Un spectacol electrizant
alături de Dj for Party!
Un decor rafinat şi o ambianță de
de poveste într-o capodoperă
arhitecturală românească!
Un spectacol electrizant
alături de Dj for Party!
Un decor rafinat şi o ambianță de
de poveste într-o capodoperă
arhitecturală românească!
– Restaurant Casa Timiș –
Vă invităm să petreceți noaptea de Revelion la Conac cu un playlist de exceptie şi să vă bucurați de preparatele unui meniu haute cuisine în cinci capitole însoțite de vinurile Casa Timiş!
Vă așteptăm cu drag să scriem împreună un nou capitol!
În noapte dintre ani, te invităm într-o călătorie inedită ce trasncende timpul şi spaţiul…
Restaurant
Capacitate: 60 de persoane
749 lei/persoană
Meniu internațional cu servire
individuală
Muzică: Dj for Party
Transport la cerere
ARTIFICII
TOMBOLA CASA TIMIŞ cu premiul
cel mare un WEEKEND LA CONAC!
Restaurant
Capacitate: 60 de persoane
749 lei/persoană
Meniu internațional cu servire
individuală
Muzică: Dj for Party
Transport la cerere
ARTIFICII
TOMBOLA CASA TIMIŞ cu premiul
cel mare un WEEKEND LA CONAC!
…într-un loc de poveste
ce abundă în energie
pozitivă, bucuria de a trăi
și a petrece frumos!
Haute Cuisine
Pe tot parcursul nopții dintre ani veți savura delicii gourmet avangardiste create de bucătarul nostru, Chef Ionuţ Roşca. Acesta a gândit pentru voi o adevărată călătorie culinară, iar fiecare preparat va putea fi savurat alături de un pahar de vin Casa Timiş.
ANTREU RECE
Terină de foie gras cu dulceață de smochine şi trufe negre
Macaroons cu cremă de somon cu mascarpone
Tartină din jeleu de caise şi brânză Regina Bleau cu migdale
Canapé cu caviar rouge şi fructe de capere
Ruladă de emmentaler cu cedar şi stafide învelită în crustă de alune de pădure
Mini-choux cu cremă de brânză şi zmeură
Galantină de curcan învelită în jambon
Mini-cupă cu mousse de mazăre şi butterfish afumat cu chives
Tartină cu piept de rață afumat şi dulceață de ceapă
Midie verde cu legume şi acetto balsamico
FEL INTERMEDIAR 1
File de somon sălbatic servit cu risotto cu legume,
crevete Black Tiger, sos de şampanie
cu caviar şi sparanghel verde
FEL INTERMEDIAR 2
Pulpă de rață confiată servită cu varză călită
şi pară fiartă în vin
FEL DE BAZĂ
Muşchi de vită gătit sous-vide cu
ficat de rață, sos de Merlot
servit cu piure cu ciuperci porcini şi morcovi tineri,
salată verde mixtă cu roşii cherry, rodii şi semințe de dovleac
DESERT
Tort de ciocolată cu fructe de pădure
Platou de brânzeturi cu fructe şi nuci
Pâinea casei cu unt cu trufe