fbpx

Chef’s Table

Chef’s Table – o experiență memorabilă, special creată pentru dumneavoastră!
Dorința de a crea experiențe cât mai memorabile la Casa Timiș, este parte din ethos-ul nostru.
Vă provocăm la o experiență PREMIERĂ, cu un meniu surpriză creat, servit și prezentat de Executive Chef Nico Lontras la foc de șemineu, în 1925 Bar Englezesc.

Locație: 1925 Bar Englezescîmbrăcat în boiserie impresionantă din lemn masiv de stejar, cu elemente sculptate manual şi decorat într-un stil eclectic, cu fotolii și canapele Chesterfield, mobilier și decor English vibe

Capacitate: Minim 8 persoane – maxim 12 persoane

Meniu surpriză creat, descris și prezentat pentru dumneavoastră de Executive Chef Nico Lontras alături somelierul nostru dedicat experienței.

Puteți opta pentru o experiență cu: 5 preparate asociate armonios cu 5 vinuri ale Casei, la un preț de 600 ron/persoană sau 7 preparate asociate armonios cu 7 vinuri ale Casei, la un preț de 750 ron/persoană

*apa plată/carbogazificată și cafea din partea casei

Luați loc la masa în Inima Casei Timiș, în nucleul artei culinare, locul unde gustul, aromele și culorile se întâlnesc cu pasiunea, dăruirea, devotamentul, măiestria și mai ales Sufletul cu care Executive Chef Nico Lontras va pregăti special pentru dumneavoastră un meniu surpriză.

Casa Timiș vă pune la dispoziție un cadru intim, de excepție, unde tradiția și rafinamentul se exprimă în orice colțișor, spre încântarea celor care își doresc o trăire cu totul distinctă.

Luati loc la foc îmbietor de șemineu în 1925 Bar Englezesc, savurați clipe de neuitat și marcați amintiri unice.

Împărtășiți cu cei dragi aceste momente de excepție, unde aveți ocazia să vă bucurați o seară intreagă de Executive Chef  Nico Lontras, creatorul încântătoarelor preparate, seară în care toată atenția lui vă este dedicată!
Vă invităm să creați împreună cu noi amintiri de neuitat!