Restaurantul „Veranda dintre vii’’ este creat în strânsă conexiune cu natura, cu tot ce are ea mai bun, mai frumos şi mai proaspăt. Linii ample, pure, modelate după mediul înconjurător, alese cu un scop bine definit: acela de a dizolva pragul dintre exterior şi interior. Te afli într-un spațiu înconjurat de „vitralii” ce se pictează natural şi care se schimbă cu fiecare minut, reflexie a soarelui şi-a adierilor de vânt.
Elegant, modern şi rafinat, restaurantul se distinge prin fiecare element ales cu deosebită atenție. De la mobilierul Varaschin adus special din Italia, la barul hand-made, un barrique reinterpretat, creație proprie, până la farfuriile și paharele ce poartă vibrația Mediteranei.
Din orice colț priveşti, ești înconjurat de splendoare, exprimată sublim de natura unică a viilor, peisaj ce inspiră şi aduce la viață orice setup, fie el corporate, privat sau o seară specială, petrecută alături de persoane dragi.
Din orice colț priveşti, ești înconjurat de splendoare, exprimată sublim de natura unică a viilor, peisaj ce inspiră şi aduce la viață orice setup, fie el corporate, privat sau o seară specială, petrecută alături de persoane dragi.
Gastronomia acestui restaurant te va purta într-o călătorie multisenzorială…
…prin arii geografice mediteraneene. Aici prețuim calitatea ingredientelor din ferma proprie, cele locale şi sezoniere, exprimate sublim în preparate și ridicate la rang de artă de către echipa noastră. Arome nemaiîntâlnite, creativitate, poveşti, îndrăzneala de a gândi altfel, toate sunt infuzate în experiența pe care am meşteşugit-o pentru tine, la Veranda dintre Vii.
Tradiții românești transformate în artă culinară
“Mâncarea este o iubire pe care o explorăm toată viața.
O iubire care se hrănește și se dezvoltă odată cu istoria, cu etnia, cu regiunea și cu familia ta.”
Pasiune dusă către perfecțiune
“Bucătaria e marea și unica mea iubire. Reprezint a patra generație a unei familii de bucătari. Nu am făcut niciodată altă meserie, am trecut prin toate stadiile de formare și de pregătire, începând de la spălat de vase și până la fine dining.”
Bucătăria a fost, pentru mine, o întâmplare fericită.
“După ce a lucrat 3 ani în Italia într-o brutărie și o trattorie, s-a întors în țară și s-a angajat la Restaurantul Isoletta, unde a prins cu adevărat gustul bucătăriei. A rămas aici 10 ani.”
Abonează-te și fii primul care este informat despre oferte, noutăți și evenimentele noastre
Tradiții românești transformate în art