Parcul Casa Timiş - Casa Timis

Regulament loc de joaca

Pentru siguranta copiilor dumneavoastra va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

1. Echipamentele pentru agrement vor fi utilizate doar in conformitate cu limitele de varsta, inaltime, numar de persoane gi greutate inscriptionate pe fiecare dintre acestea.

2. Utilizarea echipamentelor de agrement de catre copii se va face strict sub supravegherea unui adult. Este interzisa utilizarea
echipamentelor de agrement de catre insotitorii copiilor.

3. In incinta spatiului de joaca este interzis accesul adultilor aflati in stare de ebrietate sau sub influenta substantelor psihotrope, a persoanelor cu afectiuni psihice sau avand un comportament violent.

4. Fumatul, bauturile alcoolice sau substantele psihotrope in incinta locului de joaca sunt strict interzise.

5. Cand utilizati echipamentele de agrement nu este recomandat sa purtati ochelari, cercei mari, lanturi, bratari, cordoane etc.

6. Utilizarea echipamentelor de agrement de catre copiii sub varsta de 3 ani este interzisa.

7. Ne rezervam dreptul de a interzice accesul oricdrei persoane in spatiul de joaca care nu respecta sfaturile si regulamentele de
securitate sau prezinté un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii spatiului de joaca si a copiilor din incinta lui.

8. Insotitorii copiilor igi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor produse de acestia in incinta locului de joaca.

Se încarcă...