fbpx

Desfăț şi Răsfăț cu Must Proaspăt, Barbeque şi Multă Voie Bună la Casa Timiş!

Acasă » Noutăți » Desfăț şi Răsfăț cu Must Proaspăt, Barbeque şi Multă Voie Bună la Casa Timiş!

SOLD OUT!

Culesul strugurilor și pregătirea mustului este, în fiecare an, o experiență deosebită pentru întreaga echipa a Casei Timiş, pe care ne dorim să o împărtășim cu oaspeții noştri care aleg să creeze aici noi amintiri alături de cei dragi, înconjurați de splendoarea și generozitatea naturii.

Datorită cererilor infinite la experienƫa „Desfăt şi Răsfăț cu Must, Barbeque şi Voie Bună“ de pe 12 septembrie, am decis să organizăm un al doilea eveniment cu această tematică.

Am pregătit pentru dvs. şi micuƫii dvs., must proaspăt stors din strugurii pe care îi veți putea culege din Podgoria Casei Timiş, barbeque cu pastramă fragedă şi bucate alese, multă voie bună, pentru o zi de poveste şi de povestit! Totul, în deplină siguranƫă.

Vă invităm să sărbătorim împreună o vară generoasă şi începutul unui sezon autumnal memorabil prin experiența culesului strugurilor, a pregătirii mustului proaspăt după metoda tradițională şi a deliciilor parfumate cu aroma cărbunilor încinşi, pregătite cu pasiune şi dăruire de chef Nico Lontras şi întreaga Echipă a Casei Timiş.

Itinerariul zilei de 26 septembrie cuprinde:

  • Începem ziua cu Bunătăți cu Tradiție
  • Culegem struguri din Podgoria Casei Timiş
  • Transformăm struguri în must proaspăt delicios
  • Barbeque cu păstramă şi bunătăți alese
  • Desert şi înghețată din MUST
  • Apă minerală/plată

Program 10:00 – 15:00

Pret: 149 lei / pers

Micuții oaspeți cu vârsta între 1-5 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 6 și 10 ani beneficiază de o reducere de 50%.