fbpx

GastroXperience – Scoici & Hamsii

Acasă » Noutăți » GastroXperience – Scoici & Hamsii

Îți zboară gândul la vacanță? La destinații cu delicii gastronomice irezistibile? Casa Timiş a creat pentru toți cei care iubesc să călătorescă şi să descopere noi arome şi tradiții gastronomice, Serile GastroXperiences, în care vom porni împreună într-o serie de călătorii culinare memorabile!

Scoici în sos de Tămâioasă Românescă sau roşii de grădină, hamsii crocante cu mujdei parfumat şi chipsuri, papanaşi scaldați în sos de vanile şi dulceață de soc… Sună a vară delicioasă cu arome irezistibile, nu-i aşa?

Pentru cei care iubesc scoicile, peştele, voia bună şi ieşirile în natură, Casa Timiş vă invită la prima Seară GastroXperiences unde veți putea degusta alături de cei dragi, cele mai delicioase preparate create de Chef Nico Lontras şi Chef Johnny Şuşală, pregătite şi servite cu pasiune, dăruire şi suflet de echipa noastră.

Când, Unde, Cum?

Te aşteptăm Vineri, 14 august, începând cu orele 18:00, la Casa Timiş, în restaurantul Veranda dintre Vii și pe Terasa Restaurantului Casa Timiș, să te laşi cucerit de vară şi de aromele sale unice.

Petrece o zi de neuitat alături de familie şi prieteni în inima naturii unde starea voastră de bine va fi asigurată de echipa noastră, dedicată să vă ofere experiențe de excepție!

Micuții oaspeți cu vârsta între 1-5 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 6 și 10 ani beneficiază de o reducere de 50%.

SOLD OUT!

Meniu

***

Hamsii cu mujdei
Zacuscă de guvizi
Scoici în sos de Tămâioasă Românească sau Scoici în sos de roșii de grădină
Chipsuri Casa Timiş
Pâine prăjită cu usturoi
Papanași cu sos de vanilie și dulceață de soc
Apă plată/ minerală

***

Preț: 149 lei / pers.