fbpx

Media

Un loc de poveste aflat la doar o ora de mers cu masina din Bucuresti

Unde mergem sa ne relaxam aproape de Bucuresti? Asta este una dintre intrebarile pe care ni le punem foarte des si pe care o aud si de la oamenii din jurul meu. De cand a venit pe lume Amelie parca un drum cat mai scurt pentru o destinatie frumoasa de relaxare este unul dintre cele mai importante lucruri.
Oameni calzi, mereu cu zambetul pe buze, extrem de serviabili, gata mereu sa te ajute cu orice ai avea nevoie, un loc cu poveste, mancare delicioasa, vinuri bune, totul in mijlocul naturii. (citește mai departe pe bloguluotrava.ro)

Casa Timiș, conacul în care te simți ca-n Franța sau Italia, la doar o oră de mers cu mașina din București

Cu toții am auzit, cel puțin o dată, sintagma medicină integrativă, un concept, care, la prima vedere, ne-ar putea duce cu gândul la o serie de consultații menite să ne rezolve problemele de sănătate, în același loc și în aceeași vizită. Ei bine, lucrurile sunt puțin difeirite, iar pentru a ne lămuri, am vizitat Clinica Eliade, din București (Bulevardul Mircea Eliade, nr. 36), clinică de medicină integrativă. (citește mai departe pe wall-street.ro)

3 locatii din Romania, pe care le-am descoperit in 2021

Anul 2021 a fost unul cu mai putine plecări în străinătate, dar am încercat sa descopăr locații relativ noi, din tara noastră. Sper ca nu am uitat niciuna, dar 3 locații mi-au rămas la suflet. În unele am fost de mai multe ori, dar în toate m-aș întoarce ori de câte ori am ocazia…. (citește mai departe pe carmennegoita.ro)

De 24 ianuarie, Unirea Principatelor se petrece la Casa Timiș! Unire în gastronomie

Nu-i “la Milcov cu grăbire”, dar sigur e de savurat “dintr-o sorbire”: „Mica unire” din 24 ianuarie 2022 se sărbătorește cu fast culinar românesc, într-un cadru natural și arhitectural ieșit din comun, la resortul enoturistic Casa Timiș, în Dealu Mare. Echipa de bucătari condusă de Nico Lontras și Ioan Șușală a pus la punct un meniu tradițional special pentru după-amiaza acestei ocazii festive, iar pentru cei care doresc petreacă mai multe zile a fost creat și un pachet special de cazare… (citește mai departe pe vinul.ro)

Team building, business meeting sau evenimente private cu gust la Casa Timiș: Wine & Food Experience sub ghidajul somelierului

“O experiență multisenzorială în care vinuri excepționale sunt puse în valoare de preparate culinare rafinate, concepute și înlănțuite special pentru a se pune în valoare reciproc. Practic, expresia supremă a unei degustări de vinuri” – așa sună propunerea specialiștilor de la resortul enoturistic emblematic pentru podgoria Dealu Mare – Casa Timiș, din Chițorani – pentru iubitorii de vin & gastronomie… (citește mai departe pe vinul.ro)

Rezervă-ți o experiență gastronomică exclusivistă la 1925 English Bar la Casa Timiș, doar pentru tine și câțiva apropiați: Chef’s Table cu Nico Lontras!

Dacă ai visat vreodată să stai la masa unui Chef renumit, să te bucuri de întreaga lui atenție… Să-i guști creațiile, să-ți răspundă personal la orice curiozitate și să cunoști omul de sub tunica de bucătar… Dacă ai vrut să oferi familiei sau prietenilor o experiență gastronomică memorabilă, dar în același timp intimă și cu un caracter realmente exclusivist… Dacă pur și simplu vrei să trăiești câteva ore de răsfăț pus în operă de unul dintre cei mai prestigioși creatori de artă culinară ai României zilelor noastre – unul de talie internațională!… Acum ai ocazia: poți să-ți rezervi din timp (pentru grup de minim 8 persoane și maxim 14) “masa Chef-ului” de la Casa Timiș, din Chițorani, Dealu Mare… (citește mai departe pe vinul.ro)

TRECUTUL RENĂSCUT FRUMOS

Și reîntoarcerile au farmecul lor. Nu doar descoperirea unui peisaj nou, a unei senzații nemaiîntâlnite. Și revenirea către un loc drag, într-un aer deja cunoscut, într-un univers familiar, are frumusețea, magia și ritualul ei.
Ne-am reîntors într-un loc întipărit în memoria noastră, pentru energia bună, liniștea și infinitul din jur. L-am descoperit astăzi cu o imagine nouă, în schimbare, progres, în crearea unei povești noi. Casa Timiș, cunoscută de noi drept Conacul Domniței Ralu, a renăscut frumos, elegant, actual, oferindu-ne șansa de a înțelege că locurile au atâtea vieți, fețe, imagini și lumi interioare, precum oamenii… (citește mai departe pe romanian-romance.com)

În decembrie, sărbătorește românește într-un loc cu magia naturii! Ziua României și Crăciunul cu familia și prietenii, la Casa Timiș

Două ocazii importante pentru orice român cu inima la locul ei pot fi sărbătorite și anul acesta în cel mai frumos resort enoturistic de la noi din țară, la numai o oră de București – Casa Timiș din Chițorani, Dealu Mare. Aici, în locația-vedetă a numeroase reportaje audio-video sau scrise și postate online pe tot parcursul anului 2021, Chefii Nico Lontras, Ioan Șușală și Ionuț Ivanof, împreună cu echipa lor, au creat meniuri speciale pentru Ziua României, 1 decembrie, și pentru un Crăciun cu atmosferă de familie… (citește mai departe pe vinul.ro)

Wine Trips România | Răsfăț culinar și vinuri de poveste pe tărâmul bucuriei al Casei Timiș

Dacă vinul ar putea vorbi, ar cere de mâncare. O mâncare bună care să alunece natural pe gâtul iubitorilor de povești spuse la un pahar cu picior. Wine Trips România vă prezintă un loc de povestit nepoților, la o aruncătură de băț de București. Poftiți pe Domeniul Timiș, din Dealu Mare… (citește mai departe pe protv.ro)

Chef Nico Lontras a depășit așteptările la cea de-a doua ediție a Zilei gastronomiei și vinurilor la Casa Timiș

Resortul enoturistic și gastronomic Casa Timiș, din Chițorani, Dealu Mare, și-a asumat să facă o tradiție din a sărbători anual cu un dineu de gală Ziua gastronomiei și vinului din România (și nu numai! – acolo multe alte tradiții au ziua lor). Inițiatorii acestei sărbători – dintre care unul este chiar Executive Chef-ul resortului, Nico Lontras – sunt și ei invitați să marcheze momentul, să spună câteva cuvinte și să fie alături de oaspeți. Drept pentru care mă bucur să vă pot povesti această experiență gastronomică tulburătoare „la prima mână” (sau gură?!?). Un meniu de 7 feluri, asortat cu vinurile domeniului. Dacă numele dat anul în 2020 acestei experiențe a fost „Emoție”, fiind și o premieră, în 2021 s-a numit „Acasă”. Pentru că Chef Nico Lontras spune că „s-a așezat” în Dealu Mare ca acasă… pentru că emoția pe care a vrut să o stârnească în 2021 a fost cea a „gusturilor de acasă” – cu savori de tradiție aduse într-o sofisticată modernitate… (citește mai departe pe vinul.ro)

Regal culinar la Ziua Națională a Gastronomiei și a Vinului Românesc

Un regal culinar dublat de cele mai alese soiuri de vin. De asta au avut parte zeci de gurmanzi, care au mers pe Drumul Vinului din Prahova şi au făcut un popas la un conac cochet, de pe un deal împânzit de vii pline de rod. Festinul a fost prilejuit de Ziua Naţională a Gastronomiei şi Vinului Românesc… (citește mai departe pe antena3.ro)

Casa Timiș, conacul în care te simți ca-n Franța sau Italia, la doar o oră de mers cu mașina din București

Foarte mulți dintre noi am zis măcar o dată în viață “frumoasă țară, păcat că e locuită”. În traducere liberă, oamenii strică frumusețea acestei țări. Iar în industria turismului acest lucru este chiar și mai evident: nu de puține ori am mers la hoteluri, pensiuni sau resort-uri cu peisaje superbe, dar cu servicii slabe și foarte slabe. Unul dintre puținele locuri din România (dintre cele vizitate de mine) care fac excepție la cele menționate mai sus este Casa Timiș, un conac aflat la doar o oră de București, dar la ani-lumină de media turismului autohton, pentru că îmbină aproape perfect frumusețea locului cu servicii la cele mai înalte standarde… (citește mai departe pe wall-street.ro)

GastroXperiențele continuă la Casa Timiș: meniuri din Bordeaux, Toscana și Dealu Mare sunt accesibile în noiembrie Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România sărbătorită la Casa Timiș pentru a doua oară

Cum sună un prânz care începe cu salată Niçoise cu ton, fasole verde și ouă fierte, continuă cu brânză de capră, baby spanac și semințe de pin, apoi rillettes de porc, terină de foie gras cu smochine, platou de charcuterie, baby calamar cu sos tartar, brânzeturi franțuzești cu dulceață de ceapă, pâine artizanală din Franța și continuă cu supă de ceapă sau de pește, coq-au-vin, moules marinière, confit de canard, entrecôte à la Bordelaise, garnituri ca varză roșie cu vin roșu și stafide, fasole verde cu migdale și usturoi, hribi de Bordeaux, sparanghel în sos alb cu trufe? Ei, bine, ăsta e doar meniul (fără să menționăm desertul)… (citește mai departe pe vinul.ro)

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România sărbătorită la Casa Timiș pentru a doua oară

Mâncarea şi Vinul, experiența gastronomică pe care o oferi, vorbesc despre cine eşti tu şi cum alegi să te exprimi. Iar noi, ne mândrim că suntem români! Prețuim, celebrăm şi ne dorim să transmitem mai departe moştenirea culturală, gastronomică şi oenologică românească, bogăția de gusturi şi tradiții româneşti cu influențe regionale şi istorice, recunoaşterea autenticității şi valorilor gastronomiei şi vinului din România… (citește mai departe pe sfin.ro)

Când banii nu sunt o problemă

Cel mai bine vândut model Rolls-Royce a trecut la o nouă generație, care, cel puțin din punct de vedere estetic, vrea să ne convingă că mai puțin înseamnă mai mult. Noul Ghost, în versiune Extended, de-acum și mai puțin opulent… (descarcă articolul de aici)

Ești ceea ce mănânci! De Ziua gastronomiei și vinurilor din România, în 3 octombrie, Casa Timiș din Dealu Mare continuă tradiția: “românescul” e sofisticat la superlativ

Impresionantă desfătare românească duminică, 3 octombrie, la Casa Timiș din Dealu Mare, de Ziua gastronomiei și vinurilor de la noi din țară! Un meniu surprinzător, creat cu ingeniozitate și talent de către Chefii rezidenți ai localului, Nico Lontras si Ioan Șușală, va fi prezentat oaspeților.. (citește mai departe pe vinul.ro)

Casa Timiș reia “GastroXperiențele Desfăț și Răsfăț” – în 5, 19 și 26 septembrie 2021

Hai în Vie să creăm Bucurie şi Mustărie! În luna septembrie, seria GastroXperiențelor reîncepe Răsfăț si Desfăț la Casa Timiş!.. (citește mai departe pe sfin.ro)

Altfel de mustărie cu bucurie: Casa Timiș reia “GastroXperiențele Desfăț și Răsfăț” – în 5, 19 și 26 septembrie

Sunt bucuros să vă anunț că “Dream team”-ul gastronomic condus de Chefii Nico Lontras și Ioan Șușală relansează seria “Desfăț şi Răsfaț cu Must Proaspăt, Barbeque şi Voie Bună!” în septembrie, la Casa Timiș din Dealu Mare, cu trei ediții duminicale de “bucurie la mustărie”. Evident, oaspeții locului știu să se aștepte la o experiență care înseamnă mult mai mult decât pastramă pe grătar și-o cană de suc proaspăt stors din struguri. Ceilalți pot citi în continuare detalii despre ce-o să se întâmple pe 5, 19 și 26 septembrie… (citește mai departe pe vinul.ro)

Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence!

Pe 19 mai Chef Nico Lontras, Executive Chef Casa Timiș şi echipa Remy Martin au creat un concept de excepție – Cognac Tasting & Food Pairing – pentru a le oferi invitaților și oaspeților Remy Martin & Casa Timiș o experiență multisenzorială incomparabilă…. (citește mai departe pe avantaje.ro)

24 iunie: Ziua Internaţională a Iei, dar și sărbătoarea Sânzienelor: o lume în care fantastical și magia domnesc pentru o noapte

Pe 24 iunie, românii celebrează sărbătoarea Sânzienelor. În noaptea ce precede această zi, minunile sunt posibile, forţele benefice, dar şi cele malefice stăpânesc Pământul. Şi tot în 24 iunie se sărbătoreşte, începând din 2013, Ziua Internaţională a Iei… (citește mai departe pe jurnalul.ro)

CEA MAI TARE EXPERIENTA GASTRONOMICA IN ROMANIA – CASA TIMIS – CONACUL DIN PODGORIE

Pe lista mea cu destinatii spectaculoase din Romania se afla de buna vreme si Casa Timis. La cateva ore bune de condus dinspre Cluj-Napoca spre Chitorani, judetul Prahova, pe dealuri brazdate cu hectare de vie si un peisaj care te duce cu gandul la Toscana sau Bordeaux, se afla Domeniul Timis. Am ajuns intr-o dupa-amiaza de vineri iar gazdele ne-au intampinat cu zambetul pe buze si ospitalitatea Casei care avea sa ne cucereasca… (citește mai departe pe sandrab.ro)

GastroXperience Remy Martin & Casa Timiș: un dineu strălucitor semnat de Nico Lontras, Ioan Șușală și echipa

Colțunaș crocant cu carne de rață marinată în cognac. Tarte Tatin din foie gras cu jeleu de Remy Martin VSOP. Homar cu sos de Remy Martin Accord Royale 1783. Piept de rață cu baby broccoli, piure de morcovi cu ghimbir și sos de Remy Martin XO. Desert Gustul pădurii de ciocolată, trufe și sos de caramel cu Remy Martin XO. Brânzeturi artizanale românești cu dulceață de caise și Remy Martin XO. N-a fost meniul unui dineu de la Casa Albă, ci modul în care Chef Nico Lontras (foto sus), Chef Ioan Șușală și echipa lor de la Casa Timiș, din Dealu Mare, și-au răsfățat oaspeții – în mod strălucitor, am verificat personal! – la evenimentul GastroXperience Remy Martin… (citește mai departe pe vinul.ro)

70 de branduri românești de vin și câteva podgorii cu prestigiu

Murfatlar provine din turcescul „muruvet”, însemnând „om bun, generos”, Cotnari se referă la „meșteșugul cotitului butoaielor”, în timp ce Miniș-Măderat este una dintre cele mai vechi podgorii din țara noastră, iar Dealu Mare își proclamă vinul ca fiind unul „uleios, tare şi durabil”. Cultivarea viței de vie este un obicei cu tradiție în România, iar dacă nu mă crezi, poți să te uiți în familia ta: cu siguranță cineva are grijă toamna de podoaba de struguri și de „împărtășania” cu vinul de mai târziu… (citește mai departe pe coverstories.ro)

Familia Timiş de la Cris-Tim plănuieşte construirea unui hotel în următorii cinci ani

Familia Timiş, care deţine producătorul de mezeluri Cris-Tim, cât şi unitatea de cazare Casa Timiş, are în plan construirea unui hotel în următorii cinci ani. Pe termen scurt, antreprenorii au în plan construirea unor capacităţi de cazare în zona în care se află conacul care adăposteşte Casa Timiş. (zf.ro)

Conacul de poveste, aproape de București, locul unde s-a inventat răsfățul

Dacă îți dorești un loc care să te mai scoată din rutina ta de zi cu zi, cu bucate bune, cu vin și cu liniște, Casa Timiș este locația potrivită să-ți dai un restart și să mai uiți de ale tale. Este conacul de poveste, unde grijile dispar și unde vei trăi pentru câteva zile ca boierii de altădată. Vei intra într-o lume a rafinamentului și a răsfățului, pentru că totul este gândit în cel mai mic detaliu pentru confortul oaspeților care le trec pragul. (calatorinbascheti.ro)

Pensiuni aproape de București. Top 10 cele mai frumoase pensiuni aproape de București

Dacă vă doriți o escapadă într-un loc special, modern, luxos, care să vă facă să mai uitați de viața agitată, Casa Timiș este locul potrivit să vă răsfățați pentru câteva zile. Este un conac superb, ridicat la începutul secolului al XX-lea, în mijlocul unei podgorii, și restaurat cu mult bun gust. De cum pășești pe porțile conacului, intri într-o lume a autenticului, a boierilor de altădată și nu vei mai vrea să pleci. Sunt bucate alese, vinuri unicat, făcute special în podgorie, pe care doar aici le găsești și camere mobilate cu mult bun gust și rafinament. Este locația ideală pentru cei care vor să mai scape puțin de rutina orașului și să intre într-o lume de poveste. (citeste mai departe pe calatorinbascheti.ro)

Farmecul interbelic reinventat de Casa Timiș

Anul 2018 a marcat intrarea familiei fondatoare Cris-Tim în domeniul Ospitalității. Cunoscuți datorită poziției puternice din industria alimentară, familia Timiș avea deja experiența necesară în domeniul viti-vinicol deoarece deține 40 de hectare de viță de vie în arealul Dealu Mare. Achiziționarea conacului construit în 1925, împreună cu cele 5 hectare de vie din jurul său, a constituit începutul aducerii la gloria binemeritată a domeniului din satul Chițorani din apropiere de Ploiești. (citeste mai departe pe horecainsight.ro)

PARTEA 5: Casa Timis

Stiti povestea cu locurile aproape de casa pe care le lasi mereu pentru “mai tarziu”, asa ca n-are sens sa v-o mai repet 🙂 Ca si locuitori pana la o varsta admirabila a orasului Ploiesti, am lasat Casa Timis (fostul Conacul Domnitei Ralu)mereu pe data viitoare pana cand… ne-a prins. Atat de mult incat… spoiler alert… am trambitat in stanga si-n dreapta sa vina toata lumea aici. Cat mai curand 🙂 (citeste mai departe pe thatmonday.ro)

Un English bar surprinzător și trei lacuri completează oferta Casei Timiș, în Dealu Mare. A început și extinderea spațiilor de cazare

În octombrie, când ajunsesem penultima oară acolo pentru Ziua Națională a gastronomiei și vinurilor din România, la subsolul conacului de la Casa Timiș erau doar rămășițele unui restaurant tip cramă. La jumătatea lui ianuarie, “înflorise” deja un bar englezesc “încheiat la toți nasturii” și care lăsa impresia că e acolo de când lumea. (citeste mai departe pe vinul.ro)

Top 20 conace și castele din România, unde să te cazezi în 2021

Dacă vă doriți o escapadă într-un loc special, modern, luxos, care să vă facă să mai uitați de viața agitată, Casa Timiș este locul potrivit să vă răsfățați pentru câteva zile. Este un conac superb, ridicat la începutul secolului al XX-lea, în mijlocul unei podgorii, și restaurat cu mult bun gust. De cum pășești pe porțile conacului, intri într-o lume a autenticului, a boierilor de altădată. (citeste mai departe pe calatorinbascheti.ro)

Casa Timiș, avanpost de bune practici și de gastronomie românească modernă în Dealu Mare

Anul trecut, pe când am vizitat câteva crame din Dealu Mare prin proiectul #evadareindealumare deplângeam faptul că această zonă viticolă cu potențial turistic enorm este văduvită de aproape orice posibilitate de cazare, dar și penuria de restaurante măcar decente. (citește mai departe pe gastroart.ro…)

Relax time! Astea sunt cele tari destinații din apropierea Bucureștiului!

2021 este ocazia perfectă de a ne lua revanșa față de 2020. Anul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul propice pentru travel, așa că una dintre dorințele multora este ca regulile impuse de pandemie să nu mai fie atât de dure. (citește mai departe pe zutv.ro…)

Cum arată Casa Timiş, un conac cu aproape 100 de ani de istorie, renovat recent de una dintre cele mai puternice familii de antreprenori locali.

Unii dintre cei mai cunoscuţi antreprenori ai lumii şi-au legat numele nu doar de businessurile care i-au consacrat, ci şi de câte un domeniu viticol în care au investit în primul rând din pasiune şi din dragostea pentru licorile lui Bacchus, iar mai apoi din raţiuni financiare. (citește mai departe pe da.zf.ro…)

18 – 20 decembrie 2020 – Ce vinuri bem în acest weekend, 3 vinuri pentru 3 seri.

Recomandările lui Cătălin Păduraru, Preşedintele VINARIUM International Wine Contest (citește mai departe pe zf.ro…)

Domeniul Casa Timiș din Dealu Mare: o ființă vie care vrea să scrie istorie în ospitalitatea românească (include VIDEO)

“Am ajuns la Casa Timiș din Chițorani (Prahova), cu ocazia Zilei naționale a gastronomiei și vinurilor din România, sărbătorită aici cu un meniu de “Emoții” (din copilărie) creat de Chef Nico Lontras, Chef Ioan (Johnny) Șușală și echipa lor.” (citește mai departe pe vinul.ro…)

Premiile de excelență GastroArt – 2020

“Premiile de excelență GastroArt reprezintă încercarea noastră de a recompensa simbolic pe cei care construiesc, perseverează, inovează și dezvoltă gastronomia românească tradițională sau modernă.” (citește mai departe pe gastroart.ro…)

Casa Timiș- Gazda Perfectă pentru Ziua Națională a Gastronomiei și Vinului Românesc

“Ziua Națională a Gastronomiei si Vinului înseamnă identitate culturală, recunoașterea moștenirii și încorporarea evoluției. Este o sărbătoare care vine să confirme ospitalitatea românească dincolo de pâine și sare, este amintirea rețetelor de familie, pe care fiecare generație le trăiește din nou, cu alți oameni dragi în jurul lor, dar cu aceeași bucurie de a împărtăși un moment lângă vatră, cu o cană de must sau un pahar de vin.” (citește mai departe pe winendine.today…)

Ziua Gastronomiei și Vinurilor celebrată la Casa Timiș

“Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată printr-un eveniment de promovare a identității culinare românești” (citește mai departe pe restocracy.ro…)

The National Day of Gastronomy and Wines in Romania, marked by an event aiming to promote the Romanian culinary identity

“This year, we celebrate the National Day of Gastronomy and Wines for the second time, whose importance is rising considering that, in the current context, tourism and the hospitality industry need support from both consumers and authorities.” (citește mai departe pe business-review.eu…)

Una dintre cele mai bogate familii din România readuce la viaţă un conac vechi de aproape 100 de ani

“Un conac construit în 1925 în stil neoromânesc de unul dintre discipolii arhitectului Ion Mincu, care a trecut printr-un proces de renovare ce a durat şapte ani, reprezintă unul dintre cele mai noi pariuri ale familiei Timiş.” (citește mai departe pe businessmagazin.ro…)

Casa Timis: conacul dintre vii, Romania asa cum poate nu o stii

“Nu mai esti in secolul vitezei. Traiesti in perioada interbelica si timpul are alt sens. Mancarea este boiereasca, privelistea este superba si apusurile peste podgorie au o magie aparte. Esti un turist intre cateva zeci dar te simti ca si cum ai fi pe domeniul tau, undeva in Toscana, Italia sau poate in sudul Frantei. ” (citește mai departe pe thefavorites.ro…)

Video: o noapte la conacul Casa Timiș (scump, dar bun)

“Acum două săptămâni, mânați de dorința de a vedea un loc frumos și de a sărbători că părinții mei împlinesc o mie de ani de căsătorie (aproximativ), ne-am dus o noapte la Casa Timiș lângă Ploiești, în zona viticolă Dealu Mare.” (citește mai departe pe nwradu.ro…)

Cazări de poveste în România – Casa Timiș

“Un conac ce s-a născut în 1925 și care a renăscut în 2015. Casa Timiș este mai mult decât un simplu loc de cazare, este o experiență în care vechiul și noul se îmbină.” (citește mai departe pe lipa-lipa.ro…)

La conacul boieresc “Casa Timiș” te vei simţi ca in Toscana

“Dupa o lunga perioada de stat in casa, ne e dor sa calatorim si sa vizitam locuri frumoase, asa ca am inceput sa cautam si sa exploram locuri mai deosebite din Romania. Una dintre aceste locatii este Casa Timis, situata intre dealuri si vii, unde te vei simti ca in Toscana. ” (citește mai departe pe travelfy.ro…)

#ReteteDeChef: Paşte de poveste cu o rețetă de PASCĂ nouă, delicioasă și irezistibilă, dezvăluită de Chef Nico Lontras

“Anul acesta, deși Pastele nu e așa cum ne-am fi dorit, toți suntem în căutarea celor mai bune rețete, acum că timpul ne permite. Astăzi dorim să te surprindem cu un alt fel de rețetă de pască foarte bună, astfel încât acest simbol al sărbătorilor pascale să aducă și în acest fel înnoire. Chef Nico Lontras, executive chef la Casa Timiș ne-o dezvăluie imediat.” (citește mai departe pe restograf.ro…)

Escapadă de weekend lângă București

“Casa Timiș e un loc viu, împrejmuit de viță de vie, domeniul e imens, conac, restaurant, podgorie, crama, veranda. Cât vezi cu ochii se întind rândurile paralele de Cabernet Sauvignon.” (citește mai departe pe berisoricalatori.ro…)

Conacul prahovean dintre vii sau farmecul anilor ‘20

“Construit în 1925, conacul a stat, ani întregi, în paragină, până să fie cumpărat și renovat, de soţii Cătălin și Raluca Avram (2015). Aceștia l-au botezat Conacul Domniței Ralu. Aspectul original al fațadei a fost respectat cu strictețe, în timpul renovării, astfel, stâlpii pridvoarelor terminați în arcade, oferă clădirii frumusețea de altadată.” (citește mai departe pe cotidianul.ro…)

Casa Timiş: O lume de poveste făurită cu muncă şi pasiune în jurul unui loc în care conectarea cu natura primează, excelenta în servicii şi cel mai înalt standard în gastronomie şi vin sunt la loc de cinste.

Casa Timiș: aer interbelic la 80 km de București

“Cei care locuiesc în București știu foarte bine ce înseamnă să petreci weekendul în aceeași aglomerație pe care o vezi zi de zi în timpul săptămânii. Sigur, pe timpul verii sunt mai puține mașini și evenimentele abundă, dar chiar și așa, parcă vrei uneori să scapi de blocurile gri și să te încarci cu energie într-un loc liniștit. Opțiunile din jurul Bucureștilor nu sunt atât de multe pe cât s-ar crede. Dacă vrei să pleci dimineața și până seara să fii înapoi în oraș, e preferabil să găsești un loc la 100 – maxim 200 de km de București. Și dacă l-ai găsi la…80 de km?” (citește mai departe pe http://vazutplacut.ro/…)

Weekend de vis la Casa Timiş

“De cand suntem parinti nu mai hoinarim toata ziua, asa ca locul in care ne cazam trebuie sa ofere mai mult decat un pat pe care sa punem capul seara. Acum avem alte cerinte, iar cand ne-am hotarat sa mergem la Casa Timis am luat in considerare doua aspecte: distanta fata de casa si confortul oferit. De ce aceste considerente? Pai… hai sa-ti povestesc!” (citește mai departe pe https://calatoriideweekend.ro/casa-timis/…)

Casa Timiș, debutul familiei Timiș în lumea ospitalităţii

“Desfășurăm cu succes evenimente private, culturale și corporate, iar clienții noștri provin din mai multe segmente: leisure – familii cu copii, cupluri care caută o oază romantică, persoane dornice de relaxare, confort și evadare din cotidian, turiști solitari, artiști. Însă toți au o dorință comună: conectarea cu natura, regăsirea sentimentului de acasă, serviciul impecabil și, desigur, preparatele noastre deosebite însoțite de vinul Casa Timiș” (citește mai departe pe https://www.trendshrb.ro/business/…)

Un weekend de poveste la Casa Timiș

“Zâmbete, bună dispoziție, atenție la detalii și sentimentul acela că, în orice moment, cineva este pregătit să îți sară în ajutor. Fără să exagerăm câtuși de puțin, astea sunt serviciile de care am avut parte la Casa Timiș și ne bucurăm mult de tot!”(citește mai departe pe aventurescu.ro…)

Însemnări de la conac

“Un tur al locului început cu restaurantul primitor și elegant, unde, aveam să descopăr, ca de altfel la tot pasul, fiecare element de decor fusese ales cu grijă, nimic care să vorbească despre producții de masă, despre lucruri alăturate alandala, dimpotrivă, totul părea că aparține locului ceea ce este un efect destul de greu de obținut.” (citește mai departe pe natgeo.ro/ng-traveler…)