fbpx
Un moment suspendat în timp

Despre Conac

Acasă » Domeniul Timiș » Despre Conac

Conac boieresc: destinaţie de relaxare şi vacanţă

Cu rădăcini la început de secol al XX-lea, Casa Timiş, este construită de un discipol al arhitectului Ion Mincu. Construcția impresionantă este un reprezentativ exemplu al curentului neoromânesc. Istoria locului te aşteaptă la doar 80 de km de Bucureşti pentru a-i descoperi gloria şi nobleţea.

Conacul, naţionalizat până în anii ’90, a trecut printr-o amplă renovare sub îndrumarea arhitecţilor Călin Hoinărescu şi Elena Costache. Aceștia au reuşit să îi ofere suflul nobil de altădată, reuşind astfel să creeze un cadru perfect pentru momente memorabile. S-a păstrat atmosfera atemporală în care personalizarea fiecărui moment, anticiparea dorințelor și spiritul familiei vă fac să vă simțiți acasă.

Datorită localizării sale, Casa Timiș a devenit una dintre destinațiile preferate ale celor care-și doresc o escapadă din oraș. Vă așteptăm cu preparate culinare deosebite, vinuri alese și amintiri ce așteaptă să se nască.

Stilul și personalitatea Conacului reflectă subtil o lume a răsfăţului, îmbinând modernul cu tradiţionalul. Astfel, șederea ta la conac e o adevarată călătorie în timp, în lumea farmecului boieresc de altădată.

Casa Timiș, o escapadă perfectă

Casa Timiş este un spaţiu dedicat exclusiv bunăstării oaspeţilor. Fiecare moment și cadru a fost conceput pentru a vă asigura că timpul petrecut aici este un moment de fericire. Un colț de natură rupt din urbanul gri oferă o sursă nesecată de energie pozitivă.

Fiecare experienţă este o sărbătoare a simţurilor, unde sunetele și mirosurile ajută la restabilirea armoniei corpului și a spiritului. Oferim oaspeților o experiență bazată pe atenţia la detalii și expertiză într-un moment suspendat în timp.

Casa Timiș îndeplinește toate cerințele pentru a reprezenta destinația pentru o escapadă relaxantă. Cu un decor elegant, Casa Timiş încorporează eleganța atemporală a conacului. Vederea către podgoria înmiresmată, oferă tot confortul social contemporan.

Un spațiu parcă rupt din basme, expresia nevoii de relaxare și răsfăț, Casa Timiș este rezultatul creației românești.

Echipa Casa Timiș: Ospitalitate la superlativ

La Casa Timiş este foarte important să lucrăm ca o echipa unitară, ca fiecare dintre noi să se completeze şi să se susţină reciproc. Iar pentru asta este nevoie de mai mult decat competenţe profesionale. De aceea, la conac nu exista orgolii, ci doar pasiune.

Fiecare element ce stă la baza Casei Timiş a fost realizat prin cunoştinţele în domeniu a specialiştilor din echipa noastră, oameni ce îşi doresc să ofere experienţe excepţionale care să surprindă prin eleganţă şi rafinament.

In bucătărie, dorinţa nostră este să punem în lumina reflectoarelor ingredientele din momentul respectiv. In fiecare zi lucrăm conştient pentru a face cinste muncii depuse celor care le îngrijesc şi ni le oferă cu atât de multa atenţie prin intermediul făuritorilor mâncărurilor, adică bucătarii.

Aşa că, fie că este vorba de o nuntă, un botez, o aniversare sau orice altă ocazie, noi suntem aici pentru a vă ajuta să creaţi un moment magic care să fie începutul unui capitol special din povestea dumneavostră.