fbpx

Casa Timiş: Bucate Româneşti cu Dichis

Pe 13 decembrie, Casa Timiş dă Dezlegare la Voie Bună!

Am pregătit pentru oaspeƫii noştri bucate alese, gătite la foc molcom de Chef Nico Lontras şi sous-chef Johnny Şuşală, pe care vă invităm să le savuraƫi în deplină siguranƫă pe terasa încălzită a conacului unde puteƫi admira şi bucura de frumuseƫea naturii care trancende anotimpurile şi muzică autentică românească, în atmosfera ospitalieră a Casei Timiş.

Alăturăm vinurile speciale din Podgoria Casei Timiş care cuceresc gusturi, deschid discuții si dezvăluie o poveste în fiecare pahar.

Vă aşteptăm să creăm împreună o duminică de poveste la Casa Timiş în deplină siguranƫă, în mijlocul naturii!

Pret: 199 lei/Persoană
Rezervări de minim 4 persoane
Interval orar: 12:00 – 16:00

Micuții oaspeți cu vârsta între 1-5 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 6 și 10 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Menționăm că vom începe la orele precizate şi, pentru a vă bucura de tot meniul special şi toate bunătățile pe care le pregătim, vă rugăm să sosiți la ora de început a intervalul ales.

SPECIAL PENTRU 13 DECEMBRIE
Pe 13 decembrie TOȚI oaspeții noştri se pot bucura de un DISCOUNT DE 50% la achiziționarea Vinului Casa Timiş pentru acasă şi 30% la vinul achiziționat pentru consumul în restaurantele Casei Timiş.

SOLD OUT!

Meniu

***

Antreu

 

Bunătăți cu tradiție

Şorici, cârnăciori afumați, tobă, lebăr, caltaboş, jumări, slăninuță afumată, cârnăciori crud-uscați, salata à la russe, branzeturi de la fermă

***

Ciorbă

Ciorbă cu ciolan afumat si tarhon
Borş cu sfeclă şi pui de casă

***

Fel principal

Proțap de purceluş de lapte
Sarmale de vită la ceaun
Frigărui de barbecuț
Frigărui de pui
Legume la grătar
Cartofi cu rozmarin
Mămăligă la ceaun
Murături tradiționale

***

Desert

Platouri cu prăjituri Casa Timiş

***

Vin fiert / Țuică fiartă
Apă plată / carbogazificată

SOLD OUT!

POLITICA DE ANULARE

Contravaloarea rezervarii locurilor la Bucate Româneşti cu Dichis organizata de Casa Timis se returneaza în totalitate dacă anularea este efectuata cu 7 zile înainte de 13 decembrie.

Daca anularea rezervării se realizează între 7-4 zile înainte de 13 decembrie, Casa Timiş îşi rezerva dreptul de a returna 50% din contravaloarea rezervării la Bucate Româneşti cu Dichis.

Daca anularea rezervării se realizează cu 3 zile (72 h) sau mai putin înainte de 13 decembrie, Casa Timiş îşi rezervă dreptul de a reține integral contravaloarea rezervarii locurilor la Bucate Româneşti cu Dichis.

In eventualitatea in care masurile de sanatate publica si distantare sociala ce nu tin de Casa Timis, nu ne vor permite sarbatorirea Bucate Româneşti cu Dichis, TOTI oaspetii nostri care au ales sa petreaca acesta zi speciala alaturi de noi, vor primi un VOUCHER cu contravaloare sumei achitate pentru rezervarea efectuala.

Acest voucher va fi valabil 6 luni de la data emiterii si poate fi utilizat pentru achitionarea oricarui serviciu disponibil pe Domeniul Casa Timis (cazare, restaurant, alte activitati sau zile cu tematica organizate). Voucherul este, de asemenea, transmisibil si poate fi utilizat pentru a le darui celor dragi o experienta memorabila la Casa Timis.