fbpx

Restaurant a la carte Veranda dintre Vii

Când natura îți arata calea, nu poți decât să o urmezi.

NOUL restaurant al Casei Timiş, “Veranda dintre vii’’, este creat exact aşa: în strânsă conexiune cu natura, cu ce are mai bun, mai frumos şi mai proaspăt, vibrând de energie pozitivă.

Linii ample, clare, modelate după natură, alese cu un scop bine definit, de altfel singurul demn de a face cinste arealului în care ne aflăm: acela de a dizolva pragul dintre exterior şi interior pentru a te conecta cu natura. 

Te afli într-un spațiu înconjurat de vitralii ce se pictează natural şi care se schimbă cu fiecare minut, reflexie a soarelui şi adiere de vânt. 

Program

Luni : 14:00 – 23:00
Marti – Duminica : 12:00 – 23:00

Elegant, modern şi rafinat, se distinge prin fiecare element ales cu deosebită atenție.

De la mobilierul Varaschin adus special din Italia, la bar, un barrique reinterpretat realizat după un model orginal destinat acestui spaƫiu, până la farfuriile de culoarea teracotei intense sau a Mediteranei. Toate se integrează perfect în acest loc ce pare ca a fost aici dintotdeauna.

Din orice colț priveşti, esti înconjurat în totalitate de splendoarea naturii, de un verde ce inspiră şi aduce la viață orice setup fie el corporate, privat sau o seara specială petrecută de persoane dragi.

Gastronomic vorbind, ne-am propus să te purtăm într-o călătorie multisenzorială…

…prin arii geografice diferite din Mediterană. Aici prețuim calitatea ingredientelor din ferma proprie, cele locale şi sezoniere, explorate în cel mai artistic mod cu putință. 

Arome nemaîntâlnite, creativitate, poveşti, îndrăzneala de a gândi altfel, toate sunt infuzate în experiența pe care am meşteşugit-o pentru tine la Veranda dintre Vii. Esti pregătit?

Spațiu de creativitate și inspirație

  • Capacitate: 110 de persoane
  • Restaurant à la carte
  • Menu Mediteranean
  • Chef: Nico Lontras
  • Fumatul permis
  • Zona de lounge exterioară
  • Evenimente organizate: Corporate, Private, Culturale.
  • Caracteristici: Pereti de sticla si acoperiş retractibil.
  • Facilitati corporate: video projector şi ecran mobil, sistem de sonorizare, flipchart interactiv Samsung, Wi-Fi, lumină naturală, terasă.

Veranda dintre Vii este situat pe Domeniul Timiș, creat în strânsă conexiune cu natura, cu ce are mai bun, mai frumos şi mai proaspăt, vibrând de energie pozitivă.

Veranda dintre Vii are o capacitate de 110 persoane, cu terasă exterioră, cu pereți de sticlă și acoperiş retractibil.

Veranda dintre Vii este un restaurant cu specific mediteranean. Aici prețuim calitatea ingredientelor din ferma proprie, cele locale şi sezoniere, explorate în cel mai artistic mod cu putință.

Vă mulțumim foarte mult că aţi ales Casa Timiș. Sperăm că timpul petrecut la noi a fost cu adevărat special şi aţi trăit momente cu adevărat memorabile.

Ne-ar face mare plăcere să împărtăşiţi cu noi părerea dvs despre serviciile și facilitățile oferite pe care ne dorim să le îmbunătățim continuu. În urma experienţei trăite la conac, vă rugăm să ne împărtăşiţi opinia dvs. pentru a ne oferi ocazia de a vă surprinde de fiecare dată. Înțelegem că viața este agitată, așa că apreciem cu adevărat momentele petrecute pentru a ne oferi părerea dumneavoastră.

Vă rugăm să faceți click pe butonul de mai jos pentru a completa un scurt formular de feedback referitor la experienţa trăită la Casa Timiş.

Aprecierile oaspeților noștri