Podgoria, care an de an se autodepăşeşte pentru a dărui struguri parfumaţi din care se creează vinuri speciale, se întinde pe 40 de ha la Ceptura şi 70 de ha în Chițorani – Bucov.
Pe suprafața ei se cultivă soiurile Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Fetească Regală, Tămâioasă Românească, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Shiraz și Merlot din care se produc alese sortimente de vin Casa Timiş alb, roșu și rosé.
Un savuros Pas des deux pentru papilele gustative, o experiență multisenzorială pentru suflet.
Vă provocăm să alegeți: Veranda sau Conacul. Farmecul mediteraneean, cu o scenografie ce urmează cadența timpului, a soarelui și a naturii, sau rafinamentul boieresc al Conacului, ce va înconjoară cu povești din vremuri de demult.
Chef’s Table – o experiență fine dining exclusivistă, în PREMIERĂ, special creată pentru tine!
Dorința de a vă oferi momente de neuitat, la Casa Timiș, este parte din ethos-ul nostru. Vă provocăm la o experiență gourmet unicat, cu un meniu surpriză, îmbrățișați de atmosfera rafinată din 1925 English Bar și de ospitalitatea de familie.
Abonează-te la newsletter
și alătură-te Familiei Casa Timiș