fbpx

1 Decembrie la Casa Timiș

Acasă » Noutăți » 1 Decembrie la Casa Timiș

SOLD OUT!

La Casa Timiş, 1 decembrie – Ziua Națională a României şi a Românilor de pretutindeni, este celebrată şi onorată ca cea mai frumoasă zi din istoria acestui popor.

O zi marcantă pentru destinul neamului românesc, o zi în Visul de Secole al Românilor: de a deveni un stat care să aibă unite teritoriile românești ce se aflau până atunci sub dominație străină, vis ce a devenit realitate.

Pentru noi, ca români adevăraƫi, această zi are o însemnătate specială şi este o ocazie de a sărbatori tradiție, istorie, gusturi, arome, culori şi ritmuri autentice româneşti!

Vă invităm să celebrăm împreună această zi cu adevărat memorabilă pentru toți românii, cu bucate tradiționale alese, pregătite de către Chef Nico Lontras, Sous-Chef Johnny Şuşală şi Sous-Chef Ionuț Ivanof, alături de întreaga Echipă Casa Timiş.

Ospeții noştri care îşi doresc să petreacă mini-vacanța de Sf. Andrei – 1 decembrie, la Casa Timiş, pot alege:

Pachetul de cazare în camera dublă / twin (29 noiembrie – 1 decembrie): 1.700 RON pentru 2 adulți, incluzând masa festivă de 1 decembrie. În acest pachet, copii cu vârsta între 4-12 ani achită 50 % din contravaloarea meniului festiv.

Pachetul de cazare în apartament (29 noiembrie – 1 decembrie)  : 1.900 RON pentru 2 adulti, incluzând masa festivă de 1 decembrie. În acest pachet, copii cu vârsta între 4-12 ani achită 50 % din contravaloarea meniului festiv.

Sărbătorim pe note autentice, cu multă voie bună în atmosfera de poveste a Casei Timiş, un simbol al tradițiilor şi spiritului românesc! Suntem siguri că împreună vom făuri clipe memorabile şi amintiri de neuitat!

Prețul unui meniu este de 229 Lei / pers.
Rezervări de minim 4 persoane.

SOLD OUT!

Meniu

229 Lei/ pers.

***

Antreuri

Bunătăți cu tradiție – şorici, cârnăciori de mangaliță, fasole bătută cu jumări, zacuscă, salată de vinete, salată de conopidă, brânzeturi de la fermă noastră.

Ciorbă

Borş de cocoş cu tăiței de casă
Ciorbă ardelenească cu afumătură

Fel principal

Pastramă de berbecut la grătar
Jumări la ceaun
Tocană de vită din Dealu Mare
Sarmale tradiționale la ceaun
Cartofi la cuptor
Mămăliguƫă
Murături de casă

DESERT

Plăcintă cu brânză
Cozonac cu nucă
Prăjitură cu stafide şi sos de vin roşu

O cană de vin fiert /O cească de ƫuică fiartă
Apă plată / carbogazeificată

Micuții oaspeți cu vârsta între 1-3 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 3 și 11 ani beneficiază de o reducere de 50%, copiii peste 12 ani achita integral.

GDPR/Disclaimer
Prin participarea la eveniment persoanele iau la cunoștință că:

  • Casa Timiș poate folosi fotografiile / videoclipurile realizate la eveniment pe site-ul web și pe rețelele sociale, inclusiv YouTubeCasa Timiș pot folosi fotografiile / videoclipurile offline pentru promovarea unor evenimente viitoare
  • Fotografiile / Videoclipurile realizate la eveniment pot fi utilizate pentru materiale promoționale, publicații, în articole și pentru scopuri de publicitate / marketing
  • Fotografiile / videoclipurile pot fi partajate cu mass-media sau presa locală pentru promovarea evenimentelor similar organizate de Casa Timiș
  • Evenimentul tip GastroXperienta se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor pentru diminuarea riscului de infectare cu virusul COVID 19