / 45 lei
Un preparat al emoțiilor și texturilor. Omagiu adus tradițiilor românești. Bulz în straie moderne, cu file de rață, ou poșat la perfecție, sfeclă roșie și smântână grasă de la fermă. Gust tulburător, memorabil, pe alocuri paradisiac

Tartar din mușchiuleț de căprioară cu alune de pădure șI maioneză afumată

180 gr / 82 lei
Adieri sălbatice, ispititoare, îmblânzite de Chef Nico Lontras. Te invităm să descoperi tot ce îți pot oferi mai bun producătorii locali din Dealu Mare. A lor e grădina de arome proaspete de la tine din farfurie, a ta e bucuria.

Fasole bătută cu trufe și jumări de mangalița

200 gr / 52 lei
Greu să-i reziști acestui preparat tradițional, care trezește atâtea amintiri. L-am înnobilat cu trufe parfumate, „bomboane” crocante de Mangalița, ceapă murată și ardei piri-piri.

Doboș cu zacuscă și rață afumată

180 gr / 55 lei
Un sandwich rafinat din felii fine de pastramă de rață, care dialoghează subtil cu zacusca din ciuperci de pădure ce șade între ele. Gust inedit

Salate

Salată de roșii cu pesto de leuștean, brânză de burduf de la fermă și semințe de dovleac

200 gr / 42 lei
Inspirație pentru ochi. Plăcere fără vină a sufletului. Culori vii, saturate. Roșii coapte pe îndelete la soare. Brânză de la ferma noastră. O tușă de pesto. Câteva semințe de dovleac crocante. O ultimă pensulație fină. Tabloul e gata!

Salată maruca

200 gr / 56 lei
Un omagiu adus prințesei Maruca Cantacuzino Enescu, descendentă a familiei Romalo. Din spanac proaspăt de un verde smarald, plin de minerale, cu jumări crocante de rață, fructe de sezon și un dressing de muștar cu trufe.

Salată de ou cu maioneză și raci

180 gr / 46 lei
O feerie de frunze de salată și ou, legată cu maioneză și asortată, pe românește, cu raci, peste care plutește diafan un norișor din spumă de apio.

Salată de vinete coapte la jar

180 gr / 38 lei
Descoperă prospețimea grădinii noastre la tine în farfurie. Staruri ale gastronomiei românești, vinetele sunt prezente pe masa noastră învăluite într-un parfum de jar și acompaniate de un curcubeu de roșii multicolore.

Supe/Ciorbe

Ciorbă de vită cu brânză de horezu

350 gr / 46 lei
Un clasic al restaurantului Casa Timiș. Această mult iubită ciorbă de burtă este irezistibilă și incomparabilă. Cubulețe fragede de carne scăldate în consommé de vită cu ceapă dulce, caramelizată la foc domol și bruschete crocante, alintate de brânza de Horezu.

Borș de cocoș

350 gr / 38 lei
De nerefuzat. După o rețetă veche din bunici, pregătită exact cum trebuie, adică cu migală, cu atenție, cu har și cu tăiței frământați în casă. Mângâiere, nu alta!

Ciorbă de pleurotus cu smântână

350 gr / 38 lei
Borangic lichid, țesut cu aromele telurice ale ciupercii pleurotus și atingerea onctuoasă a smântânii de la fermă. Denumită popular și găinușa-pădurii sau păstrăvul cerului, pleurotusul face ca papilele gustative să vibreze ca o harpă bine acordată.

Preparate din carne

Pui crocant în fulgi de porumb cu cremă de spanac și mujdei cu roșii

400 gr / 92 lei
Intră în valsul savorilor la care te invită acest șnițel de pui reinterpretat. Pulpa bine gătită a fost rostogolită temeinic în fulgii aurii de porumb, apoi alinată de mătasea spanacului sotat și revigorată de mujdeiul de roșii.

Cotlet de porc la jar cu cartofi casa timiș și sos de vin roșu cu merișoare

450 gr / 115 lei
Savuros și îmbietor! Cotletul de porc, înfierbântat pe jar, se răcorește cu un sos repejor de vin roșu și merișoare, lângă cartofii Casa Timiș și parfumatul compot de mere

Sarmale de vită cu sos gulaș și smântână

350 gr / 68 lei
Create după o rețetă boierească păstrată cu grijă, sarmalele noastre în foi de viță, cu sos gulaș picant și smântână cremoasă, te îmbie să le descoperi. „Sărmăluța reprezintă beatitudine, deliciu fără efort!”, zicea Ionel Teodoreanu, și tot el adăuga: „Sărmăluțele și sărutările nu au număr”

Mușchiuleț de căprioară, piure de sfeclă, piure de napi, sos de vin roșu cu ienupăr și zmeură, chips de topinambur

400 gr / 152 lei
Întregul univers al terroir-ului de Dealu Mare la tine în farfurie. O rapsodie în vie cu mușchiuleț sprințar de căprioară, piure de sfeclă și chipsuri de topinambur. Mândru dirijor, sosul de vin roșu, aromat cu ienupăr și zmeură

Piept de rață cu varză roșie călită și sos de vin roșu cu cireșe

400 gr / 98 lei
Tradiție și rafinament. Rață confiată la foc domol și varză rubinie, gătită încet, cu atenție și stropită cu sos porfiriu, aromat cu Vinul Casa Timiș. Tonuri de roșu, de dragoste, de senzualitate, de certitudine

Pastramă de berbecuț în sos de fetească neagră, cremă de cartofi și ciuperci cu trufe din dealu mare

400 gr / 118 lei
Adusă de un baci dibaci din Dealu Mare și marinată îndelung cu mirodenii proaspete, pastrama de berbecuț se scaldă în sos de Fetească Neagră, ciuperci și trufe. E musai să încerci acest preparat

Mușchi de vită românească cu cremă de cartofi și salată de pătrunjel cu hrean

400 gr / 168 lei
Fără ascunzișuri, fără îndoieli. Aromele sincere, proaspete, de pătrunjel și hrean electrizează mușchiul de vită, gătit cu tandrețe. Alături, o îmbrățișare cremoasă de cartof

Pește

Rapane în sos de vin alb cu roșii cherry, mămăliguță și cremă de smântână

380 gr / 86 lei
Rapanele îmbăiate în sos de vin și-n smântâna satinată seduc mămăliga delicioasă care nu știe să spună nu, mai ales dacă e ademenită cu un irezistibil mujdei de usturoi.

Pilaf cu raci de marea neagră

380 gr / 84 lei
Nicicând racii nu s-au odihnit mai bine ca pe patul din pilaf cremos, garnisit cu pesto din roșii uscate și nuci crocante. O inedită combinație, la mai bine de un secol de la prima rețetă de pilaf cu raci, semnată Ecaterina COMŞA (1902).

File de calcan cu velouté de raci, caviar de somon și baby spanac în unt

380 gr / 152 lei
Superb, festiv, voluptuos. Regele peștilor, Calcanul de Marea Neagră, e învăluit într-o catifea țesută cu velouté de raci, baby spanac și icre de somon, de un portocaliu solar. Să-i dam calcanului ce-i al calcanului!

File de păstrăv cu sos de saramură și praline de mămăligă

380 gr / 96 lei
Un răpitor cu origini românești care-ți va fura inima. O surprinzătoare saramură transformată în sos de legume și salsa de ierburi și acompaniată de praline de mămăligă. Magie în farfurie!

Garnituri

Cremă de cartofi

200 gr / 24 lei

Cartofi casa timiș

200 gr / 22 lei

Legume grill

150 gr / 28 lei

Spanac sote

150 gr / 26 lei

Salate garnitură

Salată verde cu roșii cherry

100 gr / 24 lei

Salată de ardei copți

150 gr / 24 lei

Salată de ciuperci murate

150 gr / 22 lei

Pizza

Pizza albă cu hribi și trufe

300 gr / 98 lei

Pizza cu păstrăv afumat și icre de păstrăv

300 gr / 98 lei

Pizza cu pastramă de miel și brânză maturată de horezu

300 gr / 98 lei

Pizza cu jumări de mangaliță și pesto de leuștean

300 gr / 98 lei

Dulce și ademenitor

Salam de biscuiți cu înghețată cu mac

150 gr / 48 lei
Amintiri din copilărie scrise de Casa Timiș. Îndrăgitul salam de biscuiți înnobilat cu o coroană de înghețată, bătută în nestemate de mac

Desertul vinului la Casa Timiș

150 gr / 48 lei
Fin, aristocratic, convingător, delicios. Desertul suprem. Creația simfonică a podgoriei Casa Timiș, sub bagheta Maestrului Nico Lontras: înghețată de Fetească Albă, praline cu alune de pădure și sos de vin alb cu vanilie, înmiresmat cu foi de dafin și struguri confiați în miere.

Gustul pădurii cu cremă de cătină, fructe de pădure și trufe

150 gr / 49 lei
Acest desert ambițios te poartă într-o incursiune prin întreaga pădure. Savurează gingașa cremă de cătină, fructele de pădure parfumate și trufele prețioase

Tartă de mere cu caramel sărat și înghețată de ciocolată

150 gr / 48 lei
Da, e un adevărat privilegiu, această înghețată unică a Casei Timiș, așezată pe o canapea din tartă de mere, învelită în caramel sărat

Selecție de înghețată bio

150 gr / 48 lei
Da, e un adevărat privilegiu, această înghețată unică a Casei Timiș, așezată pe o canapea din tartă de mere, învelită în caramel sărat

Sorbetto de țuică

70 gr / 24 lei
Parfum unic, greu de asemuit cu ceva cunoscut, poate doar cu dulcea răcoare din mijlocul unei livezi de pruni înfloriț

Înghețată de vin Casa Timiș

70 gr / 24 lei
Parfum unic, greu de asemuit cu ceva cunoscut, poate doar cu dulcea răcoare din mijlocul unei livezi de pruni înfloriț

Selecție de brânzeturi românești cu nuci și fructe de sezon

300 gr / 68 lei
O simfonie de brânzeturi artizanale românești, perfectă pentru a completa degustările de vin sau ca desert, ce îmbină arome și texturi de poveste, din Dealu Mare

Vermut & bitter

Martini riserva speciale ambrato

4 cl / 19 lei

Martini riserva speciale rubino

4 cl / 19 lei

9 di dante inferno vermouth

4 cl / 25 lei

Bitter riserva speciale

4 cl / 20 lei

Vodcă

Finlandia

4 cl / 19 lei

Russian standard original

4 cl / 23 lei

Beluga noble celebration

4 cl / 42 lei

Beluga gold line

4 cl / 79 lei

Ciroc

4 cl / 43 lei

Grey goose

4 cl / 40 lei

Gin

Bombay sapphire

4 cl / 24 lei

Monkey’s 47

4 cl / 44 lei

Hendrick’s

4 cl / 39 lei

Saffron

4 cl / 26 lei

Bulldog

4 cl / 29 lei

Citrum gin premium distilled

4 cl / 23 lei

Gin XII

4 cl / 36 lei

Mcqueen & the violet gin

4 cl / 37 lei

Gin sul

4 cl / 52 lei

Fogo do sul gin

4 cl / 98 lei

Damrak gin

4 cl / 26 lei

135 east japanese gin hyogo

4 cl / 32 lei

The botanist

4 cl / 36 lei

Whisky

Blended scotch

J&B 15 Y.O.

4 cl / 36 lei

Dewar’s

4 cl / 34 lei

Nikka 12 Y.O.

4 cl / 94 lei

Chivas regal 12 Y.O.

4 cl / 27 lei

Chivas regal 18 Y.O.

4 cl / 49 lei

Chivas royal salute 21 Y.O.

4 cl / 112 lei

Johnnie Walker Black

4 cl / 29 lei

Johnnie Walker Gold

4 cl / 38 lei

Johnnie Walker Blue Label

4 cl / 155 lei

Johnnie Walker - The John Walker Blue 100

4 cl / 2450 lei

Single malt

Glenfiddich 12 Y.O.

4 cl / 32 lei

Glenfiddich 18 Y.O.

4 cl / 72 lei

The Macallan 12 Y.O.

4 cl / 68 lei

Lagavulin 16 Y.O.

4 cl / 67 lei

Glenmorangie 10 Y.O.

4 cl / 49 lei

Octomore

4 cl / 140 lei

Tennessee

Jack Daniel’s

4 cl / 25 lei

Jack Daniel’s Single Barrel

4 cl / 42 lei

Jack Daniel’s Gentleman Jack

4 cl / 34 lei

Bourbon

Jim Beam White

4 cl / 25 lei

Woodford Reserve Double Oaked

4 cl / 52 lei

Maker’s Mark

4 cl / 32 lei

Bulleit 10 Y.O.

4 cl / 48 lei

Irish

Roe&Co Irish Whiskey

4 cl / 38 lei

Slane

4 cl / 32 lei

Rom

Havana Club Especial

4 cl / 25 lei

Havana Club Cohiba

4 cl / 198 lei

Bacardi Carta Negra

4 cl / 25 lei

Zacapa 23Y

4 cl / 48 lei

Zacapa XO

4 cl / 145 lei

Patron XO Caffe

4 cl / 32 lei

Coniac / Armagnac / Vinars

Remy Martin Vsop

4 cl / 38 lei

Courvoisier XO

4 cl / 125 lei

Remy Martin XO

4 cl / 165 lei

Remy Martin 1738 Accord Royal

4 cl / 75 lei

Jad XO 40Y

4 cl / 96 lei

Brâncoveanu XO

4 cl / 36 lei

Baron Gaston Legrand 1960

4 cl / 420 lei

Baron Gaston Legrand 1980

4 cl / 105 lei

Hennessy Paradise

4 cl / 550 lei

Remy Martin Louis XIII

4 cl / 1500 lei

Bardar Divin

4 cl / 68 lei

Lichior & Digestive

Disaronno

4 cl / 24 lei

Limoncello Di Capri

4 cl / 24 lei

Sambuca Molinari

4 cl / 24 lei

Samaro

4 cl / 24 lei

Amaro Montenegro

4 cl / 24 lei

Fernet Branca

4 cl / 24 lei

Grappa Bonnolo Invecchiata

4 cl / 72 lei
Prosecco/Amarone/Moscato

Chartreuse Liqueur Du 9E Centenario

4 cl / 47 lei

Chartreuse Verte

4 cl / 42 lei

Bumbu Cream

4 cl / 28 lei

Jagermaister

4 cl / 24 lei

Hpnotiq

4 cl / 24 lei

Lichior & Digestive

Palincă Pater

4 cl / 35 lei

Țuică Pater

4 cl / 30 lei

Rachiu Mure Pater

4 cl / 36 lei

Rachiu Pere Pater

4 cl / 36 lei

Rachiu Gutui Pater

4 cl / 36 lei

Vișinată Pater

4 cl / 28 lei

Murată Pater

4 cl / 28 lei

Cocktailuri

In-house Creations

Chartreuse Swizzle

12 cl / 48 lei
Chartreuse, Orgeat, Fresh lime, Fresh ananas

Citrus Paradise

27 cl / 48 lei
Gin, Campari, Grapefuit fresh, Fresh lime, Apă tonica, Bitter grapefuit, Sirop vanilie, Caviar de Maracuja

Bubble Rum Colada

19 cl / 48 lei
Rom, Sirop bubble, Cremă cocos

Frappe Hpnotiq

30 cl / 56 lei
Lichior Hpnotiq, Vodka, Fresh ananas, Blue coracao, Înghețată vanilie, Ananas Grill

Vin, Vie, Vară

18 cl / 52 lei
Gin, Campari, Sirop vanilie, Bitter Peychaud’s, Spumant nedergojat

Gold Team

7 cl / 980lei
Remy Martin Louis XIII, Tequila Don Julio 1942, Vin Chardonnay Ezoteric, Sirop Tei Bio, Șofan, Gold flakes 24K

Fraga Time

25 cl / 50 lei
Lichior frăguțe, Campari, Lime, Sirop grenadine, Cara Cara brûlée

Fraga Time

25 cl / 50 lei
Lichior frăguțe, Campari, Lime, Sirop grenadine, Cara Cara brûlée

Summer Taste

13 cl / 48 lei
Vodcă, Sirop tei, Sirop blue curacao, Lime, Șofran

Bella Luna

25 cl / 48 lei
Vodcă, Lichior caise, Lime, Bitter lămâie

Cocktailuri Alcoolice

Lavander Gin

22 cl / 55 lei
Gin, sirop lavandă, fresh lime, apă tonică

Hugo

25 cl / 48 lei
Prosecco, sirop de soc, lime, apă minerală, mentă

Aperol Spritz

25 cl / 48 lei
Prosecco, Aperol, apă minerală

Spicy Carrot Margarita

20 cl / 38 lei
Tequila, Cointreau, fresh lime, fresh morcov, ardei iute

Maracuja Passion

30 cl / 42 lei
Votcă, suc de grapefruit, lichior fructul pasiunii, fructul pasiunii, suc de portocale, Sprite, bitter Peychaud’s, grapefruit, maraschino

The Pink Rose

20 cl / 46 lei
Gin, sirop de trandafiri, lime juice, aloe juice, maraschino

Espresso Martini Cardamom

8 cl / 48 lei
Vodcă, Lichior cafea, Espresso, Cardamom

Dante Sbagliato

8 cl / 45 lei
Dante, bitter, prosecco

Summer Taste

13 cl / 48 lei
Vodcă, Sirop tei, Sirop blue curacao, Lime, Șofran

Bella Luna

25 cl / 48 lei
Vodcă, Lichior caise, Lime, Bitter lămâie

Sour Cocktails

Vodka Sour

10 cl / 38 lei
Finlandia, Lime, Sirop sweet and sour

Disaronno Sour

10 cl / 38 lei
Disaronno, Lime, Sirop sweet and sour

Bourbon Sour

10 cl / 38 lei
Jim Beam, Lime, Sirop sweet and sour

Grappa Sour

10 cl / 38 lei
Grappa, Lime, Sirop sweet and sour, Prosciutto, Parmesan

Vișinată Sour

10 cl / 38 lei
Vișinată Bran, Lime, Sirop sweet and sour

Long Drinks

Gin & Tonic

25 cl / 38 lei
Gin, apă tonică

Martini Fiero

25 cl / 38 lei
Martini Fiero, apă tonică

Mimosa

25 cl / 38 lei
Prosecco, fresh portocale

Mojito

25 cl / 38 lei
Rom, apă minerală, lime, mentă

Cuba Libre

25 cl / 38 lei
Rom, Coca Cola, lime

Cocktailuri Non-alcoolice

Wild Cherry

25 cl / 34 lei
Lime, sirop de zahăr, suc de cireşe

Green Apple

25 cl / 34 lei
Suc de măr verde, sirop de zahăr, lime

Aloe Punch

25 cl / 34 lei
Aloe juice, lime juice, sirop de trandari, semințe de cânepă

Mojito

25 cl / 38 lei
Rom, apă minerală, lime, mentă

Pomegranate Summer

30 cl / 36 lei
Piure fructul pasiunii, Sirop rodie, Lime, Schweppes

Bubble Gum Colada

20 cl / 36 lei
Santal ananas, Sirop bubble gum, Cremă cocos

Espresso Tonic

25 cl / 32 lei
Espresso, apă tonică, zahăr, sirop de mango

Limonadă

Limonadă Casa Timiș

25 cl / 24 lei

Limonadă lavandă și lime

25 cl / 32 lei

Limonadă iasomie cu semințe de chia

25 cl / 26 lei

Limonadă castravete și ghimbir

25 cl / 26 lei

Limonadă grapefruit cu semințe de in

25 cl / 26 lei

Limonadă cireșe

25 cl / 26 lei

Limonadă căpșuni

25 cl / 26 lei

Limonadă mango și fructul pasiunii

25 cl / 26 lei

Limonadă soc

25 cl / 26 lei

Limonadă yuzu și sirop agave

25 cl / 26 lei

Limonadă zmeură

25 cl / 26 lei

Fresh

Portocale

25 cl / 28 lei

Sfeclă roșie, țelină și cara cara

25 cl / 32 lei

Grapefruit

25 cl / 30 lei

Rodie

25 cl / 38 lei

Ananas și ghimbir

25 cl / 38 lei

Mere și morcov

25 cl / 28 lei

Mixt (portocale și grapefruit)

25 cl / 29 lei

Bere

Nenea Iancu Blondă

50 cl / 24 lei

Paulaner Blondă

50 cl / 25 lei

Paulaner Nefiltrată

50 cl / 26 lei

Paulaner Fără Alcool

50 cl / 25 lei

Leffe Blondă

33 cl / 26 lei

Leffe Brună

33 cl / 26 lei

Guiness

33 cl / 28 lei

Corona

33 cl / 27 lei

Băuturi răcoritoare

Borsec plată

75 cl / 19 lei

Borsec minerală

75 cl / 19 lei

Acqua Panna

50 cl / 24 lei

San Pellegrino

50 cl / 24 lei

San Pellegrino

50 cl / 24 lei

Perrier

33 cl / 17 lei

Evian

33 cl / 19 lei

Coca Cola

25 cl / 12 lei

Fanta

25 cl / 12 lei

Sprite

25 cl / 12 lei

Schweppes

25 cl / 13 lei

Apă tonică San Pellegrino

20 cl / 23 lei

Apă tonică Seventeen 1724

20 cl / 25 lei

Fuze Tea

25 cl / 15 lei

Red Bull

25 cl / 25 lei

Cafea

Espresso

12 lei

Espresso Dublu

20 lei

Espresso fără cofeină

12 lei

Cappuccino

19 lei

Cappuccino Vienez

22 lei

Caffe Latte

20 lei

Flat White

22 lei

Frappe Clasic

27 lei

Irish Coffee

34 lei

Marghilomana

28 lei

Chocolate coffee

26 lei

Tiramisu coffee

32 lei

Volcano Caffe - Caviar de Cafea

36 lei

Ceai Thera

22 lei

Home made Bio Ice Tea

Home made Blue Dream

25 cl / 18 lei
Ceai albastru cu atingeri grațioase de trandafir, brownie, violete sau zmeură

Ceai verde cu busuioc și iasomie

25 cl / 18 lei

Vinuri Casa Timiș

Alb Casa Timiș

75 cl / 120 lei

Roze Casa Timiș

75 cl / 125 lei

Roșu 2018 Casa Timiș

75 cl / 140 lei

Roșu 2017 Casa Timiș

75 cl / 145 lei

Roșu 2015 Casa Timiș

75 cl / 145 lei

Roșu 2014 Casa Timiș

75 cl / 155 lei

Experience 2013

75 cl / 175 lei

Vinuri Casa Timiș

Pahar Vin Alb Casa Timiș

15 cl / 27 lei

Pahar Vin Rose Casa Timiș

15 cl / 27 lei

Pahar Vin Roșu Casa Timiș

15 cl / 32 lei
Vinuri Albe

România

Crâmpoșie Selecționată - Avincis

75 cl / 140 lei
Drăgășani

Pinot Gris - Lacerta

75 cl / 155 lei
Dealu Mare

Fetească Albă Maria - Jidvei

75 cl / 175 lei
Târnave

Sauvignon Blanc - Crama La Salina

75 cl / 140 lei
Transilvania ISSA

Aligote - Caii de la Letea

75 cl / 145 lei
Via Viticola Sarica Niculițel, Colinele Dobrogei

Chardonnay Gramofon Wine

75 cl / 150 lei
Dealu Mare

Iacob - Davino

75 cl / 165 lei
Dealu Mare

Solo Quinta Cramele Recaș

75 cl / 270 lei
Recaș

Domaine Ceptura Blanc - Davino

75 cl / 250 lei
Dealu Mare

Revelatio - Davino

75 cl / 290 lei
Dealu Mare

Sauvignon Blanc de Purcari Nocturne

75 cl / 145 lei
Purcari

Traminer de Purcari

75 cl / 145 lei
Purcari

Italia

Pinot Grigio - Frescobaldi Attems

75 cl / 240 lei
Friuli

Bulgarini 010 - Bulgarini

75 cl / 210 lei
Brescia

Greco Di Tufo - Cantine Di Marzo

75 cl / 240 lei
Tufo

Pinot Grigio, San Angello - Banfi

75 cl / 240 lei
Toscana

Franța

Pouilly-fumé La Moynerie Michel Redde Et Fils

75 cl / 270lei
Loire

Les Vaillons Chablis Premier Cru Domaine Laroche

75 cl / 460 lei
Burgundia

Vinuri Rose

România

Cuvée Sissi - Serve

75 cl / 160 lei
Dealu Mare

Lacerta

75 cl / 180 lei
Dealu Mare

Karakter Rose - Domeniile Săhăteni

75 cl / 145 lei
Dealu Mare

Alira Rose

75 cl / 130 lei
Colinele Dobrogei

Rose de Purcari Nocturne

75 cl / 145 lei
Purcari

Italia

Bulgarini Riviera Del Garda Classico Chiaretto Doc

75 cl / 160 lei
Brescia

Franța

M De Minuty - Château Minuty

75 cl / 200 lei
Provence

Vinuri Roșii

România

Feteasca Neagră Apogeum - Tohani

75 cl / 370 lei
Dealu Mare

Feteasca Neagra Cuvée Guy De Poix 2016 Servé

75 cl / 420 lei
Dealu Mare

Anima trei fete negre Domeniile Sahateni

75 cl / 290 lei
Dealu Mare

Fetească Neagră - Gramofon Wine

75 cl / 190 lei
Dealu Mare

Fetească Neagră - Grand Vin Alira

75 cl / 210 lei
Colinele Dobrogei

Negru de Drăgășani - Casa Isărescu

75 cl / 145 lei
Dragășani

Merlot Selene - Domeniile Recaș

75 cl / 150 lei
Recaș

Syrah Colțul Pietrei - Vitis Metamorfosis

75 cl / 145 lei
Dealu Mare

Cabernet Franc Stone Wine Balla Geza

75 cl / 170 lei
Miniș

Negru de Ceptura Cupaj Crama Ceptura

75 cl / 150 lei
Dealu Mare

Cuve IX - Lacerta

75 cl / 230 lei
Dealu Mare

Iacob - Davino

75 cl / 160 lei
Dealu Mare

Cuvée Charlotte Terra Romana - Serve

75 cl / 300 lei
Dealu Mare

Smerenie - Crama Oprișor

75 cl / 290 lei
Dealurile Olteniei

Cabernet Sauvignon Soare - Vinarte

75 cl / 250 lei
Sâmburești

Rară Neagră de Purcari Nocturne

75 cl / 165 lei
Purcari

Negru de Purcari, Ig Ștefan Vodă

75 cl / 190 lei
Purcari

Italia

Chianti Rufina Docg Nipozzano Riserva Frescobaldi

75 cl / 270 lei
Chianti

Collezione Cinquanta - San Marzano

75 cl / 290 lei
Puglia

Primitivo Di Manduria San Marzano Dop

75 cl / 340 lei
Puglia

Excelsus - Castello Banfi

75 cl / 560 lei
Toscana

Amarone Della Valpolicella Docg Bulgarini

75 cl / 550 lei
Verona

Brunello Di Montalcino - Argiano

75 cl / 490 lei
Toscana

Franța

Châteauneuf Du Pape - Chemin Des Papes

75 cl / 360 lei
Rhône

Pomerol Reserve De St Jacques - Calvet

75 cl / 340 lei
Bordeaux

Saint Emilion Grand Cru Classe

75 cl / 490 lei
Bordeaux

Château Grand Puy Lacoste

75 cl / 870 lei
Bordeaux

Château Smith Haut Lafitte

75 cl / 980 lei
Bordeaux

Vinuri Desert

Nectar, Muscat Ottonel - Liliac

37 cl / 155 lei
Lechința - România

Opus Fabula Fetească Neagră Gramofon Wine, Dealu Mare

50 cl / 390 lei
Dealu Mare - România

Ezoterik Primo - Oprișor

10 cl / 120 lei
Dealurile Olteniei - România

Dalva Colheita - Port Wine

15 cl / 42 lei
Portugalia

Prosecco

Prosecco Grande Vento Valdobbiadene

75 cl / 175 lei

Prosecco Ville D’arfanta Millesimato Brut

75 cl / 210 lei

Pahar Prosecco

15 cl / 35 lei

Spumante

Colocviu La Viena Frâncușă

75 cl / 155 lei

Clarus Brut Balla Geza

75 cl / 180 lei

Cuvée De Purcari Alb Brut

75 cl / 280 lei

Cuvée de Purcari Roze Brut

75 cl / 290 lei

Șampanie

Moët & Chandon Brut Imperial 375 Ml

75 cl / 400 lei

Moët & Chandon Brut Imperial

75 cl / 750 lei

Billecart Salmon Rose

75 cl / 950 lei

Ruinart Blanc De Blanc

75 cl / 1200 lei

Dom Perignon Brut

75 cl / 1850 lei

Armand De Brignac Brut Gold

75 cl / 2450 lei

Chef Nico Lontras

Tradiții românești transformate în artă culinară

“Mâncarea este o iubire pe care o explorăm toată viața. O iubire care se hrănește și se dezvoltă odată cu istoria, cu etnia, cu regiunea și cu familia ta.  Chef Nico Lontras

Nico Lontras și-a început cariera acum 23 de ani, dintre care 20 i-a petrecut în nordul Europei. În 2003 era desemnat Bucătarul Anului în Irlanda, țară pe care a și reprezentat-o în două competiții internaționale, de unde a revenit cu două medalii de aur. Și-a continuat activitatea timp de șapte ani în Estonia, unde a fondat o asociație de bucătari, apoi în Norvegia, unde a preluat un restaurant mediocru pe care l-a ridicat la cel mai înalt rang al gastronomiei europene. A făcut stagii de pregătire în Islanda și-n Spania. A avut, astfel, ocazia să lucreze cu chefi din toate țările, mai ales în restaurante cu specific internațional de fine dining.

La revenirea în România a ajuns în finala Top Chef. Această experiență l-a conectat cu scena gastronomică de acasă. Așa a decis să se dedice reinterpretării bucătăriei românești, acest „tezaur care trebuie păstrat și dezvoltat”.

Chef Johnny Șușală ​

Pasiune dusă către perfecțiune

“Bucătaria e marea și unica mea iubire. Reprezint a patra generație a unei familii de bucătari. Nu am făcut niciodată altă meserie, am trecut prin toate stadiile de formare și de pregătire, începând de la spălat de vase și până la fine dining.  Chef Johnny Șușală

Johnny Șușală, un autodidact perfecționist, s-a reinventat permanent în cei peste 20 de ani de experiență, timp în care a lucrat alături de chefi renumiți precum Gordon Ramsey. Pasionat de gastronomie, de aducerea în actualitate a unor feluri de mâncare străvechi, ambițios și dedicat, Johnny este un chef care pune suflet în tot ceea ce creează, fructificându-și la maxim pasiunea și talentul. Interesat de gusturile simple și autentice, fiecare preparat care iese din mâna lui e de o finețe desăvârșită, cu maximă atenție la cel mai mic detaliu.

Începutul carierei sale a fost marcat de un moment special, pe care Johnny și-l amintește cu mare plăcere. Maestrul Gheorghe Dinică, încântat de ceea ce i-a gătit, i-a strâns mâna cu căldură şi i-a spus: „Puştiule, tu o să ajungi mare!“.
Cei doi semnează gastronomia Casei Timiș. Specialitatea lor: reinterpretarea preparatelor tradiționale românești și internaționale, la standarde de fine dining.

Alături de echipa pe care o conduc, aceștia aduc în farfurie texturi, arome și culori diferite, ce se echilibrează armonios și creează o încântare a simțurilor. Preparatele lor, cu un gust desăvârșit, onorează ingredientele de sezon, sănătoase și pline de nutrienți, pentru că bucuria servirii mesei este un limbaj universal al iubirii.

Chef Ionuț Ivanov

“Bucătăria a fost, pentru mine, o întâmplare fericită.“

După ce a lucrat 3 ani în Italia într-o brutărie și o trattorie, s a întors în țară și s-a angajat la Restaurantul Isoletta, unde a prins cu adevărat gustul bucătăriei. A rămas aici 10 ani. Își umplea timpul liber învățând de la colegi, a colaborat și cu Patrizia Paglieri. A evoluat prin muncă, a pus enorm de mult suflet, venea primul și pleca ultimul. Ca o încununare a eforturilor sale, din 2018 face parte din echipa de magicieni de la Casa Timiș.

Adoră noutatea, creativitatea, joaca cu ingredientele, testează combinații noi, insolite. Îi place să mănânce paste și risotto. Gătește cu bucurie pește și fructe de mare. S-a specializat în gastronomia mediteraneeană. Din meniurile de la Casa Timiș, Lupul de mare la abur cu orez și sos mediteraneean și pastele cu somon poartă amprenta lui.

Se încarcă...