fbpx

Desfăț şi Răsfaț cu Must Proaspăt, Barbeque şi Voie Bună!

Acasă » Noutăți » Desfăț şi Răsfaț cu Must Proaspăt, Barbeque şi Voie Bună!

SOLD OUT!

Hai în Vie să creăm Bucurie şi Mustărie! În luna septembre începem Seria GastroXperiențelor Răsfăț si Desfăț la Casa Timiş!

Culesul strugurilor și pregătirea mustului este, în fiecare an, o experiență deosebită pentru întreaga echipa a Casei Timiş, pe care o aşteptăm drag şi nerăbdare şi pe care ne dorim să o împărtășim cu oaspeții noştri care ne aleg pentru a crea noi amintiri alături de cei dragi!

Vă așteptăm alături de micuții voştri pentru a le oferi şi a trăi experiența culesului strugurilor şi a pregătirii mustului proaspăt după metoda tradițională. Pe cei mici îi aşteptă multe activități şi jocuri care vor face din acestă zi una de poveste.

Culesul îl dăm gata repede, repede, căci ne stim oaspeții nostri plini de entuziasm. Şi apoi urmează sărbătoarea pe care am pregătit-o alături de întreaga Echipa Casa Timiş.

Pregătim un adevărat festin pentru întreaga familie, în deplină siguranță!

Must proaspăt stors din strugurii pe care îi veți culege personal din Podgoria Casei Timiş, barbeque cu pastramă şi bucate alese, pregătite cu pasiune şi dăruire de Echipa Casei Timiş, multe râsete şi voie bună, pentru o zi memorabilă!

Itinerariul zilei cuprinde:

  • Începem ziua cu Bunătăți cu Tradiție
  • Culegem struguri din Podgoria Casei Timiş
  • Transformăm struguri în must proaspăt delicios
  • Barbeque cu păstramă şi bunătăți alese
  • Desert şi înghețată din MUST

Evenimentul va avea loc în zilele de 5,19 și 26 septembrie 2021 între orele 10:00 – 15:00.
Pret: 229 lei/persoană
Număr minim de persoane: 4

5 Septembrie – SOLD OUT!
19 Septembrie – SOLD OUT!
26 Septembrie – SOLD OUT!

Meniu Desfaț şi Răsfăț 2021

***

STARTER

Bunătăți cu tradiție
Salată de spanac tânăr cu jumări de rață
Pâté de curcan cu jeleu de must
Salată de conopidă cu roşii cherry şi pesto de leuştean

MAIN

Pastramă de berbecuț
Tocana din Dealu Mare
Midii la ceaun cu roşii proaspete de grădină
Cartofii Casei Timiş cu trufe
Cremă de mămăligă la ceaun
Legume la grătar
Salată de murături

DESERT

Prajitură cu brânză de vaci şi struguri cu înghețată din must

Micuții oaspeți cu vârsta între 1-3 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 3 și 11 ani beneficiază de o reducere de 50%, copiii peste 12 ani achita integral.

GDPR/Disclaimer
Prin participarea la eveniment persoanele iau la cunoștință că:

  • Casa Timiș pot folosi fotografiile / videoclipurile realizate la eveniment pe site-ul web și pe rețelele sociale, inclusiv YouTubeCasa Timiș pot folosi fotografiile / videoclipurile offline pentru promovarea unor evenimente viitoare
  • Fotografiile / Videoclipurile realizate la eveniment pot fi utilizate pentru materiale promoționale, publicații, în articole și pentru scopuri de publicitate / marketing
  • Fotografiile / videoclipurile pot fi partajate cu mass-media sau presa locală pentru promovarea evenimentelor similar organizate de Casa Timiș
  • Evenimentul tip GastroXperienta se desfășoară cu respectarea tuturor regulilor pentru diminuarea riscului de infectare cu virusul COVID 19