• Foc de tabără

  Momentul perfect pentru reconectare cu momentul prezent și natura

  Există ceva special în legătură cu un foc de tabără – ne atrage cu magia și căldura sa, încurajând comunicarea, poveştile şi bucuria cântecelor care acompaniază această atmosferă. Şi pentru că în această epocă digitală, este atât de ușor să fim distraşi de la a fi cu adevărat atenƫi, să fim asezaƫi în jurul unui foc, ne ajută să ne reconectăm cu momentul prezent – cu noi înşine, unul cu celălalt și cu natura.

  Iar după o zi plină de activităƫi şi adrenalină, ce poate fi mai relaxant decât să petreci o seară specială în jurul unui foc de tabără impresionant?

  Sentimentul dat de căldura flăcării şi poezia culorilor serii nu pot fi trecute cu vederea de nimeni. Este ca o întoarcere la originea umană: avem focul de tabără adânc scris în gene şi de aceea îl vom iubi întotdeauna.

  Focul de tabără marchează cu magie, de obicei, serile unui weekend sau ale oricărui eveniment privat căruia îi alăturăm căldura şi puritatea focului de poveste cu cerul înstelat care devin momente speciale petrecute la Casa Timiş alături de cei dragi. Câteva zile de relaxare se transformă astfel într-un sejur de excepƫie.

  Teambuilding și reconectare cu echipa

  La fel de bine, poate fi capitolul de încheiere perfect al unui teambuilding, al oricărui eveniment corporate sau activităƫi de reconectare cu echipa. De altfel, este şi un moment potrivit de discuƫii despre ce s-a petrecut peste zi pe fondul muzicii lemnului de stejar cu mâncăruri tradiƫionale, berbecuƫ sau purceluş la protap, ce merg de minune cu ƫuica şi vinul fiert atent pregătite de echipa Casa Timiş.

  Descarcă Broșura Casa Timiș

  Nume complet
  Email
  Telefon
  Data aproximativă
  Număr invitați (aproximativ)
  Locația
  restaurantterasăpavilioncramă
  Mesaj