fbpx
Seminarii, workshop-uri & teambuidinguri

Organizare de evenimente corporate si Team Building-uri

Acasă » Evenimente » Organizare de evenimente corporate si Team Building-uri

Petreceri corporate tematice

Fie că sărbătoriți venirea verii sau o perioadă în care aţi muncit intens, alături de colegi sau angajați, este timpul să petreceți pe măsura eforturilor depuse. Meniu, muzică şi locație sunt ingredientele necesare unei petreceri, iar la Casa Timiş, excelăm în toate.

Dacă doriţi să faceţi o impresie puternică partenerilor de afaceri sau să socializaţi cu echipa, Casa Timiş vă vine în întâmpinare cu pachete flexibile, adaptate bugetului dumneavoastră, pentru cele mai reușite evenimente corporate. Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați pe email, sales@casatimis.ro, sau la numărul de telefon 0756 011 831/0744 652 777.

Tur Virtual 3D Salon de Evenimente

Un teambuilding altfel
În natură, la un conac boieresc

High Class Corporate şi relaxare la conac

Fie că este vorba de seminarii, workshop-uri, teambuilding-uri sau alte petreceri tematice, Casa Timiş vă facilitează organizarea şi buna desfășurare a evenimentelor corporate, îmbinând detaliile tehnice cu atmosfera şi farmecul Conacului dintre vii.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați pe email, sales@casatimis.ro, sau la numerele de telefon 0756 011 831/0744 652 777.

Foc de tabără

Momentul perfect pentru reconectare cu momentul prezent și natura

Focul de tabără ne atrage cu magia și căldura sa, încurajând discuțiile, poveștile şi bucuria cântecelor. În această epocă digitală, o seară în jurul unui foc, e cea mai bună terapie, ne ajută să ne reconectăm cu momentul prezent, cu noi înşine, cu ceilalți și cu natura.

Iar după o zi plină de adrenalină, ce poate fi mai relaxant decât să petreci o seară specială în jurul unui foc de tabără impresionant? Jocul văpăilor şi poezia culorilor funcționează ca o întoarcere la începuturile primordiale ale vieții: avem focul de tabără adânc înscris în gene! De aceea îl vom iubi întotdeauna. Serile unui weekend sau ale oricărui eveniment privat, simțind căldura şi puritatea focului și admirând cerul înstelat al Conacului, devin momente speciale petrecute la Casa Timiş, alături de cei dragi.

Teambuilding și reconectare cu echipa

La fel de bine, poate fi capitolul de încheiere al unui teambuilding sau al oricărui alt eveniment corporate. Moment potrivit pentru o discuƫie în surdina muzicii lemnului de stejar, acompaniată de mâncăruri tradiƫionale, berbecuƫ sau purceluş la proțap, ce merg de minune cu țuica şi vinul fiert, atent pregătite de echipa Casa Timiş.

  Nume complet
  Email
  Telefon
  Data aproximativă
  Număr invitați (aproximativ)
  Locația
  restaurantterasăpavilion1925 English Bar
  Mesaj