fbpx

Sărbătoreşte 1 Decembrie la Conac

SOLD OUT!

La Casa Timiş, 1 decembrie – Ziua Națională a României şi a Românilor de pretutindeni, este o ocazie de a sărbatori tradiție, istorie, gusturi, arome, culori şi ritmuri autentice.

Vă invităm să celebrăm împreună această zi cu adevărat specială pentru românii de pretutindeni, cu bucate tradiționale alese, pregătite cu spirit de român de către chef Nico Lontras, sous-chef Johnny Şuşală, împreună cu întreaga Echipă Casa Timiş.

Alăturăm vinuri ce cântă povestea arealului Dealu Mare pe note autentice şi multă voie bună în atmosfera specială a Casei Timiş, un simbol al tradițiilor şi spiritului românesc!

V-am pregătit o zi straşnică la conac, pe care o veți petrece în deplină siguranță în mijlocul naturii, o zi în care suntem siguri că împreună vom făuri clipe memorabile şi amintiri de neuitat!

Pret: 199 lei/Persoană
Rezervări de minim 4 persoane

Micuții oaspeți cu vârsta între 1-5 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 6 și 10 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Pentru că siguranța şi sănătatea oaspeților notri sunt prioritatea noastră, am creat 3 intervale în care se pot face rezervări.

Menționăm că vom începe la orele precizate şi, pentru a va bucura de tot meniul special şi toate bunătățile pe care le pregătim, vă rugăm să sosiți la ora de început a intervalul ales.

16:30-20:30

SPECIAL PENTRU 1 DECEMBRIE

Pe 1 decembrie TOȚI oaspeții noştri se pot bucura de un DISCOUNT DE 50% la achiziționarea Vinului Casa Timiş pentru acasă şi 30% la vinul achiziționat pentru consumul în restaurantele Casei Timiş.

SOLD OUT!

Meniu
***
Antreuri

Bunătăți cu tradiție (şorici, cârnați de mangaliță, fasole bătută cu jumări, zacuscă, salată de vinete, salată de conopidă, brânzeturi de la fermă)

Ciorbă

Borş de cocoş cu tăiței de casă
Ciorbă ardelenească cu afumătură

***

Fel principal

Pastramă şi cârnați la grătar
Jumări la ceaun
Tocana de Dealu Mare
Legume la grătar
Cartofi răntăliți
Mămăligă
Murături

***

Desert

Plăcintă cu brânză
Cozonac cu nucă
Vişine în ciocolată

***

Vin fiert / Țuică fiartă
Apă plată / carbogazificată

POLITICA DE ANULARE

Contravaloarea rezervarii locurilor la Ziua Nationala României organizata de Casa Timis se returneaza în totalitate dacă anularea este efectuata cu 7 zile înainte de 1 decembrie.

Daca anularea rezervării se realizează între 7-4 zile înainte de 1 decembrie, Casa Timiş îşi rezerva dreptul de a returna 50% din contravaloarea rezervării la Ziua Nationala României.

Daca anularea rezervării se realizează cu 3 zile (72 h) sau mai putin înainte de 1 decembrie, Casa Timiş îşi rezervă dreptul de a reƫine integral contravaloarea rezervarii locurilor la Ziua Nationala României.

In eventualitatea in care masurile de sanatate publica si distantare sociala ce nu tin de Casa Timis, nu ne vor permite sarbatorirea Zilei Nationale, TOTI oaspetii nostri care au ales sa petreaca acesta zi speciala alaturi de noi, vor primi un VOUCHER cu contravaloare sumei achitate pentru rezervarea efectuala.

Acest voucher va fi valabil 6 luni de la data emiterii si poate fi utilizat pentru achitionarea oricarui serviciu disponibil pe Domeniul Casa Timis (cazare, restaurant, alte activitati sau zile cu tematica organizate). Voucherul este, de asemenea, transmisibil si poate fi utilizat pentru a le darui celor dragi o experienta memorabila la Casa Timis.