fbpx

8 Martie, Celebrează Ziua Internațională a Domnițelor, la Conac

Luni, pe 8 martie, la orele 18:00, celebrăm şi onorăm feminitatea, gingăşia şi tăria tuturor DOMNIȚELOR din viața noastră, modele inepuizabile de iubire, răbdare, susținere şi dăruire !  Onorează-ți mama, sora, iubita şi surprinde femeia iubită, cu o invitație specială la Casa Timiş!

Departe de agitația oraşului, veți descoperi un spațiu aparte pentru a vă bucura de o zi specială împreună cu femeia pe care o prețuiți.

Dedică momente de neuitat și închină un pahar al recunoștintei în cinstea splendorii magiei feminine din viața noastră şi a femeilor acestei lumi pentru care natura însăşi a înflorit!

🌺🌺🌺

🌺 MENIU 🌺

Unt cu trufe
Amouse Bouche

Starter

Salată de somon cu quinoa, pătrunjel şi rodie

Starter II

File de cod negru de Alaska cu sos de vin alb şi caviar, piure de avocado cu fistic

Fel Principal

Piept de raƫă cu sparanghel, piure de morcovi cu scorƫişoară şi sos de vin roşu cu merişoare

Desert

Panacotta de ciocolată cu fructe de pădure şi sorbetto de zmeură

🌺🌺🌺

 

  Nume complet
  Email
  Telefon
  Număr persoane
  Mesaj


  Locurile sunt limitate!
  Rezervă un loc acum!  Casa Timis prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a inregistra, onora si confirma rezervarile pe care le efectuati. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.