fbpx

5 motive pentru a-ţi organiza nunta în aer liber într-o podgorie

 

Nuntă? Vin? Grozav! Nuntă si vin? Fantastic! Toți iubim vinul, iar vinul și nunțile merg cu adevărat în mână. Dacă doriți să duceți dragostea (de vin) un pas mai departe sau doriți doar o locație extraordinară pentru ziua cea mare, luați în considerare alegerea unei podgorii pentru locul de nuntă!

Nu trebuie să călătoriți în Franţa sau Italia pentru a vă îndeplini visele, Casa Timiş este situată chiar în apropierea oraşului Bucureşti și este un vis devenit realitate! Dacă aveți nevoie să fiţi convinşi, verificați lista noastră de 5 motive pentru a avea nunta în podgorie și sigur vă veţi lăsa vrăjiţi de această idee.

Podgoriile sunt uimitoare

Nu există, într-adevăr, o modalitate mai bună de a o spune: podgoriile sunt uimitoare! Rândurile paralele de viță de vie mângâiate de strălucirea soarelui și senzația de visare care este unică pentru domeniile viticole, fac parte din ceea ce fac o podgorie o locatie perfectă pentru o nuntă de poveste. Există puține locuri mai plăcute din punct de vedere estetic și fotogenice ca o podgorie, iar cea care înconjoară Casa Timiş nu face excepție. Fotografiile tale vor fi  garantat de premiat, iar amintirile făcute vor fi de neprețuit!

 

Vinuri premium

Ești într-o podgorie, deci evident că veţi servi vin! Puteți fi siguri că oaspeții (și dvs.) vor fi mulțumiți și revigorați de numeroasele băuturi disponibile. Multe podgorii produc propriul lor vin, iar Casa Timiş oferă o varietate de vin roşu, alb şi rosé menită să te poarte printr-un adevărat labirint senzorial.

Romantism personificat

Nu sunt multe locuri mai romantice decît o podgorie! Mirosul dulce al strugurilor copţi, senzația de intimitat şi prevalența vinului se contopesc pentru a crea locul perfect. Te aşteptăm să vezi cum apune soarele peste rândurile de vie şi să ne spui dacă nu este unul dintre cele mai romantice locuri în care ai fost vreodată!

Locaţia este 2 (3,4) în 1

 

În general, atunci când un cuplu alege o podgorie ca locul lor de nunta, este locul atât pentru ceremonie, cât şi pentru petrecere. Aceasta înseamnă că dumneavoastră (și oaspeții dvs.) nu trebuie să mergeţi într-o nouă locație după ceremonie ci, în schimb, să vă relaxați și să vă bucurați de un pahar de vin. Acest lucru aduce cu sine mult stres pentru dumneavoastră, în primul rând, și înseamnă că oaspeții au mai multe șanse să rămână la petrecere în loc să decidă să plece în ultimul moment. În plus, puteți să vă petreceți toată ziua într-o frumoasă
podgorie, nu doar câteva ore. La Casa Timiş, invitaţii se pot bucura şi de somptuoasele camere cu miresmele vremurilor de altădată şi de tot confortul contemporan.

 

Ai impresia că păşesti într-o altă lume: A voastră!

O nuntă înconjuraţi de viță de vie se simte ca o nuntă într-o altă destinație, minus călătoria costisitoare cu avionul. Acest lucru se datorează faptului că viile sunt adesea un loc privat, dar sunt atât de diferite de ceea ce obișnuiți să vedeți zilnic. Veți simți cu adevărat că vă aflaţi într-o țară străină, caldă și frumoasă. Şi obţineţi ce este mai bun din ambele lumi: o nuntă locală, accesibilă care permite tuturor prietenilor și familiei dvs. să participe, dar și senzația exotică a unei nunți într-o altă ţară.

Cred că toți suntem de acord că o nuntă într-o podgorie este o opţiune de vis. Senzația de intimitate și relaxare totală, de dragoste și abundența vinului … nu există nimic mai special când vine vorba de ziua ta mare într-un loc precum Casa Timiş.

Și acum că ați luat această decizie, există doar un singur lucru de care trebuie să vă faceți griji: veți bea vin roșu, rosé sau alb?

Did you like this? Share it!

0 comments on “5 motive pentru a-ţi organiza nunta în aer liber într-o podgorie

Leave Comment