fbpx

Chef’s Table

Chef’s Table – o experiență exclusivistă, special creată pentru dumneavoastră!

Dorința de a crea experiențe cât mai speciale la Casa Timiș, este parte din ethos-ul nostru.
Vă provocăm la o experimență PREMIERĂ, cu un meniu surpriză creat, servit și prezentat de Executive Chef Nico Lontras la foc de șemineu, în 1925 Bar Englezesc.

Locație: 1925 Bar Englezesc, îmbrăcat în boiserie impresionantă din lemn masiv de stejar, cu elemente sculptate manual şi decorat într-un stil eclectic, cu fotolii și canapele Chesterfield, și mobilier și decor English vibe

Capacitate: Minim 8 persoane – maxim 14 persoane

Meniu surpriză creat, descris și prezentat pentru dumneavoastră de Executive Chef Nico Lontras alături de un somelier dedicat experienței.

Puteți alege un meniu de 5 feluri de preparate, la un preț de 600 ron/persoană sau un meniu de 7 feluri de preparate, la un preț de 750 ron/persoană, apa plată/carbozeificată și cafea fiind din partea casei.

Luați loc la masa în Inima Casei Timiș, în nucleul artei culinare, locul unde gustul, aromele și culorile se întâlnesc cu pasiunea, dăruirea devotamentul, măiestria și mai ales Sufletul cu care Executive Chef Nico Lontras vă pregăti special pentru dumneavoastră.

Casa Timiș va pune la dispoziție un cadru intim, de excepție, unde eleganța și rafinamentul se exprimă pentru cei ce își doresc o trăire cu totul distinctă. Luati loc la foc îmbietor de șemineu în 1925 Bar Englezesc, savurați clipe de neuitat și marcați amintiri unice.
Împărtășiți cu cei dragi aceste momente de excepție, unde aveți ocazia să vă bucurați o seară intreagă de Executive Chef Nico Lontras, creatorul încântătoarelor preparate unde toată atenția lui vă este dedicată!

Vă invităm să creați împreună cu noi amintiri de neuitat!