fbpx

Ziua Națională a Gastronomiei şi Vinurilor din România

SOLD OUT!

Suntem mândri că suntem români. Prețuim tradițiile, valorile și moștenirea culturală, gastronomică şi oenologică românescă și ne dorim să le păstram, să le dăruim și să le transmitem mai departe.

De aceea, la Casa Timiş, acestea se reflectă în fiecare element pe care l-am creat, ca şi în viziunea noastră de viitor.

Bogația de gusturi şi tradiții româneşti cu influențe regionale şi istorice, localizarea şi diversitatea, recunoaşterea autenticității şi valorilor gastronomiei şi vinului din România, reprezintă un prim pas în afirmarea identității culinare şi oenologice pe care, pe 4 octombrie, ne dorim să o celebrăm alături de voi.

Aflați în mijlocul naturii, le oferim celor care ne aleg produse de la ferma proprie şi de la productorii locali din Dealu Mare, arealul care ne înconjoară. Suntem foarte atenți la calitatea şi sezonalitatea ingredientelor şi a metodelor de preparare pentru a le oferi oaspeților noştri preparate gourmet, sănătoase, dorindu-ne să promovăm şi să valorificăm măiestria naturii.

Pe 4 octombrie, vă invităm la Casa Timiş să celebrăm împreună Ziua Națională a Gastronomiei şi Vinurilor din România, alături de Executive Chef Casa Timiş Nico Lontras, Cezar Ioan – publisher vinul.ro şi Cosmin Dragomir – publisher gastroart.ro – fondatorii şi promotorii acestei zile.

Îl vom avea invitat pe Sergiu Nedelea, cunoscut ca cel mai bun sommelier din România care, alături de întreaga echipă a Casei Timiş, vă va călăuzi în descoperirea tainelor vinului şi a terroir-ului din Dealu Mare.

Vă aşteptăm pe 4 octombrie să ne bucurăm de Vie, Vin, Viață şi să sărbătorim împreună Ziua Națională a Gastronomiei şi Vinurilor din România într-un spațiu de poveste, ce sublimează natura şi darurile sale.

Meniu

***

Coltunaşi de vită cu consommé şi ulei de tarhon

Bulz cu brânză de capră
Tămânioasă Românească şi Fetească Albă, Casa Timiş 2017

Sorbetto de țuică

File de păstrav cu piure de conopidă cu trufe
Cabernet Sauvignon şi Fetească Neagră, Casa Timiş Roze 2018

Medalion de vită cu piure de ardei copt şi hribi
Cabernet Sauvignon şi Fetească Neagră, Casa Timis Roşu 2014

Gustul pădurii
Rhein Extra Brut Rosé

Apă carbogazificată / plată
Cafea

***

Preț 249 lei/persoană

SOLD OUT!