fbpx

De ce un teambuilding la Casa Timiș?

Îți dorești ca teambuilding-ul pe care îl organizezi să fie o experiență memorabilă, educativă, dar și distractivă în același timp?

Locația aleasă influențează în majoritatea cazurilor nu numai acești factori, dar și atingerea obiectivelor bine stabilite de la bun început. Noi credem că puteți alege Casa Timiș ca locul perfect în care să organizați un teambuilding din care să vă puteți întoarce cu o echipă bine sudată, omogenă, capabilă să lucreze mai bine împreună și să obțină performanțe mai mari.

Iată cinci motive pentru care să alegi Casa Timiș la următorul teambuilding.

Aproape de București, însă în inima naturii

La doar 80 de km de București, Casa Timiș este una dintre destinațiile preferate pentru cei care își doresc să scape de agitația urbană și să petreacă momente memorabile în mijlocul naturii. Stilul și personalitatea conacului, preparatele culinare deosebite și vinurile alese se îmbină perfect cu natura și amfiteatrul de vii ce înconjoară conacul.

Toate aceste elemente creează cadrul perfect pentru desfășurarea de activități în aer liber alături de întreaga echipă.

 

Diversitatea activităților

Drumeție pe dealuri, plimbare în vie, degustări de vin, excursii cu biciclete sunt doar câteva dintre activitățile pe care le puteți încerca la conac.

Desigur, suntem pregătiți pentru orice activitate personalizată de care echipa ta are nevoie. De la petreceri tematice la excursii organizate ce includ obiectivele turistice din Ploiești și Prahova ca Muzeul Ceasului, Parcul memorial Constantin Stere și mănăstirile din zonă (ca de exemplu Mănăstirea Vărbilă și Mănăstirea Sf. Nicolae devenită, de altfel, și monument istoric) suntem pregătiți.

Iar în zilele de vară, vă invităm și la o partidă de pescuit pe Lacul Pleașa.

 

Facilități pentru orice fel de eveniment corporate

Conacul, înconjurate de 30 de hectare de vie, dispune de facilități atât pentru un teambuilding indoor, cât și outdoor.

Vă punem la dispoziție, crama, restaurantul, terasa și salonul conacului dotate cu proiector, ecran de proiecție și flipchart. Iar pentru teambulding-urile de mai mult de 1 zi, avem pregătite 10 camere: 3 apartamente și 7 camere duble.

Bucătăria tradițională reinterpretată

Bucatele tradiționale reinterpretate de la conac sunt rezultatul unei fuziuni între tradițiile culinare românești și viziunea de a ridica aceste preparate la rang de artă.

Mâncarea proaspătă, gătită cu pasiune și respect pentru ingrediente, combinată cu atmosfera de poveste vă vor aduce aminte, odată gustate, de momente petrecute cu întreaga echipă la conac.

 

Iar pentru un teambuilding reușit, v-am pregătit o serie de variante de meniu cu pauze de cafea, meniuri de tip bufet și servire individuală atât pentru prânz, cât și pentru cină pe care le puteți regăsi și aici.

Echipa Casa Timiș: Excelența ca standard

În echipa Casa Timiș, fiecare dintre noi este un reprezentant al viziunii fondatoare a conacului: dorința noastră de a crea momente memorabile alături de cei care ne trec pragul într-o atmosferă de familie cu rafinament, tradiție, excelență și iubire față de natura care ne înconjoară.

De la felul în care ne îmbrăcăm, la felul în care ne întâmpinăm oaspeții și ii servim, fiecare dintre noi este conștient că face parte dintr-o echipă unitară, menită să completeze și să se susțină reciproc în oferirea unor servicii ireproșabile.

 

Toate elementele ce stau la baza serviciilor oferite Casei Timiș sunt realizate prin sunoștințele în domeniu a specialiștilor din echipa noastră, oameni ce își doresc să ofere experiențe excepționale care să surprindă prin eleganță și rafinament.

Credem că aveți toate motivele pentru a organiza un teambuilding la conac. Dacă vă doriți o ofertă personalizată, ne puteți spune mai multe despre cum vă imaginați următorul teambuilding aici, iar unul dintre colegii nostri vă vor contacta în cel mai scurt timp.

Voi ați participat la un teambuilding la conac? Cum a fost experiența?

Ce contează cel mai mult pentru voi în alegerea unei locații pentru teambuilding? Ne-am bucura foarte mult să aflăm părerea voastră într-un comentariu mai jos.

Did you like this? Share it!

0 comments on “De ce un teambuilding la Casa Timiș?

Leave Comment