fbpx

Pregătim revederea, în siguranƫă, în acest spaƫiu al experienƫelor unice şi memorabile!

Acum, mai mult ca niciodată, suntem recunoscători pentru liniștea, siguranƫa si puritatea oferite de amfiteatrul de vii care ne înconjoară, de podgoria care ne ocroteşte şi de întreg domeniul nostru în aer liber, bogat în vitamina N(atură), pe care îl oferim oaspeƫilor noştri.

Casa Timiş este pregătită şi vă aşteptă cu nerăbdare la redeschiderea conacului şi a spaƫiilor de restaurant. Garantăm cele mai înalte proceduri de igienă şi siguranƫă necesare pentru a evita orice risc de contaminare și asigurăm proceduri sigure în toate spaƫiile şi pentru toate activitățile organizate.

Dorinƫa noastră este să redeschidem activitatea pe data de 1 iunie, dar nu suntem în măsură să comunicăm o dată precisă de deschidere, deoarece așteptăm să primim liniile directoare oficiale pe care le va stabili Guvernul Romaniei în zilele următoare.

Vă aşteptăm cu dor şi nerăbdare împreună cu cei dragi, să vă CONECTAȚI din nou cu NATURA şi să vă bucuraƫi de o imersiune completa şi fascinată în lumea gastronomico-vini-viticola a Casei Timiş, de noul meniu delicios şi inedit din Veranda dintre Vii, creat de Chef Nico Lontras.

Vă invităm să vă bucuraƫi din nou de VIE-VIN-VIAȚĂ, de cele mai senine, de neuitat și bine meritate momente, în siguranță totală, oferite de Casa Timiş în  timp ce sunteƫi răsfăƫaƫi și protejaƫi ca acasă.

Aşteptăm să vă revedem în curând!

Echipa Casa Timiș

Did you like this? Share it!

0 comments on “Pregătim revederea, în siguranƫă, în acest spaƫiu al experienƫelor unice şi memorabile!

Leave Comment