Restaurant Conac - Gastronomie Romaneasca | CasaTimis.ro

Începuturi

CREMĂ DE BRÂNZĂ CU TRUFE ȘI JELEU DE FETEASCĂ NEAGRĂ

220 gr / 58 lei
Cremă delicată de telemea, dar cu mare putere de convingere! Asociată neașteptat cu gustul intens de trufe românești, dulceață de nuci verzi și chipsuri crocante de jambon.

PATE DE CURCAN CU GLAZURĂ DE FETEASCĂ NEAGRĂ

200 gr / 52lei
Parafrazându-l pe scriitorul Ionel Teodoreanu, putem spune că meniul nostru are pateul de rață, exact așa cum Franța are Parisul. I-am alăturat savoarea unică a compotului de mere și culoarea rubinie a dulceții de vișine.

COCKTAIL DE RACI CU SALATĂ DE ANDIVE

250 gr / 65 lei
Un cocktail suav, diafan și rafinat! O feerie de frunze de andive asortată la perfecție cu nuanța contrastantă de portocaliu de raci și cu picături fine de smântână de la ferma noastră.

BULZ CU BRÂNZĂ DE BURDUF ȘI CARPACCIO DE RAȚĂ AFUMATĂ

200gr/ 52 le
Un preparat al emoțiilor și texturilor. Omagiu adus tradițiilor românești. Bulz în straie moderne, cu filé de rață, gălbenuș confiat, sfeclă roșie și smântână grasă de la fermă. Gust tulburător, memorabil, pe alocuri paradisiac.

TARTAR DIN PIEPT DE RAȚĂ CU ALUNE DE PĂDURE

200 gr /76 lei
O poveste culinară ruptă din tablourile boierești. Te invităm să descoperi ceva ce doar aici, la Conac, se poate experimenta: tartar din piept de rață cu alune de pădure, ouă de prepeliță, castraveți și ridichi murate.

FASOLE BĂTUTĂ CU PASTRAMĂ DE MIEL

220 gr / 62 lei
Știm cât de greu este să-i reziști! Un preparat plin de tradiție care reușește să trezească atâtea amintiri. Arome de castraveți cornișon, ardei dulce și ceapă murată – o simfonie de gusturi.

MICI DIN CARNE DE VITĂ WAGYU

100 gr / 150 lei
Micul Aristocrat al monarhiei Casa Timiș, își câștigă drepturile depline pentru titlul de conducător în lumea preparatelor noastre, asociat cu un muștar special, făcut în casă și completat de arome ușor picante de hrean murat.

Salate

SALATA DE ROȘII CU PESTO DE LEUȘTEAN ȘI TELEMEA DE OAIE

200 gr / 48 lei
Inspirație pentru ochi. Plăcere fără vină a sufletului. Culori vii, saturate. Roșii coapte pe îndelete la soare. Brânză de la ferma noastră. O tușă de pesto. Câteva semințe de dovleac crocante. O ultimă pensulație fină. Tabloul e gata!

SALATĂ MARUCA CU SPANAC ȘI JUMĂRI DE RAȚĂ

200 gr / 68 lei
Un omagiu adus prințesei Maruca Cantacuzino Enescu, descendentă a familiei Romalo. Din spanac proaspăt de un verde smarald, plin de minerale, cu jumări crocante de rață, fructe de sezon și un dressing de muștar cu trufe.

SALATĂ DE VARĂ CU PUI ȘI TELEMEA

300gr / 52 lei
Ca o adiere blândă și răcoroasă, salata își așterne la umbra sa, aromele distincte și texturile perfecte. Telemea românească și o grădină de legume: roșii cherry, castraveți, ridichi și ceapă roșie, îmbrățișate de un dressing special de iaurt cu leuștean.

SALATĂ DE VINETE COAPTE LA JAR

180 gr / 42 lei
Descoperă prospețimea grădinii noastre la tine în farfurie. Staruri ale gastronomiei românești, vinetele sunt prezente pe masa noastră învăluite într-un parfum de jar și acompaniate de un curcubeu de roșii multicolore.

Supe/Ciorbe

SUPĂ CU RACI ȘI LEGUME DE VARĂ

350 gr / 58 lei
Un vis de vară cu adieri dulci și rafinate. Raci suculenți gătiți domol de însuși Chef Nico Lontras, scăldați într-o mare de arome intense de legume proaspete.

BORȘ DE COCOȘ

350 gr / 42 lei
De nerefuzat. După o rețetă veche din bunici, o pregătim exact cum trebuie, adică cu migală, cu atenție, cu har și cu tăiței frământați în casă. Mângâiere, nu alta!

CIORBĂ DE SPANAC CU OU ȘI TRUFE ROMÂNEȘTI

350 gr / 58 lei
Un clasic reinterpretat. Această mult iubită ciorbă, clasică la prima vedere, incomparabilă la fiecare gustare. Atingeri onctuoase ale smântânii de la ferma noastră, presărate cu trufe românești și încoronate de oul gătit la perfecție.

Pește

RAPANE ÎN SOS DE VIN CU MĂMĂLIGĂ

350 gr / 98 lei
Rapane îmbăiate în sos de vin alb și praz, seduc mămăliga aurie, care nu știe să spună nu, mai ales dacă este ademenită de un irezistibil sos de usturoi.

BIBAN DE MAREA NEAGRĂ ÎN TEMPURA

350 gr / 102 lei
O inspirație pentru bucătăria tradițională. Un deliciu clasic, reinterpretat, adus în zilele noastre. Biban de Marea Neagră îmbrăcat în tempura cu inserții aurii de mălai, arome echilibrante de castraveți murați, leuștean și cartofi Casa Timiș.

FILÉ DE CALCAN CU CAVIAR DE PĂSTRĂV

300 gr / 138 lei
Superb, festiv, nobil. Regele Mării Negre. Calcanul servit într-o mantie țesută în nuanțe de salsa de roșii și capere, așternută pe un pat mătăsos de piure de țelină, încrustat în perle de caviar de păstrăv. Un spectacol de nuanțe și texturi!

FILÉ DE PĂSTRĂV CU SOS DE SARAMURĂ ȘI PRALINE DE MĂMĂLIGĂ

350 gr / 98 lei
Un răpitor cu origini românești care-ți va fura inima. O surprinzătoare saramură transformată în sos de legume și salsa de ierburi și acompaniată de praline de mămăligă. Magie în farfurie!

CĂRNURI

COCOȘEL DE PĂDURE ÎN CEAUN CU SOS DE CIDRU

500gr /122 lei
Un preparat în care imaginea uimește iar gustul devine memorabil, demn de povestit. Gătit în mod tradițional la ceaun și asezonat cu sparanghel, ciuperci, morcovi și roșii confiate, cu un sos secret de cidru, salvie și un strop de magie.

COTLET DE PORC LA JAR CU SOS DE VIN ROȘU ȘI MERIȘOARE

450 gr / 115 lei
Savuros și îmbietor! Cotletul de porc, înfierbântat pe jar, se răcorește cu un sos de vin roșu și merișoare, lângă cartofii Casa Timiș și parfumatul compot de mere.

OBRĂJOR DE VIȚEL CONFIAT ÎN SOS DE GULAȘ

400 gr / 128 lei
Creată după o rețetă boierească păstrată cu grijă, perfecționată de Chef Nico, pregătită oricând să fie degustată chiar și de cei mai pretențioși. Sos de gulaș aromatizat și texturi fine de cartofi și morcovi, te invită să le descoperi.

TUSLAMA REGALĂ DE VITĂ CROCANTĂ

300 gr / 82 lei
Arome intense te ghidează pe drumul plăcerilor culinare! La răscruce de drumuri, o mantie regală își întâlnește jumătatea suavă. O poveste fără sfârșit dintre o carne de vită crocantă și un sos special de smântână cu usturoi și spanac.

PASTRAMĂ DE BERBECUȚ ÎN SOS DE FETEASCĂ NEAGRĂ

350 gr / 132 lei
Adusă de un baci dibaci din Dealu Mare și marinată îndelung cu mirodenii proaspete, pastrama de berbecuț se scaldă în sos de Fetească Neagră, ciuperci și trufe. E musai să încerci acest preparat.

PIEPT DE RAȚĂ ÎN SOS DE VIN ROȘU ȘI ZMEURĂ

320 gr / 118 lei
Tradiție și rafinament. Piept de rață gătit încet, la foc domol, în sos rubiniu de Fetească Neagră și zmeură. Tonuri de roșu, pasionale, echilibrate perfect de texturile grațioase, pure, în nuanțe de alb ale piureului de țelină.

MEDALION DIN MUȘCHI DE VITĂ CU RACI ȘI TRUFE

370 gr / 198 lei
Fără ascunzișuri, fără îndoieli. Arome sincere, texturi perfecte. Medalion de mușchi de vită fraged, cu raci tăvăliți de zor în unt, înnobilat cu trufe din Dealu Mare, într-o grădină de sparanghel și cartofi, gătiți cu mult gust și pasiune.

Garnituri

Cremă de cartofi

150 gr / 22 lei

Cartofi casa timiș

150 gr / 22 lei

Legume grill

70 gr / 32 lei

Spanac sote

70 gr / 32 lei

Salate garnitură

Salată verde cu roșii cherry

70 gr / 24 lei

Salată de ardei copți

100 gr / 24 lei

Salată de ciuperci murate

150 gr / 22 lei

Dulce și ademenitor

PRĂJITURA REGINA MARIA

200 gr / 48 lei
Un omagiu adus Reginei Maria, dezvăluie secretul unei rețete tradiționale de odinioară. Gust intens de ciocolată fină, texturi crocante de nucă și un adevărat privilegiu autentic, înghețata de ciocolată de Casa Timiș.

DESERTUL VINULUI LA CASA TIMIȘ

150 gr / 48 lei
Creația simfonică a podgoriei Casa Timiș, sub bagheta Maestrului Nico Lontras: înghețată de Fetească Albă, praline cu alune de pădure și sos de vin alb cu vanilie, înmiresmat cu foi de dafin și struguri confiați în miere.

GUSTUL PĂDURII

200 gr / 52 lei
Acest desert ambițios te poartă într-o incursiune prin întreaga pădure. Savurează gingașa cremă de cătină, fructele de pădure proaspete, parfumate și prețioasa înghețată cu trufe. Un deliciu!

BUDINCĂ DE OREZ CU LAPTE

200 gr / 48 lei
Amintiri din copilărie scrise și trăite la Conac. Mult iubitul desert rece, budinca de orez cu lapte de la ferma noastră, încoronat de o cupă de înghețată, și nu orice înghețată, ci una specială, din magiun de prune cu nuci.

SELECȚIE DE ÎNGHEȚATĂ BIO

180 gr / 48 lei
Cremoasă și delicioasă, făcută în casă, mereu diferită și surprinzătoare, te va cuceri cu aromele sale, dăruite de natură.

SORBETTO DE ȚUICĂ

75 gr / 28 lei
Parfum unic, greu de asemuit cu ceva cunoscut, poate doar cu dulcea răcoare din mijlocul unei livezi de pruni înfloriți.

ÎNGHEȚATĂ DE VIN CASA TIMIȘ

75 gr / 28 lei
Poți oare să te bucuri de splendoarea unei întregi podgorii într-o cupă de înghețată ? Da! Simte-i gustul generos, rotund și suplu. Fiecare boabă de strugure are o poveste de spus. Ca și fiecare cupă de înghețată. Ascultă, savurează, bucură-te!

SELECȚIE DE BRÂNZETURI ROMÂNEȘTI CU NUCI ȘI FRUCTE DE SEZON

250 gr / 68 lei
O simfonie de brânzeturi artizanale românești, perfectă pentru a completa degustările de vin sau ca desert, ce îmbină arome și texturi de poveste, din Dealu Mare.

VINURILE CASA TIMIȘ

VINURI ALBE

CASA TIMIȘ 2020 CUVÉE BLANC

75 cl / 130 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, MUSCAT OTTONEL, CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2019 ALB

75 cl / 195 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare - MEDALIE DE AUR

CASA TIMIȘ 2018 ALB

75 cl / 120 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2015 ALB

75 cl / 490 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ BARICAT 6 LUNI - MEDALIE DE AUR DOC Dealu Mare

VINURI ROSE

CASA TIMIȘ 2022 ROSE

75 cl / 145 lei
CABERNET SAUVIGNON DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROSE

75 cl / 135 lei
MERLOT, SHIRAZ DOC Dealu mare

CASA TIMIȘ 2018 ROSE

75 cl / 125 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

VINURI ROȘII

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
CABERNET SAUVIGNON - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
CABERNET SAUVIGNON, SHIRAZ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
CABERNET FRANC - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2019 ROȘU

75 cl / 155 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2018 ROȘU

75 cl / 160 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2015 ROȘU

75 cl / 290 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ BARICAT 12 LUNI - MEDALIE DE AUR DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2014 ROȘU

75 cl / 340 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ BARICAT 12 LUNI - MARE MEDALIE DE AUR DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ EXPERIENCE 2013

75 cl / 240 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

OUR CREATIONS

LAVANDER GIN

25 cl / 65 lei

RUM GELATTO

25 cl / 58 lei

CITRUS PARADISE

25 cl / 54 lei

TASTY PEACH

12 cl / 48 lei

SPICEY TONIC

25 cl / 52 lei

LA VERA ROSA

17 cl / 48 lei

MASTIC MARTINI

10 cl / 48 lei

GRAPPA SOUR

10 cl / 42 lei

PER AMORE SUO

17 cl / 44 lei

FRAGOLE FRIZZANTI

17 cl / 48 lei

OUR NON-ALCOHOLIC CREATIONS

LAVANDER TONIC

25 cl / 48 lei

HONEY BLUE

25 cl / 38 lei

BERGAMOTTO ESPRESSO

25 cl / 38 lei

VERMUT & BITTER

MARTINI RISERVA SPECIALE AMBRATO

4 cl / 23 lei

MARTINI RISERVA SPECIALE RUBINO

4 cl / 23 lei

9 DI DANTE INFERNO VERMOUTH

4 cl / 29 lei

BITTER RISERVA SPECIALE

4 cl / 25 lei

VODKA

FINLANDIA

4 cl / 24 lei

RUSSIAN STANDARD ORIGINAL

4 cl / 27 lei

BELUGA NOBLE CELEBRATION

4 cl / 65 lei

BELUGA GOLD LINE

4 cl / 95 lei

CIROC

4 cl / 50 lei

GREY GOOSE

4 cl / 59 lei

GIN

BOMBAY SAPPHIRE

4 cl / 25 lei

MONKEY’S 47

4 cl / 52 lei

HENDRICK’S

4 cl / 39 lei

SAFFRON

4 cl / 32 lei

BULLDOG

4 cl / 36 lei

STAR OF BOMBAY

4 cl / 35 lei

CITRUM GIN PREMIUM DISTILLED

4 cl / 28 lei

GIN XII

4 cl / 38 lei

MCQUEEN & THE VIOLET GIN

4 cl / 42 lei

GIN SUL

4 cl / 54 lei

FOGO DO SUL GIN

4 cl / 98 lei

DAMRAK GIN

4 cl / 28 lei

135 EAST JAPANESE GIN HYOGO

4 cl / 34 lei

THE BOTANIST

4 cl / 42 lei

WHISKY

BLENDED SCOTCH

J&B 15 Y.O.

4 cl / 38 lei

DEWAR’S

4 cl / 36 lei

NIKKA 12 Y.O.

4 cl / 129 lei

CHIVAS REGAL 12 Y.O.

4 cl / 37 lei

CHIVAS REGAL 18 Y.O.

4 cl / 72 lei

CHIVAS ROYAL SALUTE 21 Y.O.

4 cl / 155 lei

JOHNNIE WALKER BLACK

4 cl / 34 lei

JOHNNIE WALKER GOLD

4 cl / 69 lei

THE JOHN WALKER BLUE 100

4 cl / 2450 lei

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL

4 cl / 180 lei

SINGLE MALT

GLENFIDDICH 12 Y.O.

4 cl / 43 lei

GLENFIDDICH 18 Y.O.

4 cl / 97 lei

THE MACALLAN 12 Y.O.

4 cl / 68 lei

LAGAVULIN 16 Y.O.

4 cl / 67 lei

OCTOMORE

4 cl / 145 lei

GLENMORANGIE 10 Y.O.

4 cl / 49 lei

TENNESSEE

JACK DANIEL’S

4 cl / 27 lei

JACK DANIEL’S SINGLE BARREL

4 cl / 42 lei

JACK DANIEL’S GENTLEMEN JACK

4 cl / 34 lei

BOURBON

JIM BEAM WHITE

4 cl / 27 lei

WOODFORD RESERVE DOUBLE

4 cl / 54 lei

OAKED BULLEIT 10 Y.O.

4 cl / 48 lei

MARKER’S MARK

4 cl / 34 lei

IRISH

ROE&CO IRISH WHISKEY

4 cl / 38 lei

SLANE

4 cl / 32 lei

ROE&CO IRISH WHISKEY

4 cl / 38 lei

SLANE

4 cl / 32 lei

ROM

HAVANA CLUB ESPECIAL

4 cl / 26 lei

HAVANA CLUB COHIBA

4 cl / 198 lei

BACARDI CARTA NEGRA

4 cl / 25 lei

ZACAPA 23 Y.O.

4 cl / 48 lei

ZACAPA XO

4 cl / 145 lei

DIPLOMATICO RESERVE

4 cl / 44 lei

BUMBU XO

4 cl / 44 lei

TEQUILA

PATRON SILVER

4 cl / 36 lei

DON JULIO 1942

4 cl / 195 lei

PATRON GOLD

4 cl / 38 lei

CLASE AZUL REPOSADO

4 cl / 185 lei

CONIAC, ARMAGNAC, VINARS

Remy Martin Vsop

4 cl / 42 lei

Remy Martin 1738 Accord Royal

4 cl / 75 lei

Remy Martin XO

4 cl / 185 lei

REMY MARTIN LOUIS AL XIII-LEA

4 cl / 1750 lei

Courvoisier XO

4 cl / 125 lei

Jad XO 40 Y.O.

4 cl / 110 lei

Brâncoveanu XO

4 cl / 37 lei

Baron Gaston Legrand 1960

4 cl / 465 lei

Baron Gaston Legrand 1980

4 cl / 115 lei

Hennessy Paradise

4 cl / 550 lei

Bardar Divine

4 cl / 68 lei

Lichior & Digestive

Disaronno

4 cl / 26 lei

Limoncello Di Capri

4 cl / 26 lei

Sambuca Molinari

4 cl / 26 lei

CYNAR

4 cl / 26 lei

Amaro Montenegro

4 cl / 26 lei

Fernet Branca

4 cl / 26 lei

Grappa ITALIA

4 cl / 95 lei
Prosecco/Amarone/Moscato

Hpnotiq

4 cl / 47 lei

Chartreuse Verte

4 cl / 42 lei

Bumbu Cream

4 cl / 32 lei

Jagermaister

4 cl / 26 lei

SPIRIT ROMÂNESC

Palincă Pater

4 cl / 40 lei

Țuică Pater

4 cl / 30 lei

Rachiu Mure Pater

4 cl / 36 lei

Rachiu Pere Pater

4 cl / 36 lei

Rachiu Gutui Pater

4 cl / 36 lei

Vișinată Pater

4 cl / 28 lei

Murată Pater

4 cl / 28 lei

Cocktailuri Alcoolice

Lavander Gin

22 cl / 65 lei
Gin, sirop lavandă, fresh lime, apă tonică

Hugo

25 cl / 54 lei
Prosecco, sirop de soc, lime, apă minerală, mentă

Aperol Spritz

25 cl / 54 lei
Prosecco, Aperol, apă minerală

NEGRONI AFUMICATO

10 cl / 42 lei
Gin, Campari, vermut roșu

MASTIC MARTINI

10 cl / 48 lei
Lichior de Mastiha, Gin, Martini

CITRUS PARADISE

25 cl / 54 lei
Gin, Campari, grapefruit, lime, apă tonică, bitter grapefruit, sirop de vanilie, fructul pasiunii

GRAPPA SOUR

10 cl / 42 lei
Grappa, fresh de lime, sirop de zahăr

ROSE MARY

25 cl / 52 lei
Martini Rubino, sirop de rozmarin, apă tonică

ESPRESSO MARTINI CREAM

10 cl / 42 lei
Bumbu cream, vodka, Espresso

TRUFLE MARTINI

10 cl / 52 lei
Martini Bianco, vodka, bitter de trufe albe, ulei de trufe negre

GOLD TEAM

10 cl / 990 lei
Louis XIII, Clase Azul Reposado, Ezoteric, sirop bio de tei, infuzie de șofran, fulgi de aur 23k

RUM GELATTO

25 cl / 58 lei
Tiki rom, lime, suc ananas, sorbetto lime

TASTY PEACH

25 cl / 48 lei
Vodka, piure de piersici, lime, piersici

SPICEY TONIC

25 cl / 52 lei
Apă tonică, gin, lichior de chilli, lime

DISARONNO SOUR

10 cl / 48 lei
Disaronno, fresh de lime, sirop de zahăr

SPARKLING COCKTAILS

PER AMORE SUO

17 cl / 44 lei
Lichior Bergamotto, sirop Bergamotto, Prosecco, apă minerală

MIMOSA

17 cl / 44 lei
Prosecco, fresh de portocale

LA VERA ROSA

17 cl / 48 lei
Prosecco, sirop de trandafir, apă minerală, caviar de Prosecco

LIMONCELLO SPRITZ

17 cl / 44 lei
Limoncello, Prosecco, apă minerală

FRAGOLE FRIZZANTI

17 cl / 48 lei
Lichior de frăguțe, Prosecco, apă minerală

COCKTAILURI NON-ALCOOLICE

LAVANDER TONIC

25 cl / 48 lei
Sirop de lavandă, apă tonică, fresh lime

HONEY BLUE

25 cl / 38 lei
Sirop de miere, fresh lime, ceai Clitoria

BERGAMOTTO ESPRESSO

25 cl / 38 lei
Apă tonică, Espresso, sirop Bergamotto

BLUEBERRIES SUMMER

25 cl / 38 lei
Afine, lime, sirop grenadine, Santal de fructe roșii

APEROL SPRITZ

25 cl / 48 lei
Aperol Lyre's, Prosecco Lyre's, apă minerală

MATCHA ORANGE

25 cl / 38 lei
Fresh de portocale, Matcha pudră

Bere

Nenea Iancu Blondă

50 cl / 24 lei

Paulaner Blondă

50 cl / 25 lei

Paulaner Nefiltrată

50 cl / 26 lei

Paulaner Fără Alcool

50 cl / 25 lei

Leffe Blondă

33 cl / 26 lei

Leffe Brună

33 cl / 26 lei

Guiness

33 cl / 28 lei

Corona

33 cl / 27 lei

Limonadă

Limonadă Casa Timiș

25 cl / 26 lei

Limonadă lavandă și lime

25 cl / 34 lei

Limonadă căpșuni

25 cl / 28 lei

Limonadă mango și fructul pasiunii

25 cl / 28 lei

Limonadă castravete și ghimbir

25 cl / 28 lei

Limonadă PIERSICĂ

25 cl / 32 lei

Limonadă HIBISCUS

25 cl / 28 lei

Fresh

CASA TIMIȘ (pepene și căpșuni)

25 cl / 32 lei

Portocale

25 cl / 28 lei

Grapefruit

25 cl / 30 lei

Rodie

25 cl / 39 lei

Ananas și ghimbir

25 cl / 39 lei

Mere și morcov

25 cl / 29 lei

Mixt (portocale și grapefruit)

25 cl / 29 lei

Băuturi răcoritoare

APĂ CASA TIMIȘ NAZZURO PLATĂ

75 cl / 18 lei

APĂ CASA TIMIȘ NAZZURO CARBOGAZOASĂ

75 cl / 18 lei

Acqua Panna

50 cl / 24 lei

San Pellegrino

50 cl / 24 lei

Coca Cola

25 cl / 12 lei

Fanta

25 cl / 12 lei

Sprite

25 cl / 12 lei

Schweppes

25 cl / 13 lei

Apă tonică San Pellegrino

20 cl / 23 lei

Apă tonică Seventeen 1724

20 cl / 25 lei

Red Bull

25 cl / 25 lei

Cafea

Espresso

3 cl / 14 lei

Espresso Dublu

6 cl / 22 lei

Espresso fără cofeină

3 cl / 15 lei

Cappuccino

25 cl / 22 lei

Cappuccino Vienez

25 cl / 24 lei

Caffe Latte

20 lei

FERRERO Latte

25 cl / 27 lei

AEROCANO

10 cl / 22 lei

Frappe Clasic

25 cl / 27 lei

LATTE MATCHA

25 cl / 34 lei

Irish Coffee

20 cl / 32 lei

CIOCOLATĂ CALDĂ

25 cl / 26 lei

Volcano COFFEE

20 cl / 36 lei

Ceai Thera

30 cl / 22 lei

ICE TEA BIO HOME MADE

CEAI CLITORIA TERNATEA cu TRANDAFIR

25 cl / 18 lei

CEAI CLITORIA TERNATEA cu BROWNIE

25 cl / 18 lei

CEAI CLITORIA TERNATEA cu VIOLETE

25 cl / 18 lei

CEAI CLITORIA TERNATEA cu ZMEURĂ

25 cl / 18 lei

CEAI CLITORIA TERNATEA cu BUSUIOC

25 cl / 18 lei

VIN LA PAHAR

Alb Casa Timiș

15 cl / 29 lei

Rose Casa Timiș

15 cl / 29 lei

Roșu Casa Timiș

15 cl / 34 lei

VINURI ALBE

ROMÂNIA

CASA TIMIȘ 2020 CUVÉE BLANC

75 cl / 130 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, MUSCAT OTTONEL, CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2019 ALB

75 cl / 195 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare - MEDALIE DE AUR

CASA TIMIȘ 2018 ALB

75 cl / 120 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2015 ALB

75 cl / 490 lei
TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ, FETEASCĂ ALBĂ BARICAT 12 LUNI - MEDALIE DE AUR DOC Dealu Mare

Crâmpoșie Selecționată - Avincis

75 cl / 160 lei
Drăgășani

Pinot Gris - Lacerta

75 cl / 155 lei
DOC Dealu Mare

ANA CHARDONNAY - JIDVEI

75 cl / 195 lei
Târnave

CHARDONNAY BARRIQUE - CAII DE LA LETEA

75 cl / 240 lei
Via Viticola Sarica Niculițel - Colinele Dobrogei

Aligote PRINCEPS RESERVA - Caii de la Letea

75 cl / 240 lei
Via Viticola Sarica Niculițel, Colinele Dobrogei

NOBLE WHITE - BUDUREASCA

75 cl / 190 lei
CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, MUSCAT OTTONEL DOC Dealu Mare

BON VIVEUR - LICORNA

75 cl / 180 lei
SAUVIGNON BLANC, CHARDONNAY DOC Dealu Mare

BACANTA - GÂRBOIU

75 cl / 195 lei
Șarbă Barrique - Cotesti

RIESLING ITALIAN - GABAI

75 cl / 160 lei
Murfatlar

TORTUGA ALB - RASOVA

75 cl / 245 lei
CHARDONNAY, PINOT GRIGIO, SAUVIGNON BLANC Dobrogea

RUSALCĂ ALBĂ - OPRIȘOR

75 cl / 170 lei
CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, PINOT GRIGIO, RIESLING Dealurile Olteniei

TRIPTIC - VELVET

75 cl / 230 lei
FETEASCĂ ALBĂ, FETEASCĂ REGALĂ, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

VALAHORUM FETEASCĂ ALBĂ

75 cl / 160 lei
DOC Dealu Mare

SOARE BLANC DE NOIR - SÂMBUREȘTI

75 cl / 190 lei
CABERNET SAUVIGNON Domeniile Munteniei și Olteniei

CHATEAU VALVIS - SÂMBUREȘTI

75 cl / 210 lei
SAUVINION BLANC DOC Muntenia

SOLO QUINTA

75 cl / 270 lei
Recaș

DOMAINE CEPTURA BLANC - DAVINO

75 cl / 250 lei
SAUVINION BLANC, FETEASCĂ ALBĂ, REISLING DOC Dealu Mare

REVELATIO - DAVINO

75 cl / 290 lei
SAUVIGNON BLANC, FETEASCĂ ALBĂ DOC Dealu Mare

CUVÉE PACS - SERVE

75 cl / 180 lei
CHARDONNAY, FETEASCĂ ALBĂ, PINOT NOIR, TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ DOC Dealu Mare

TRAMINER - PURCARI

75 cl / 145 lei
Ștefan Vodă - Moldova

Italia

Pinot Grigio - Frescobaldi Attems

75 cl / 290 lei
Friuli

Bulgarini 010 - Bulgarini

75 cl / 210 lei
Brescia

Greco Di Tufo - Cantine Di Marzo

75 cl / 240 lei
Tufo

Pinot Grigio, San Angello - Banfi

75 cl / 240 lei
Toscana

Franța

CHATEAU SMITH HAUT LAFITTE

75 cl / 920 lei
Bordeaux

LES VAILLONS CHABLIS PREMIER CRU 75 cl / 460 lei DOMAINE LAROCHE

75 cl / 460 lei
Burgundia

Vinuri Rose

România

CASA TIMIȘ 2022 ROSE

75 cl / 145 lei
CABERNET SAUVIGNON DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROSE

75 cl / 135 lei
MERLOT, SHIRAZ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2018 ROSE

75 cl / 125 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

Cuvée Sissi - Serve

75 cl / 170 lei
DOC Dealu Mare

VALAHORUM BUSUIOACĂ ROSE

75 cl / 180 lei
DOC Dealu Mare

SWEET PINOT ROSE - GABAI

75 cl / 180 lei
PINOT NOIR Murfatlar

DOMAINE CEPTURA ROSE - DAVINO

75 cl / 190 lei
MERLOT, CABERNET SAUVIGNON DOC Dealu Mare

CHATEAU VALVIS ROSE - SÂMBUREȘTI

75 cl / 210 lei
DOC Muntenia

ANNO 5 BĂTUTĂ ROSE - LICORNA

75 cl / 160 lei
CABERNET SAUVIGNON, BĂTUTĂ NEAGRĂ, VULPEA DOC Dealu Mare

ROSE NOCTURNE - PURCARI

75 cl / 145 lei
CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, RARĂ NEAGRĂ Stefan Vodă- Moldova

Italia

Bulgarini Riviera Del Garda Classico Chiaretto Doc

75 cl / 160 lei
Brescia

Franța

M De Minuty - Château Minuty

75 cl / 200 lei
Provence

Vinuri Roșii

România

CASA TIMIȘ 2018 ROȘU

75 cl / 160 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2019 ROȘU

75 cl / 155 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
CABERNET SAUVIGNON, SHIRAZ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2020 ROȘU

75 cl / 150 lei
CABERNET FRANC - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare

CASA TIMIȘ 2014 ROȘU

75 cl / 340 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare - MARE MEDALIE DE AUR

CASA TIMIȘ 2015 ROȘU

75 cl / 290 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 12 LUNI DOC Dealu Mare - MEDALIE DE AUR

Apogeum - Tohani

75 cl / 390 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

Cuvée Guy De Poix - Servé

75 cl / 420 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

Anima trei fete negre - AURELIA VIȘINESCU

75 cl / 340 lei
Domeniile Sahateni - DOC Dealu Mare Mare

PASSAROWITZ 300 - OPRISOR

150 cl / 750 lei
CABERNET SAUVIGNON, DORNFELDER, FETEASCĂ NEAGRĂ, MERLOT, SHIRAZ Dealurile Olteniei

BON VIVEUR - LICORNA

75 cl / 240 lei
CABERNET SAUVIGNON, MERLOT DOC Dealu Mare

CABERNET FRANC - 1000 DE CHIPURI

75 cl / 230 lei
DOC Dealu Mare

MERLOT SELENE - RECAȘ

75 cl / 180 lei
Banat

SHIRAZ Colțul Pietrei - Vitis Metamorfosis

75 cl / 155 lei
DOC Dealu Mare

REZERVA ROUGE - DAVINO

75 cl / 620 lei
MERLOT, FETEASCĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON DOC Dealu Mare

PETIT VERDOT - OLIVER BAUER

75 cl / 290 lei
Dealurile Olteniei

CHATEAU VALVIS - SÂMBUREȘTI

75 cl / 190 lei
Dealurile Olteniei

CHATEAU VALVIS - SÂMBUREȘTI

75 cl / 195 lei
CABERNET SAUVIGNON Dealurile Olteniei

MACICI-MIERLA ALBA

75 cl / 380 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ - BARICAT 30 LUNI DOC Dealu Mare

CUVÉE IX - LACERTA

75 cl / 250 lei
CABERNET SAUVIGNON, SHIRAZ, MERLOT, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

IACOB - DAVINO

75 cl / 180 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ DOC Dealu Mare

CUVÉE CHARLOTTE - SERVE

75 cl / 320 lei
CABERNET SAUVIGNON, FETEASCĂ NEAGRĂ, MERLOT

SMERENIE - OPRIȘOR

75 cl / 290 lei
SHIRAZ, PINOT NOIR, DORNFELDER Dealurile Olteniei

SOARE - VINARTE

75 cl / 250 lei
CABERNET SAUVIGNON Dealurile Olteniei și Munteniei

TITAN - LILIAC

75 cl / 790 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ Podișul Transilvaniei

RARĂ NEAGRĂ NOCTURNE - PURCAR

75 cl / 165 lei
Stefan Vodă- Moldova

PRIVATE SELECTION PINOT NOIR - LILIAC

75 cl / 230 lei
Podișul Transilvaniei

Italia

Chianti Rufina Docg Nipozzano Riserva Frescobaldi

75 cl / 290 lei
DOCG Toscana

Collezione Cinquanta - San Marzano

75 cl / 290 lei
Puglia

Primitivo Di Manduria SESSANTAANNI

75 cl / 340 lei
San Marzano - Puglia

Excelsus - Castello Banfi

75 cl / 560 lei
DOCG Toscana

Amarone - Bulgarini

75 cl / 550 lei
DOCG Valpolicella

ORNELLAIA 2009 BOLGHIERI SUPERIORE

75 cl / 2100 lei
DOC Toscana

Franța

Châteauneuf Du Pape - Chemin Des Papes

75 cl / 380 lei
Vallee de Loire

Calvet Pomerol Reserve De St Jacques

75 cl / 360 lei
Bordeaux

Saint Emilion Grand Cru Classe

75 cl / 490 lei
Bordeaux

Château Grand Puy Lacoste

75 cl / 870 lei
Bordeaux

Château Smith Haut Lafitte

75 cl / 1100 lei
Bordeaux

Vinuri Desert

NECTAR OF TRANSYLVANIA - LILIAC

37,5 cl / 155 lei
MUSCAT OTTONEL Podișul Transilvaniei

Opus Fabula Fetească Neagră - Gramofon

50 cl / 390 lei
DOC Dealu Mare

DULCE NEBUNIE ROȘU - RASOVA

37,5 cl / 140 lei
FETEASCĂ NEAGRĂ Murfatlar

FLORI DE GHEAȚA BUSUIOACĂ ROSE - TOHANI

37,5 cl / 135 lei
DOC Dealu Mare

TAWNY PORTO TAYLOR'S 10 Y.O.

15 cl / 48 lei

Prosecco

Grande Vento Valdobbiadene

75 cl / 185 lei

Ville D’arfanta Millesimato

75 cl / 230 lei

Pahar Prosecco

15 cl / 37 lei

Spumante

Colocviu La Viena Frâncușă

75 cl / 185 lei

PRIMA STILLA ROSE

75 cl / 230 lei

PRIMA STILLA ALB

75 cl / 220 lei

CRAFT CHARDONNAY BRUT NEFILTRAT

75 cl / 190 lei

Cuvée de Purcari Roze Brut

75 cl / 290 lei

PAHAR CRAFT CHARDONNAY BRUT NEFILTRAT

15 cl / 38 lei

Șampanie

Moët & Chandon Brut Imperial

37,5 cl / 400 lei

Moët & Chandon Brut Imperial

75 cl / 750 lei

PAHAR MOET & CHANDON BRUT IMPERIAL

10 cl / 125 lei

Billecart Salmon Rose

75 cl / 950 lei

PAHAR Billecart Salmon Rose

10 cl / 145 lei

Ruinart Blanc De Blanc

75 cl / 1200 lei

Dom Perignon Brut

75 cl / 2400 lei

Armand De Brignac Brut Gold

75 cl / 2900 lei

Chef Nico Lontras

Tradiții românești transformate în artă culinară

“Mâncarea este o iubire pe care o explorăm toată viața. O iubire care se hrănește și se dezvoltă odată cu istoria, cu etnia, cu regiunea și cu familia ta.  Chef Nico Lontras

Nico Lontras și-a început cariera acum 23 de ani, dintre care 20 i-a petrecut în nordul Europei. În 2003 era desemnat Bucătarul Anului în Irlanda, țară pe care a și reprezentat-o în două competiții internaționale, de unde a revenit cu două medalii de aur. Și-a continuat activitatea timp de șapte ani în Estonia, unde a fondat o asociație de bucătari, apoi în Norvegia, unde a preluat un restaurant mediocru pe care l-a ridicat la cel mai înalt rang al gastronomiei europene. A făcut stagii de pregătire în Islanda și-n Spania. A avut, astfel, ocazia să lucreze cu chefi din toate țările, mai ales în restaurante cu specific internațional de fine dining.

La revenirea în România a ajuns în finala Top Chef. Această experiență l-a conectat cu scena gastronomică de acasă. Așa a decis să se dedice reinterpretării bucătăriei românești, acest „tezaur care trebuie păstrat și dezvoltat”.

Chef Johnny Șușală ​

Pasiune dusă către perfecțiune

“Bucătaria e marea și unica mea iubire. Reprezint a patra generație a unei familii de bucătari. Nu am făcut niciodată altă meserie, am trecut prin toate stadiile de formare și de pregătire, începând de la spălat de vase și până la fine dining.  Chef Johnny Șușală

Johnny Șușală, un autodidact perfecționist, s-a reinventat permanent în cei peste 20 de ani de experiență, timp în care a lucrat alături de chefi renumiți precum Gordon Ramsey. Pasionat de gastronomie, de aducerea în actualitate a unor feluri de mâncare străvechi, ambițios și dedicat, Johnny este un chef care pune suflet în tot ceea ce creează, fructificându-și la maxim pasiunea și talentul. Interesat de gusturile simple și autentice, fiecare preparat care iese din mâna lui e de o finețe desăvârșită, cu maximă atenție la cel mai mic detaliu.

Începutul carierei sale a fost marcat de un moment special, pe care Johnny și-l amintește cu mare plăcere. Maestrul Gheorghe Dinică, încântat de ceea ce i-a gătit, i-a strâns mâna cu căldură şi i-a spus: „Puştiule, tu o să ajungi mare!“.
Cei doi semnează gastronomia Casei Timiș. Specialitatea lor: reinterpretarea preparatelor tradiționale românești și internaționale, la standarde de fine dining.

Alături de echipa pe care o conduc, aceștia aduc în farfurie texturi, arome și culori diferite, ce se echilibrează armonios și creează o încântare a simțurilor. Preparatele lor, cu un gust desăvârșit, onorează ingredientele de sezon, sănătoase și pline de nutrienți, pentru că bucuria servirii mesei este un limbaj universal al iubirii.

Chef Ionuț Ivanov

“Bucătăria a fost, pentru mine, o întâmplare fericită.“

După ce a lucrat 3 ani în Italia într-o brutărie și o trattorie, s a întors în țară și s-a angajat la Restaurantul Isoletta, unde a prins cu adevărat gustul bucătăriei. A rămas aici 10 ani. Își umplea timpul liber învățând de la colegi, a colaborat și cu Patrizia Paglieri. A evoluat prin muncă, a pus enorm de mult suflet, venea primul și pleca ultimul. Ca o încununare a eforturilor sale, din 2018 face parte din echipa de magicieni de la Casa Timiș.

Adoră noutatea, creativitatea, joaca cu ingredientele, testează combinații noi, insolite. Îi place să mănânce paste și risotto. Gătește cu bucurie pește și fructe de mare. S-a specializat în gastronomia mediteraneeană. Din meniurile de la Casa Timiș, Lupul de mare la abur cu orez și sos mediteraneean și pastele cu somon poartă amprenta lui.

STARTERS

CHEESE CREAM WITH TRUFFLES AND JELLY OF FETEASCA NEAGRA

220 gr / 58 lei
Delicate cream of feta cheese, but with a great persuasive power! Unexpectedly associated with the intense taste of Romanian truffles, green walnut jam and crispy ham chips.

TURKEY PATÉ GLAZED WITH FETEASCA NEAGRA

200 gr / 52lei
Paraphrasing the writer Ionel Teodoreanu, we can say that in our menu the turkey paté, is like Paris in France. I have attached to it the unique flavour of apple compote and the ruby colour of the sour cherry jam.

COCKTAIL OF CRABS WITH ANDIVE SALA

250 gr / 65 lei
A soft, translucent and refined cocktail! An extravaganza of endive leaves perfectly matched with the contrasting shade of crab orange, with fine drops of sour cream from our farm.

POLENTA LUMP WITH GOAT CHEESE AND SMOKED DUCK CARPACCIO

200gr/ 52 le
A dish full of emotions, colors and textures. An homage to the Romanian traditions, reinterpreted with smoked duck fillets and a confit egg yolk.

DUCK BREAST TARTAR WITH HAZELNUT

200 gr /76 lei
A culinary story coming out from boyar paintings. We invite you to discover something that you can experience only here, at the Mansion: duck breast tartar with hazelnuts, quail eggs and pickled radishes.

MASHED BEANS WITH LAMB PASTRAMI

220 gr / 62 lei
We know how hard it is to resist! A truly traditional dish that manages to bring back so many memories. Gherkin cucumber flavours, sweet peppers and pickled onions – a symphony of tastes.

MINCE MEAT OF WAGYU BEEF

100 gr / 150 lei
The little Aristocrat of the Casa Timiș monarchy wins its full rights for the title of leader in the world of our dishes, associated with special home-made mustard and complemented with slightly spicy aromas of pickled horseradish.

SALADS

TOMATO SALAD WITH LOVAGE PESTO AND SALTY CHEESE

200 gr / 48 lei
Inspiration for the eyes. Guiltless pleasure of the soul. Vivid, saturated colors. Ripe tomatoes leisurely in the sun. Cheese from our farm. A touch of pesto. A few seeds crispy pumpkin. A final fine brushstroke. The painting is ready!

SPINACH SALAD AND DUCK SCRAPS

200 gr / 68 lei
A tribute to Princess Maruca Cantacuzino Enescu, descendant of the family Romalo. From fresh emerald green spinach, full of minerals, with scallions crispy duck, seasonal fruit and a truffle mustard dressing.

SUMMER SALAD WITH CHICKEN AND FETA CHEESE

300gr / 52 lei
Like a gentle and cool breeze, the salad lays beneath its shadow its distinct aromas and perfect textures. Romanian feta cheese and a garden of vegetables: cherry tomatoes, cucumbers, radishes, and red onions, embraced by a special yoghurt dressing with lovago.

COAL BURNT EGGPLANT SALAD

180 gr / 42 lei
Descoperă prospețimea grădinii noastre la tine în farfurie. Staruri ale gastronomiei românești, vinetele sunt prezente pe masa noastră învăluite într-un parfum de jar și acompaniate de un curcubeu de roșii multicolore.

SOUPS

CRAB AND SUMMER VEHETABLES SOUP

350 gr / 58 lei
A summer dream with Black Sea breezes. Juicy crabs softly cooked by Chef Nico Lontras himself, bathed in a sea of intense aromas of fresh vegetables.

ROOSTER BORSCHT

350 gr / 42 lei
Irresistible. Following an old recipe from our grandparents, we prepare it exactly as it should,that is, with care, attention, grace, and homemade noodles. Comfort, nothing else!

SPINACH AND EGG SOUP WITH ROMANIAN TRUFFLES

350 gr / 58 lei
A classic reinterpreted. This is a much-loved soup, classic at first glance, incomparable with every sip. Unctuous touches of the sour cream from our farm sprinkled with Romanian truffles and crowned with a perfectly cooked egg.

FISH

SEA SNAILS IN WINE SAUCE WITH POLENTA

350 gr / 98 lei
Sea snails bathed in white wine sauce and leeks, seduce the golden polenta, which does not know how to say no, especially if it is lured by an irresistible garlic sauce.

BLACK SEA PERCH IN TEMPURE

350 gr / 102 lei
An inspiration for the traditional cuisine. A classic delight, reinterpreted, brought to our time. Black Sea perch dressed in tempura with gold corn inserts, balanced aromas of pickled cucumbers, lovage and Casa Timiș potatoes.

TURBOT FILLET WITH TROUT CAVIAR

300 gr / 138 lei
Superb, festive, noble. The King of the Black Sea. The turbot served in a cloak woven in fine shades of tomato salsa and capers, laid on a silky bed of celery purée, embedded in trout caviar pearls. A show of nuances and textures!

TROUT FILLET IN BRINE AND POLENTA PRALINES

350 gr / 98 lei
A surprising brine transformed into vegetable sauce and herb salsa and accompanied by pralines polenta. Magic on a plate!

MEAT

WILD ROOSTER COOKED IN A BILLYCAN WITH CIDER SAUCE

500gr /122 lei
A show created especially for you, the one passionate about fine tastes. A dish that astonishes in image and the taste becomes memorable, worth telling. Traditionally cooked in a billycan and seasoned with asparagus, mushrooms, carrots and candied tomatoes, with a secret sauce of cider, sage and a drop of magic.

COAL BURNT PIG CHOPS WITH RED WINE SAUCE AND CRANBERRIES

450 gr / 115 lei
Tasty and tempting! The pork chop, heated on the embers, is cooled with a sauce of red wine and cranberries, next to Casa Timiș potatoes and fragrant apple compote

CALF CANDIED CHEEK WITH GOULASH SAUCE

400 gr / 128 lei
Created according to a carefully preserved boyar recipe, perfected by Chef Nico, always ready to be tasted even by the most demanding of us. Flavoured goulash sauce and fine textures of potatoes and carrots, invite you to discover them.

CRISPY ROYAL BEEF TUSLAMA

300 gr / 82 lei
Intense flavours guide you on the path of culinary pleasures! At the crossroads, a royal cloak meets its soft half, in fine textures. An endless story between crispy beef and a special cream sauce with garlic and spinach.

RAM PASTRAMI WITH FETEASCA NEAGRA SAUCE

350 gr / 132 lei
Brought by a master craftsman from Dealu Mare and marinated for a long time with spicesfresh lamb pastrami is bathed in Feteasca Neagra sauce, mushrooms and truffles. You must try this dish.

DUCK BREAST IN RED WINE AND RASPBERRY SAUCE

320 gr / 118 lei
Tradition and refinement. Duck breast slowly cooked, on low heat, in ruby sauce of Fetească Neagră and raspberry. Tones of passionate red, perfectly balanced by graceful, pure textures, in shades of white.

MEDALION OF BEEF WITH CRABS AND TRUFFLES

370 gr / 198 lei
No going around the bush, no doubts. Sincere flavours, perfect textures. Tender beef medallion, with buttered crabs, ennobled with truffles from Dealu Mare, in an asparagus and potato garden, tasty and passionately cooked.

GARNISHEMENTS

POTATO CREAM

150 gr / 22 lei

CASA TIMIS POTATOES

150 gr / 22 lei

ASPARAGUS SAUTÉ

70 gr / 32 lei

SPINACH SAUTÉ WITH CHERRY TOMATOES

70 gr / 32 lei

GARNISH SALADS

LETTUCE WITH CHERRY TOMATOES

70 gr / 24 lei

ROASTED PEPPERS SALAD

100 gr / 24 lei

PICKED MUSHROOMS SALAD

150 gr / 22 lei

SWEET AND ENTICING

QUEEN MARY CAKE

200 gr / 48 lei
A tribute to Queen Mary revealing the secret of a traditional recipe of past times. Intense taste of fine chocolate, crispy walnut textures and a genuine authentic privilege, Casa Timiș chocolate ice cream.

THE WINE DESSERT AT CASA TIMIS

150 gr / 48 lei
We present you the symphonic creation of the Casa Timis Vineyard, orchestrated by Chef Nico Lontras: Feteascii Alba ice cream, hazelnut pralines with white wine sauce, vanilla, bay leaves and honey glazed grapes.

THE TASTE OF FOREST

200 gr / 52 lei
This ambitious dessert takes you on a journey through the entire forest. Enjoy the gentle bayberry cream, fresh and scented berries and precious truffle ice cream. A delight!

MILK AND RICE PUDDING

200 gr / 48 lei
Childhood memories written and lived at the Mansion. The much-loved cold dessert, rice pudding with milk from our farm, crowned with a cup of ice cream, not just any ice cream, but a special one, from nuts and plum jam.

SELECTION OF BIO ICE CREAM

180 gr / 48 lei
Cremoasă și delicioasă, făcută în casă, mereu diferită și surprinzătoare, te va cuceri cu aromele sale, dăruite de natură.

SPEAR BRANDY SHERBET

75 gr / 28 lei
Unique in its aroma and fragrance, it's hard to compare it to something familiar, maybe just with the sweet coolness that you can find in the middle of a blooming plum orchard.

WINE ICE CREAM

75 gr / 28 lei
Is it possible to enjoy the splendor of an entire vineyard in a cup of ice cream? Yes! Feel its generosity, flavors and refinement in a unique blend.

SELECTION OF ROMANIAN CHEESES WITH NUTS AND SEASON FRUITS BRÂNZETURI ROMÂNEȘTI CU NUCI ȘI FRUCTE DE SEZON

250 gr / 68 lei
A selection of artisanal cheeses, perfect to complement wine tastings or as a dessert that combines flavors and textures from Dealu Mare.
Previous slide
Next slide

STARTER

 1. Humus Kawarma | Salată turcească de vinete
 2. Salată Ezme | Salată de bulgur
 3. Salată de ceapă roșie cu roșii și sumac
 4. Lamb kebab cu sos de iaurt cu usturoi
 5. Creveți în sos de unt cu usturoi și lămâie
 6. Muhamara | Labneh | Dolmasi cu orez
 7. Măsline marinate | Pită

MAIN COURSE

 1. Chicken Shish kebab
 2. Pulpă de miel la cuptor cu legume
 3. Lup de mare în sos de lămâie capere și pătrunjel
 4. Couscous | Orez cu șofran, migdale și stafide
 5. Iaurt cu castraveți și mentă
 6. Ardei iute copt la jar marinat

DESERT

 1. Baklava cu nucă
 2. Budincă turcească de lapte cu înghețată de fistic

DRINKS

 1. Cafea turcească
 2. Ceai turcesc
 3. Apă

AMOUSE BOUCHE

 • Mini MBS
 • Pralina de branza horezu si caviar 
 • Paine artizanala si crema de maduvioare cu usturoi

STARTER

 • Crema radauteana cu ou posat si trufe din Dealu Mare

MAIN COURSE 1

 • Pilaf de hrisca cu pesto de leustean si raci in sos de unt  

MAIN COURSE 2

 • Mic de Wagyu cu mustar facut in casa si hrean ras

DESERTS

 • Bulz cu prune, sos din magiun de prune
 • Mini dulciuri de casa

Fiecarui preparat I se va asocia un vin Casa Timis. Bautura va fi in SIstem free-flow.

IMMUNE BOOST

2275 lei

Programul Immune Boost stimulează, întărește și activează sistemul imunitar, pilonul sănătății noastre. Ajută corpul să reacționeze eficient împotriva amenințărilor virale, bacteriene și parazitologice și conferă rezistență la bolile infecțioase.

Programul cuprinde:

 • Consult clinic cu medic specialist;
 • Ozonoterapie;
 • Perfuzii cu Vitamine;
 • Practică yoga în fiecare; dimineață;
 • Ritual antioxidativ Grand Cru pe bază de polifenoli și tanini din struguri, 120 minute.

NOTĂ

Toate programele noastre pot fi făcute ambulatoriu dar pentru un efect profund vă recomandăm să petreceți în locație aceste zile pentru completarea stării de bine și potențarea efectelor terapiilor.
Deasemeni, vă recomandăm să reluați aceste programe cel puțin o data pe lună pentru o susțnere constantă a stării de sănătate și vitalitate.