fbpx

English Nights in 1925 Bar Englezesc

Acasă » Noutăți » English Nights in 1925 Bar Englezesc

Pe 30 octombrie, ora 18:00, porneşte într-o călătorie unică şi delectează-te cu o serie de experiențe multisenzoriale ce fuzionează o excelența şi a impecabilul.

Surprinde-ți simțurile şi oferă-ți o experiență specială creată de Casa Timiş care celebrează ‘Tradiție şi Rafinament’!

English Nights in 1925 Bar Englezesc includ un Masterclass Special susƫinut de Robert Marshall, Ambasador Rémy Martin & Cointreau în Romania.

Pret: 199 Lei / pers. / English Night

30 Octombrie: Rémy Martin English Night

 

Pachetul include*:
Rémy Martin VS
Rémy Martin VSOP
Rémy Martin Royal Accord
Rémy Martin XO

Apa carbogazeificată / plată
Cafea sau preparate din cafea
Selecție Ceai

*Adițional se poate degusta contra cost Louis XIII – 499 RON / 20 ml.

Pentru toate comenzile de alcool din 1925 Bar Englezesc se acordă un discount de 20%.

1925 English Bar Meniu**

Burger Wagyu cu cartofi prăjiți
Hamsii prăjite
Măsline prăjite
Fish & Chips
Nachos
Salată cocktail cu creveți

**Contra cost, adițional pachetului de băuturi.

12 Noiembrie: The Botanist and Gin English Night

 

 

26 Noiembrie: Mount Gay/ Bumbu / Bacardi Rum English Night

 

3 Decembrie: Rémy Martin English Night

17 Decembrie: Laurent Perrier Champagne Night

 

GastroExperiența se adreseaza exclusiv celor peste 18 ani.
www.consuma-responsabil.ro

Dragi Oaspeţi,

Vă mulţumim că ne alegeţi de fiecare dată pentru Ospitalitatea de Familie, Gastronomia cu Suflet şi Serviciile la cel mai Înalt Nivel, pe care le oferim celor care ne trec pragul şi pe care îi considerăm parte din Familia Noastră.

Sănătatea şi siguranţa dumneavoastră şi a Echipei Casa Timiş sunt şi vor rămâne întotdeauna o prioritate pentru noi.

De aceea, deşi folosim cele mai inovative metode de dezinfectare a tuturor spaţiilor de pe Domeniul Casa Timiş – dezinfectanţi lichizi de cea mai înaltă calitate, lămpi cu ultraviolete care elimină până la 99% din bacterii şi virusuri, Generatoarele de Ozon şi Nebulizatorul cu Peroxid de Hidrogen folosit în salile de operaţii) – şi noi, alături de întregul domeniul al ospitalităţii, ne aflăm în situaţia de a ne restricţiona activitatea.

Astfel, în conformitate cu Hotararea de Guvern nr. 1130/2021, suntem nevoţi să AMÂNĂM toate GastroXperienţele create pentru următoarea perioadă, ce includ Călătoria pe Paralela 45, Brunch-ul Istanbul Flavors şi English Nights în 1925 Bar Englezesc, până la noi reglementări.

Toti oaspeţii noştri care au achizitionat bilete la GastroXperienţele menţionate, vor primi un VOUCHER aferent sumei achitate, pe care îl pot folosi pentru cazare, la restaurant, participarea la GastroXperienţe, degustări de vin, Wine and Food Pairing by Casa Timiş sau pentru servicii şi activităţi organizate de Casa Timiş.

Vă mulţumim pentru întelegere şi vă aşteptăm cu drag să ne fiţi oaspeţi în această splendidă toamnă, să înnoptaţi la noi, bucurându-vă de atmosfera din conac şi să petreceti momente memorabile alături de cei dragi la Casa Timiş,  în deplină siguranţă, în inima naturii.

Echipa Casa Timiş

GDPR/Disclaimer
Prin participarea la eveniment persoanele iau la cunoștință că:

  • Casa Timiș poate folosi fotografiile / videoclipurile realizate la eveniment pe site-ul web și pe rețelele sociale, inclusiv YouTubeCasa Timiș pot folosi fotografiile / videoclipurile offline pentru promovarea unor evenimente viitoare
  • Fotografiile / Videoclipurile realizate la eveniment pot fi utilizate pentru materiale promoționale, publicații, în articole și pentru scopuri de publicitate / marketing
  • Fotografiile / videoclipurile pot fi partajate cu mass-media sau presa locală pentru promovarea evenimentelor similar organizate de Casa Timiș
  • Evenimentul tip GastroXperienta se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor pentru diminuarea riscului de infectare cu virusul COVID 19