fbpx
Pentru noi începuturi

Povestea ta la Conac

Acasă » Evenimente » Povestea ta la Conac

Nunta ta de vis, in inima naturii

Îmbină o nuntă de poveste cu o experiență multisenzorială în mijlocul unei podgorii splendide din Dealu Mare

Nunta este o comuniune spirituală care transcende timpul şi provocările vieţii. Un act de creaţie şi de iubire pe care îl celebrăm alături de toți cei care se bucură pentru noul cuplu. De aceea, se cuvine să lăsăm natura să ne găzduiască – trăinicie, prospețime, frumusețe. Casa Timiş vă oferă tot sprijinul necesar pentru a vă bucura de această zi specială fără grija organizării întregului eveniment.

Povestea voastră va fi meșteşugită cu delicatețe, atent conturată în cele mai mici amănunte și apoi redată în capitole fermecătoare.

Mai întâi de toate, vă aşteptăm să ne faceți o vizită la Conac. Veți alege împreună cu unul dintre specialiştii noștri conceptul, meniul şi spaţiul de desfăşurare a evenimentului (terasărestaurantcramă – puteți solicita și exclusivitatea întregului spaţiu). Maeștrii de ceremonii de la Casa Timiș sunt gata să personalizeze toate detaliile, în funcţie de ceea ce doriţi. Nunta voastră va rămâne în amintirea tuturor invitaților ca un eveniment autentic și rafinat. O primă reușită strălucitoare pentru o viață minunată împreună!

  Nume complet
  Email
  Telefon
  Data aproximativă
  Număr invitați (aproximativ)
  Locația
  restaurantterasăpavilion1925 English Bar
  Mesaj

  Botezul – un eveniment al împlinirii într-un decor plin de farmec

  Împărtășește fericirea şi scrie povestea unui botez de neuitat

  Botezul este prima ieșire a copilului „în lume” – momentul când sărbătoriți, alături de toți cei dragi, împlinirea iubirii voastre.

  Suntem aici ca să vă ajutăm să faceți acest eveniment memorabil. Echipa noastră de specialişti se va ocupa de toate detaliile, pentru a vă permite să vă bucuraţi pe deplin de această reușită.

  Aflată la doar 80 km depărtare de Bucureşti, Casa Timiş vă poate organiza petrecerea de botez atât în spațiul interior, cât şi în aer liber, în oricare dintre cele trei locații: terasă, restaurant, cramă, fiecare având capacitatea de 80 de locuri. Meniul poate fi diferit (pentru copii, vegetarian sau incluzând preparate din carne) și va fi personalizat în funcţie de invitați, pentru a satisface, cu exigență, toate preferințele.

  Vă așteptăm să descoperiți energia şi farmecul locului! După un tur ghidat al Conacului, puteți spune că aici începe povestea festivă a micuţului dumneavoastră. O sărbătoare a nașterii, între unduirile armonioase ale colinelor roditoare.

  Tur Virtual 3D Salon de Evenimente

   

  VĂ AȘTEPTĂM ȘI CU ALTE IDEI DE EVENIMENTE!