fbpx

Politica Vouchere

Voucherele sunt puse la dispozitie pentru persoanele interesate atat pe site-ul www.casatimis.ro, cat si la receptia restaurantului Casa Timis.

Voucherele acordate de catre Casa Timis sunt in cuantum de 500 RON – 1000 RON – 1500 RON. De asemenea, la solicitarea cumparatorului, voucherele pot avea si o alta valoare diferita fata de cele indicate anterior, dar minim 500 RON.

Valabilitatea voucherelor este de 3 (trei) luni calculata de la momentul achizitionarii acestora.

Voucherele achizitionate on-line vor fi expediate pe e-mail, in termen de cel mult 24 de ore de la finalizarea platii.

Rezervarile pentru a putea beneficia de serviciile din portofoliul Casei Timis se vor efectua in termen de maxim 3 (trei) luni din momentul achizitionarii voucherului, data pentru care opteaza beneficiarul neputand fi situata in timp dupa expirarea periodei de valabilitate. Dupa expirarea perioadei de valabilitate, voucherul devine nul.

Serviciile de cazare pentru care detinatorul voucherului nu a efectuat rezervarea in termen de maxim 3 luni de la data achizitionarii voucherului, vor fi onorate in limita locurilor disponibile.

Voucherele pot fi folosite de catre persoanele care intra in posesia acestora in ceea ce priveste serviciile din portofoliul Casei Timis, respectiv:

  • servicii de cazare pe domeniul Casei Timis;
  • servicii oferite de Restaurant, Terasa si Crama.

Serviciile regasite si disponibile la momentul achizitionarii voucherului pot suferi modificari, inclusiv in ceea ce priveste preturile raportat la momentul la care se beneficiaza de serviciile oferite de Casa Timis.

Tarifele pentru serviciile acoperite de voucher vor fi cele aplicabile la momentul efectuarii rezervarii, in ceea ce priveste cazarea si cele aplicabile in ziua rezervarii la momentul prezentarii persoanei in Restaurant, Terasa si Crama.

Voucherele nu se pot cumula cu alte posibile oferte disponibile.

Suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea daca nu este folosita in conditiile si termenele indicate anterior, nefiind supusa restituirii.

Voucherele nu pot fi preschimbate in bani, dar se se pot transfera catre o alta persoana care va beneficia de serviciile puse la dispozitie de Casa Timis in aceleasi conditii.

Detinatorul voucherului nu va putea primi rest in bani in urma utilizarii voucherului. Daca valoarea serviciilor este mai mare decat valoarea voucherului, diferenta va putea fi achitata prin orice modalitate de plata, inclusiv la receptie. Daca valoarea serviciilor este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta se poate folosi, in perioada de valabilitate a voucherului, pentru avans sau plata integrala a unui alt serviciu.

Voucherul este un document la purtator, responsabilitatea utilizarii acestuia revenindu-i exclusiv posesorului. Casa Timis nu il va inlocui in caz de pierdere.

Pentru plata voucherelor achizitionate on-line se poate realiza prin card bancar sau prin intermediul sistemului Netopia MobilPay (www.mobilpay.ro). Cardurile acceptate pentru plati sunt: VISA (inclusiv Electron), MasterCard (inclusiv Maestro) sau orice alt card bancar emis sub sigla VISA sau MasterCard.

Orice modificare si/sau anulare de rezervare a serviciilor se va trimite in scris pe adresa de e-mail: contact@casatimis.ro sau la numarul de telefon: 0723.682.568. Modificarea serviciilor este supusa aprobarii unitatii de cazare.

Serviciile rezervate pot fi anulate dupa cum urmeaza:

  • fara penalitati, daca anularea are loc cu cel putin 30 de zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea;
  • cu o penalitate in cuantum de 50 % din valoarea primei nopti de cazare, daca anularea are loc cu mai putin de 14 zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea;
  • cu o penalitate de 100 % din valoarea primei nopti de cazare, daca anularea are loc cu mai putin de 7 zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea.

In momentul achizitionarii voucherului, clientul se obliga sa citeasca si sa accepte Termenii si conditiile de utilizare ale voucherelor.

Falsificarea voucherelor se pedepseste conform legilor in vigoare.

Tarifele pentru serviciile oferite de Casa Timis, conditiile de cazare si informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal vor putea fi vizualitate pe site-ul www.casatimis.ro.

Pentru orice informatii legate de obtinerea si utilizarea voucherului, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail contact@casatimis.ro sau la numarul de telefon de contact 0723.682.568.

Ultima modificare: 20.02.2019