fbpx
Organise your wedding

Your story at the Mansion

Nuntă la Conac

Nunta este o comuniune mistică, spirituală care transcende timpul şi încercările vieţii. Un act de creaţie şi iubire pe care îl celebrăm alături de toti cei care susţin şi se bucură pentru noul cuplu. Casa Timiş îţi oferă tot sprijinul necesar pentru a te bucura de această zi specială, fără grija organizării întregului eveniment.
Întreaga poveste va fi meșteşugită cu grijă, atent conturată în cele mai mici amănunte după personalitatea vostră, în capitole fermecătoare. Mai întâi de toate, te aşteptăm să ne faci o vizită, conceptul, meniul şi spaţiul de desfăşurare al evenimentului (terasă, restaurant, cramă sau exclusivitatea întregului spaţiu), va fi ales împreună cu unul dintre specialiştii nostri, gata să pună la punct toate detaliile în funcţie de ceea ce doriţi să realizați.

Botez la Conac

Botezul este prima ieșire a copilului dumneavoastră în lume, aşa că ne dorim să transformăm acest început într-o ocazie memorabilă prin intermediul echipei nostre de specilişti care se va ocupa detaliile pentru a vă permite să va bucuraţi pe deplin de acest moment.
Aflat la doar 80 de km de Bucureşti, conacul Casa Timiş, vă poate facilita organizarea petrecerii de botez atât în interior, cât şi în exterior, într-una dintre cele trei locații (terasă, restaurant, cramă), fiecare a câte 70 de locuri.
Meniul, personalizat în funcţie de participanţi, poate varia de la meniuri cu carne, vegetariene şi pentru copii, satisfăcând astfel, până şi cele mai exigente gusturi.
Oricât am încerca să ne descriem serviciile şi acest spațiu mistic şi atemporal, nu putem reda în totalitate energia şi farmecul locului. Vă aşteptăm pentru un tur ghidat al conacului şi pentru a lua decizia că acesta este locul unde începe povestea micuţului dumneavoastră.

 

Vă așteptăm și cu alte idei de evenimente.

  Nume complet
  Email
  Telefon
  Data aproximativă
  Număr invitați (aproximativ)
  Locația
  restaurantterasăpavilion1925 English Bar
  Mesaj