fbpx

Liber la vacanță în siguranță

Liber la vacanță în siguranță
În luna Aprilie, la Casa Timiş ai LIBER LA VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!

De luni pâna joi, te aşteptăm la Casa Timiş alături de întreaga familie pentru a te bucura de o vacanță de poveste în deplină siguranță, în inima naturii, la doar 70 de km de Bucureşti.

Echipa Casa Timiş vă invită să explorați întregul Domeniu Vini-Viticol Casa Timiş şi să descoperiți bucuria reconectării cu natura şi cu cei dragi, să vă lasați învăluiți de Ospitalitate de Familie, Gastronomie cu Suflet şi Experiențe Multisenzoriale.

Pachetul include cazare în camera dubla/twin sau apartament (minim 2 nopți) şi o serie de activități pe care le-am creat special atât cu gândul la ei mici, cât şi la cei mari:

 • ATELIER DE GĂTIT pentru copii cu vârste cuprinse între 5 ani – 14 ani.
 • Degustare de VIN pentru părinți.
 • Biciclete din partea casei pe toată durata șederii pentru va bucura de aleile ce presară întregul domeniu şi de traseele noastre de ciclism omologate.
 • Seară de film (1 băutură + 1 punga de popcorn per pers.).

APARTAMENT: 680 RON / noapte (pachet de minim 2 nopți). Copii sub 16 ani gratuit mic dejun (dorm pe canapea; maxim 2 copii).

CAMERA DUBLA/TWIN: 540 RON / noapte (pachet de minim 2 nopți). Pat suplimentar gratuit pentru copiii sub 16 ani (maxim 1 copil)

Oferă-le celor dragi amintiri de neuitat şi o vacanță memorabilă într-un spațiu special în care sănătatea şi bunăstarea oaspeților sunt mereu o PRIORITATE!

Pentru rezervări ne puteți contacta la 0756 011 831/0744 652 777 sau la sales@casatimis.ro

  Nume complet
  Email
  Telefon
  Începând cu data de:
  Număr adulți
  Număr copii
  Număr nopți
  Mesaj


  Locurile sunt limitate!
  Rezervă un loc acum!
  Casa Timis prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a inregistra, onora si confirma rezervarile pe care le efectuati. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.