fbpx

SĂLBATIC. NATURAL. LOCAL. SEZONIER.

Cu mii de ani în urmă ne pregăteam hrana cu ingrediente exclusiv dăruite de natură, iar “foraGINg” vorbeşte despre conectarea cu natura, cu ceea ce ne oferă, libertate, descoperire, pasiune, emoție…

Inspirația noastră pentru acestă GastroXperiență vine de la casa noastră, Casa Timis, unde  plantele aromatice care cresc pe domeniul nostru şi cele care se unesc pentru a da viață ginului The Botanist. Alături de ingredientele proaspete din Dealu Mare, Chef Nico Lontras a creat un meniu “sălbatic”, impresionant & un Cocktail Pairing cu The Botanist.

Te invităm să trăieşti o multiexperiență senzorială unică ce fuzionează creativitatea, generozitatea şi emoțiile oferite de natură la care se adaugă cea a echipei noastre, într-o GastroXperiență Memorabilă.

SOLD OUT!

Meniu

269 Lei/persoană

***

File de somon marinat în gin și tartar de fenicul cu castraveți
Terină din carne de vânat cu fistic, ridichi cu gin și ceapă murată
Gin Mojito Sorbetto
Miso Black cod, caviar de lămâie și ulei de mentă
Medalion de cerb cu piure de sfeclă cu lavandă și sos de ienupăr
“Wild Oblivion” cu mentă, înghețată de fructe de pădure și praline de alune de pădure

***

Meniul include un cocktail personalizat pe care fiecare oaspete şi-l poate crea, alegând ingredientele oferite de Casa Timiş şi The Botanist.

Evenimentul se adreseaza exclusiv celor peste 18 ani.

SOLD OUT!