fbpx
Spaţioase și primitoare îmbinând un stil sofisticat şi elegant

Cazare

Acasă » Cazare

Cazare și relaxare la Casa Timiș

Camere Duble/Twin

Spaţioase primitoare, camerele duble îmbină un stil sofisticat şi elegant cu un înalt nivel de confort, şarm şi caracter. Cele 7 camere reprezintă şi un element de originalitate al Casei Timiș prin atmosfera de poveste pe care o crează.

Stilul și personalitatea Conacului sunt evidențiate prin materialele fine şi mobila elegantă ce reflectă subtil o lume a răsfăţului, îmbinând modernul cu tradiţionalul. Astfel, șederea ta la conac e o adevarată călătorie în timp, în lumea farmecului boieresc de altădată.

Apartamente

Cu un decor elegant, apartamentele Casa Timiş încorporează eleganța atemporală a conacului. Încăperi spațioase cu vedere către podgoria înmiresmată, apartamentele oferă tot confortul social contemporan.

Cele 3 apartamente, o alegere elegantă şi intimă, reușesc să ilustreaze rafinamentul renumit al conacului, incluzând un salon cu un spaţiu de lucru şi un pat king size. Scările de lemn, materialele fine şi serenitatea te conduc subtil în altă lume, de altădată, boemă şi somptuoasă.     

Politica de Anulare a Rezervării pentru Cazare a Casei Timiş

Contravaloarea sejurului rezervat la Casa Timiş, atât pentru camerele duble/twin, cât şi pentru apartamente, se returneaza în totaliate dacă anularea este efectuata cu 10 zile înaintea rezervării.

Daca anularea rezervării se realizează între 10-4 zile înainte de rezervare, Casa Timiş îşi rezerva dreptul de a returna 50% din valoarea rezervării atât pentru camerele duble/twin, cât şi pentru apartamente.

Daca anularea rezervării se realizează cu 3 zile (72 h) înainte de rezervare, Casa Timiş îşi rezervă dreptul de a reƫine integral valoarea rezervării atât pentru camerele duble/twin, cât şi pentru apartamente.