Chef Nico Lontras
În 2003 era desemnat Bucătarul Anului în Irlanda, țara pe care a și reprezentat-o în două competiții internaționale, de unde a revenit cu două medalii de aur. Și-a continuat activitatea timp de șapte ani în Estonia, unde a fondat o asociație de bucătari, apoi în Norvegia, dar a făcut stagii de pregătire și în Islanda și Spania. A avut astfel ocazia să lucreze cu chefi din toate țările, mai ales în restaurante cu specific internațional de fine dining.
La revenirea în Romania, după ce a ajuns în finala Top Chef, o experiență care l-a conectat la ceea ce se întamplă în Romania în acel moment pe scena gastronomică, s-a dedicat reinterpretării bucătăriei românești și actualmente este cunoscut pentru această direcție pe care o propune din pasiune și care are la bază credința că gastronomia românească este un tezaur care trebuie păstrat și dezvoltat.
Chef Johnny Șușală, un autodidact perfecționist, s-a reinventat permanent în cei mai bine de 20 de ani de experiență în bucătărie, timp în care a lucrat alături de chefi renumiți precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey.
Pasionat de gastronomie, ambițios și dedicat, Johnny este un chef care pune suflet în tot ceea ce crează, fructificându-și la maxim pasiunea și talentul, cu o atenție desăvârșită pentru fiecare detaliu.
Chef Johnny Șușală