Un savuros Pas des deux pentru papilele gustative, o experiență multisenzorială pentru suflet.
Vă provocăm să alegeți: Veranda sau Conacul. Farmecul mediteraneean, cu o scenografie ce urmează cadența timpului, a soarelui și a naturii, sau rafinamentul boieresc al Conacului, ce va înconjoară cu povești din vremuri de demult.
Lăsați-ne să vă răsfățăm! Chef Nico Lontras, sub a cărui baghetă magică se nasc adevărate minuni culinare și colegii săi, somelierii, au conceput pentru dumneavoastră potrivirea perfectă între gastronomie și oenologie, într-o varietate surprinzătoare. Fie că doriți să vă aflați în Toscana sau Bordeaux sau alegeți să rămâneți pe meleaguri românești, veți fi încântați de propunerile noastre, pe care experimentații somelieri le vor argumenta spectaculos.
Înconjurați-vă, așadar, de grafismul amfiteatrului de vii și vitraliile schimbătoare ale Verandei sau de atmosfera boemă și aristocratică din Conac și optați pentru clipe perfecte, în care simțurile, mintea și sufletul se vor impregna cu bucurie și delectare.
Locație: Restaurantul Veranda dintre Vii sau Restaurantul Conac
Minim 8 persoane
Meniu: fiecare preparat se completează perfect cu elixirul care îl însoțește și cu prezentarea oferită de somelierul nostru.
Abonează-te și fii primul care este informat despre oferte, noutăți și evenimentele noastre
Meniu – 1 Decembrie 2023
***
Antreuri
Bunătăți cu tradiție (şorici, cârnați de mangaliță, fasole bătută cu jumări, chifteluțe de porc, slănină, tobă, caltaboș, salată de vinete, brânzeturi de la fermă, ceapă roșie de apă, ardei copt, muștar, hrean)
Ciorbă
Borş de cocoș
Ciorbă ardelenească cu afumătură
Ardei iute si smântână
***
Fel principal
Pastramă la grătar
Ciolan glazurat cu sos de vin roșu
Sarmale tradiționale cu smântană
Fasole la ceaun
Mămăligă
Murături
***
Desert
Cozonac cu nucă
Prăjituri românești
***
Vin fiert / Țuică fiartă
Apă plată / carbogazificată