fbpx

Regulament Concurs „Trăiește magia sărbătorilor la Casa Timiș”

REGULAMENTUL OFICIAL AL LOTERIEI PUBLICITARE

„TRĂIEŞTE MAGIA SĂRBĂTORILOR LA  CASA TIMIŞ!”

 Perioada de desfăşurare a campaniei: 06 decembrie – 19 decembrie 2019

 1. ORGANIZATOR

I.1. Organizatorul loteriei publicitare IMPEX CRIS TIM SRL, cu sediul in Bucuresti, bd. Bucurestii Noi, nr. 140, etaj 1, biroul E1.06, sector 1, numar de ordine in Registrul Comerţului J40/9519/1991, cod unic de inregistrare 1596921, cod de inregistrare fiscala RO1596921, cont bancar nr. RO12 BACX 0000 0045 0271 1001, deschis la UniCredit Bank – Sucursala Rosetti, reprezentata prin Timis Dumitru, in calitate de Administrator.

 1. DURATA LOTERIEI PUBLICITARE

II.1. Loteria publicitara se desfasoara intre 06 Decembrie, ora 18:00 si 19 Decembrie 2019 ora 23:59 pe pagina de Facebook si Instagram https://www.instagram.com/casatimis/.

II.2. Loteria publicitara va fi organizata pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv prin intermediul contului de Instagram al Organizatorului.

III. DREPTUL DE PARTICIPARE

III.1. Campania este deschisă participării tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/reşedinţa în România, cu vârsta de cel putin 18 ani împliniţi până la data începerii Campaniei.

III.2. Pentru a putea participa la loterie, persoanele interesate trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

– sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei Promotionale;

– sa aiba domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei;

– sa detina cont pe www.facebook.com si http://instagram.com. In cazul in care participantul nu are creat cont de Facebook, respectiv de Instagram, isi poate crea unul in mod gratuit accesand site-ul www.facebook.com, respectiv http://instagram.com;

– sa respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Campania Promotionala si sa urmeze pasii mentionati in Sectiunea IV.

III.3. Nu pot participa la aceasta loterie administratorii sau salariatii societatii IMPEX CRIS TIM SRL si alte persoane implicate in organizarea si desfasurarea loteriei publicitare, precum si sotul/sotia, rudele si afinii lor de gradul I.

III.4. Un participant se poate inscrie la eveniment o singura data si de pe un singur cont de Instagram.

III.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula inscrierea oricarui Participant care nu respecta Regulamentul sau care este suspectat de frauda, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

 1. MODUL DE DESFASURARE

IV.1. Pe data de 06.12.2019, pe pagina de Instagram Casa Timis (https://www.instagram.com/casatimis/) va aparea postarea de concurs care poate fi identificata prin intermediul elementelor grafice specifice brandului, cu urmatorul text:

🎄🎅 CONCURS: TRĂIEŞTE MAGIA SĂRBĂTORILOR LA  CASA TIMIŞ! 🎅🎄

Pentru ca magia sărbătorilor de Crăciun se apropie cu pași repezi si pentru ca dorim sa-ti daruim momente memorabile la conac, am pregatit un SUPER CONCURS inspirat de MAGICUL NOSTRU PHOTO CORNER.

Concursul pe care il organizam are doua teme:

🎄 Sarbatori in familie la Conac unde invitam toate famiile ce ne trec pragul sa isi faca o poza creativa in photo coner-ul Casa Timis. Castigatorul se va bucura de o cina la Conac alaturi de familie in valoare de 1000 de lei.

🎄 Escapada romantica la conac unde invitam toate cuplurile ce ne trec pragul in aceasta perioada sa isi faca o poza romantica in photo corner-ul Casa Timis.  Castigatorul se va bucura de o noapte la conac in camera dubla alaturi de persoana draga.

Inscrie-te in 2 pasi simpli:

🎄Vino la conac si fa o poza din cele doua categorii alaturi de cei dragi.

🎄 Mergi pe instagram si mentioneaza-ne intr-o postare publica cu #casatimis.

Gasesti Regulamentul de concurs pe www.casatimis.ro. In 20 decembrie alegem cate un castigatorul norocos, din ambele categorii, prin random.org.

Mult succes si va asteptam la Conac unde veti gasi inspiratie din plin!

Regulamentul campaniei promoţionale este disponibil pe perioada de desfasurare pe site www.casatimis.ro si poate fi solicitat, în mod gratuit, printr-o cerere scrisa  transmisa Organizatorului la adresa din Bucuresti, bd. Bucurestii Noi, nr.140, sector 1.

IV.2. Pentru a se putea inscrie, participantii trebuie sa aiba sau sa isi creeze in perioada indicata la art. II.1. un cont in aplicatia „Instagram”.

IV.3. Participantii la campanie trebuie, pe durata de desfasurare a campaniei, sa se fotografieze in photo coner-ul Casa Timis si, cu ajutorul aplicatiei „Instagram”, sa posteze de pe un cont public, de pe profilul lor personal, o postare cu fotografia respectiva si #casatimis.

Este obligatoriu ca in fotografii sa apara cupluri sau familii, fotografiile care nu indeplinesc aceasta cerinta fiind eliminate din concurs.

Fotografiile vor participa in concurs la categoria „cuplu”, respectiv „familie”, functie de continutul acestora.

IV.4. Prin inscriere, participantii in Campanie admit ca au luat la cunostinta prevederile prezentului Regulament Oficial, de mecanica participarii in Campanie, au inteles-o si accepta faptul ca, inscrierile din Campanie vor fi facute publice si pot aparea la comun pe pagina de Facebook Casa Timis sau Instagram Casa Timis.

IV.5. Participantii inscrisi in Campanie declara ca inteleg si accepta faptul ca aceste comentarii urcate nu trebuie sa fie obscene sau indecente (inclusiv si nelimitandu-se la referiri la nuditate, pornografie sau vulgaritate), nu trebuie sa fie contrare bunelor moravuri, nu trebuie sa contina detalii defaimatoare, cuvinte sau simboluri care sunt jignitoare in general sau in mod direct pentru persoane de o anumita rasa, entitate, religie, orientare sexuala sau grup socio-economic, nu trebuie sa contina referiri la minori.

Comentariile nu trebuie sa contina amenintari catre orice terta persoana, loc, afacere sau grup, nu trebuie sa lezeze intimitatea, dreptul la viata privata si/sau alte drepturi ale oricarei terte persoane, inclusiv ale minorilor (persoane cu varsta sub 18 ani), firmelor sau entitatilor si nu trebuie sa incalce in niciun alt mod legile si reglementarile aplicabile.

IV.4. Castigatorii premiilor vor fi desemnati dintre utilizatorii care comenteaza la postari conform conditiilor prezentate anterior.

IV.5.1. Castigatorii vor fi desemnati, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide. In cadrul extragerii se vor desemna castigatori, dupa cum urmeaza:

IV.5.1.1. Premiile constau in:
– 1 x voucher pentru un weekend de poveste la Conac de 2 persoane, cu mic dejun inclus, in valoare de 580 de lei.
– 1 x cina de poveste cu familia la Conac, voucher in valoare de 1000 lei.

IV.6. Organizatorul se obliga sa faca publice pe pagina de Facebook (@casatimis.ro), numele de utilizator ale castigatorilor si castigurile acordate. In situatia in care castigatorii refuza sa accepte premiul castigat, respectivul premiu nu va fi inlocuit cu un alt premiu sau beneficiu si nici nu se va acorda contravaloarea premiului in bani, ramanand in posesia Organizatorului.

IV.7. Utilizatorii care nu indeplinesc conditiile de inscriere si participare mentionate in Regulament vor fi eliminati de catre Organizator.

IV.8. Organizatorul isi rezerva dreptul de a proceda, ulterior incheierii loteriei, la validarea datelor cu care s-au inscris utilizatorii si de a-i elimina de la tragerea la sorti, sau de a anula decizia prin care un utilizator este desemnat castigator, in conditiile in care respectivul castigator este suspectat de frauda sau in cazul utilizatorilor care s-au inscris pe baza unor conturi create de pe adrese temporare, provizorii, care expira automat dupa o perioada determinata de timp sau conturi care nu le apartin.

IV.9. Pentru fiecare accesare a platformei Facebook, utilizatorul va suporta costul accesului la internet, tarif stabilit de furnizorul propriu al serviciului de internet, indiferent de modalitatea de accesare sau de instrumentul prin intermediul caruia acceseaza Internetul.

 1. DESCRIEREA PREMIILOR ACORDATE

V.1. Premiile ce pot fi castigate sunt in numar total de 2 (doua), respectiv:

 1. a) 1 x voucher pentru un weekend de poveste la Conac, de 2 persoane, cu mic dejun inclus, in valoare de 580 de lei
  b)1 x cina de poveste cu familia la Conac, voucher in valoare de 1000 lei.

Valoareea totala a premiilor este de 1.580 lei.

V.2. Premiile pot fi revendicate, in limita locurilor disponibile,  oricând în perioada 25.12.2019 – 25.02.2020, dar cu o confirmare prealabilă la una dintre adresele urmatoare:
– Telefon: 0723 682 568

– Email: contact@casatimis.ro

V.3. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.

 1. ACORDAREA PREMIILOR

VI.1.1. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, realizata pe platforma www.random.org, in data de 20 Decembrie 2019;

VI.1.2. In cazul in care realizarea extragerii castigatorilor pe platforma web www.random.org nu va fi posibila din cauza unor eventuale probleme tehnice independente de Organizator, extragerea va fi efectuata intr-o data anuntata ulterior, dar nu cu mai mult de 14 zile de la data initiala.

VI.2.1. Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant al Organizatorului prin mesaj privat, transmis pe conturile personale de Facebook, in vederea validarii pe baza unor intrebari de identificare si in vederea oferirii detaliilor privind ridicarea premiului.

VI.2.2. Fiecare premiu va fi predat personal, la adresa conacului.

VI.2.3. In cazul in care castigatorul concursului organizat pe pagina de Facebook a Organizatorului nu va putea fi contactat sau nu va raspunde pana cel tarziu la data de 20.12.2019, ora 23:59, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiul respectivului castigator. Astfel, va fi desemnat castigator, urmatorul participant aflat pe o pozitie inferioara, in urma tragerii la sorti.

VII. CONDITII DE VALIDARE A CASTIGATORILOR

VII.1. Pentru a fi validat drept castigator, participantul trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile descrise in sectiunile anterioare ale Regulamentului.

VII.2.1. Din dorinta de a nu prejudicia nicio persoana care doreste sa participe la prezenta loterie, Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua verificari in ceea ce priveste corecta participare.

VII.2.2. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de Organizator, rezulta ca exista participanti care incearca sau au incercat sa fraudeze procesul de inscriere, Organizatorul poate sa le restrictioneze participarea la loterie pe toata durata acesteia si/sau sa le retraga dreptul la premiul obtinut ca rezultat al activitatii lor neconforme.

VII.3.1. Contestatiile se pot face in patru de ore de la data afisarii numelor castigatorilor pe contul de Facebook. Contestatia se trimite Organizatorului prin e-mail la adresa contact@casatimis.ro si va cuprinde in mod obligatoriu:

 1. i) numele complet, domiciliul si alte date de identificare;
 2. ii) prezentarea motivelor de fapt pe care se intemeiaza contestatia.

VII.3.2. Contestatiile se vor solutiona in termen de 48 de ore de la data primirii.

VIII. LIMITAREA RASPUNDERII

VIII.1. Inscrierile inainte sau dupa perioada mentionata in Regulament, nu vor fi luate in considerare.

VIII.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la loterie, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea la eveniment in perioada de desfasurare a acestuia.

VIII.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care castigatorul isi pierde dreptul de a utiliza serviciile oferite de Facebook pe durata loteriei. In acest caz, participarea acestuia va fi invalidata.

VIII.4. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi cont de Facebook participant; premiul va fi acordat persoanei care isi declara la ridicarea premiului datele de contact si identificare cu care figureaza in evidentele Organizatorului.

 1. TAXE SI IMPOZITE

IX.1. Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină, să declare și să vireze către bugetul de stat, impozitul datorat pentru premiile acordate câștigătorilor în conformitate cu prevederile Codului Fiscal, Titlul IV – “Impozitul pe Venit”, Cap.VIII. “Venituri din premii și din jocuri de noroc”.

IX.2. Participantilor la campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a loteriei (cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea inscrierii formularului sau a solicitarii Regulamentului). Cheltuielile mai sus prevazute nu sunt si nici nu vor putea fi considerate a fi „cheltuieli indirecte” in sensul Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, astfel cum a fost republicata, cu modificarile ulterioare.

 1. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

X.1. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, putand fi consultat pe pagina de Facebook @casatimis.ro, in sectiunea “Notes”, precum si printr-o solicitare scrisa transmisa Organizatorului la adresa din Bucuresti, bd. Bucurestii Noi, nr.140, sector 1.

X.2. Prin participarea la prezenta loterie publicitara, toti participantii sunt de acord ca numele lor de utilizator sa fie stocate si procesate in scopul desemnarii castigatorilor. Prin acceptarea premiului, participantii castigatori sunt de acord sa isi dezvaluie suplimentar datele de identificare necesare in scopul livrarii premiului (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail), acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile desfasurate de societatea IMPEX CRIS TIM SRL si partenerii sai in legatura cu organizarea prezentului concurs, cu respectarea dispozitiilor Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

X.3. Conform prevederilor legale, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, personal sau prin mandatari, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata acestuia. Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot solicita, totodata, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

X.4. Prin participarea la loteria publicitara, participantii sunt de acord ca, in situatia in care vor fi desemnati castigatori, numele lor de utilizator sa poata fi facute publice cu ocazia anuntarii castigatorilor, fara ca acestia sa emita pretentii financiare fata de Organizator pentru organizarea acestor operatiuni.

X.5. Participantilor la loteria publicitara le sunt garantate drepturile prevazute de  Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date in raport cu Organizatorul:

 1. a) Dreptul de acces: puteți cere informații despre datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv informații despre categoriile de date cu caracter personal pe care le avem în posesia sau controlul nostru, scopul în care sunt prelucrate, sursa, în cazul în care nu le-am obţinut direct, categorii de destinatari, dacă este cazul. Puteți obține de la noi o copie gratuită a datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră;
 2. b) Dreptul la rectificare: Puteți obține rectificarea datelor personale referitoare la dvs, prin cerere adresată la datele de contact ale Organizatorului, menţionatela articolul 10.11;
 3. c) Dreptul de a fi uitat : Puteti obtine stergerea datelor personale referitoare la dvs., prin cerere adresata la datele de contact ale Organizatorului, mentionate la articolul 11.11;
 4. d) Dreptul la portabilitate: Puteti primi datele personale referitoare la dvs. in format structurat si de a le transmite altui responsabil, atunci cand procesarea se bazeaza pe contract si se efectueaza prin mijloace automatizate, atunci cand acest lucru este fezabil;
 5. e) Dreptul de opozitie, in mod gratuit si facil, fara nicio justificare;
 6. f) Dreptul la informare;
 7. g) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: Aveti dreptul sa nu faceti obiectul unei decizii automate, inclusiv al elaborarii de profiluri,  care produce efecte juridice asupra dvs. sau va afecteaza in mod semnificativ in mod similar.
 8. h) Dreptul la limitarea prelucrarii : Aveti dreptul sa solicitati limitarea prelucrarii datelor personale referitoare la dvs.
 9. i) Dreptul de a depune o plângere. În cazul în care consideraţi că a avut loc a încălcare a reglementărilor aplicabile protecţiei datelor personale, puteți depune o plângere la Autoritatea Naţională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, ( mai multe informatii despre autoritatea de supraveghere pot fi gasite pe website-ul www. dataprotection.ro).

Aceste drepturi pot fi exercitate la cererea participantilor, adresata in scris, sub semnatura si data, pe adresa Operatorului: Bucuresti, Bulevardul Bucurestii Noi, nr. 140, sector 1.

Operatorul, intr-un termen ce nu poate depasi 30 de zile de la primirea solicitarii, se obliga sa transmita solicitantului un raspuns cu privire la exercitarea dreptului sau legal.

X.6. Prevederile prezentei sectiuni se completeaza cu prevederile Politicii de confidentialitate publicate pe site https://casatimis.ro/politica-de-prelucrare-a-datelor-cu-caracter-personal/. In caz de neconcordanta intre acestea, prevederile prezentului Regulament vor prevala.

 1. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

XI.1. Organizatorul este exonerat de raspundere in caz de forta majora sau de caz fortuit, potrivit prevederilor art. 1351 Cod Civil.

XI.2. Pentru scopul acestui regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin prezentul regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

XI.3. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice situatii ce ar putea rezulta din folosirea de catre o alta persoana decat participantul a datelor sale de identificare, a numarului de telefon, a adresei de e-mail ori a contului sau de Facebook.

XII. DISPOZITII FINALE

XII.1. Prin inscrierea la loteria publicitara „TRĂIEŞTE MAGIA SĂRBĂTORILOR LA  CASA TIMIŞ!”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

XII.2. IMPEX CRIS TIM SRL isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional pe site-ul oficial al Organizatorului, respectiv https://casatimis.ro.

XII.3. Orice reclamatie legata de desfasurarea loteriei publicitare va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

XII.4. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la loteria publicitara vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

IMPEX CRIS TIM SRL