fbpx

Parcul Casa Timiș

Acasă » Domeniul Timiș » Parcul Casa Timiș

Parcul Casa Timiş: Aventuri în mijlocul naturii

Unul dintre pilonii fundamentali

ai Casei Timiş, este FAMILIA.

 

FAMILIA este, de altfel, cea care stă la baza viziunii Casei Timiş. Ne place să credem că, alături de noi, vă simțiți ca într-o familie extinsă, cu care vă doriți, cât mai des, să vă reîntâlniți. Familia este și motivul pentru care am creat un spaƫiu dedicat celor mici, cu tobogane şi trambulină, înconjurat de verdele naturii pure!

 

Complexul de joacă

 

Complexul de joacă din Parcul Casa Timiş este realizat din lemn şi oferă multiple posibilităƫi de joacă având sfoară de caƫărat, scara din frânghie, două tobogane mari, un pod cu punct de observare şi cârmă, leagăn şi o căsuƫă cu platformă pentru a crea poveşti şi aventuri creative în acest spaƫiu care îmbie la visare şi voie bună din orice punct ai privi.

Cei mici se pot bucura şi de trambulina gândită special pentru a le asigura maximul de distracƫie şi de siguranƫă!

Complexul de joacă din Parcul Casa Timiş este realizat din lemn şi oferă multiple posibilități: sfoară de cățărat, scară din frânghie, două tobogane mari, un pod cu punct de observare şi cârmă, un leagăn şi o căsuță cu platformă. Toate acestea îi așteaptă pe cei mici să-și pună imaginația și pofta de joacă la încercare, pentru a-și crea propriile povești şi aventuri.

Cei mici se pot bucura şi de trambulina gândită special pentru a le asigura maximul de distracție şi de siguranță!

Tot pentru siguranța copiilor dumneavoastră, vă rugăm să respectați următoarelele reguli în incinta spațiului de joacă.