
Categories
Resortul enoturistic și gastronomic Casa Timiș, din Chițorani, Dealu Mare, și-a asumat să facă o tradiție din a sărbători anual cu un dineu de gală Ziua gastronomiei și vinului din România (și nu numai! – acolo multe alte tradiții au ziua lor). Inițiatorii acestei sărbători – dintre care unul este chiar Executive Chef-ul resortului, Nico Lontras – sunt și ei invitați să marcheze momentul, să spună câteva cuvinte și să fie alături de oaspeți. Drept pentru care mă bucur să vă pot povesti această experiență gastronomică tulburătoare „la prima mână” (sau gură?!?). Un meniu de 7 feluri, asortat cu vinurile domeniului. Dacă numele dat anul în 2020 acestei experiențe a fost „Emoție”, fiind și o premieră, în 2021 s-a numit „Acasă”. Pentru că Chef Nico Lontras spune că „s-a așezat” în Dealu Mare ca acasă… pentru că emoția pe care a vrut să o stârnească în 2021 a fost cea a „gusturilor de acasă” – cu savori de tradiție aduse într-o sofisticată modernitate… (citește mai departe pe vinul.ro)
Abonează-te la newsletter
și alătură-te Familiei Casa Timiș