fbpx
Un moment suspendat în timp

Despre Conac

Acasă » Domeniul Timiș » Despre Conac

Conac boieresc: destinaţie de relaxare şi vacanţă

Cu rădăcini la început de secol al XX-lea, Casa Timiş este construită de un discipol al arhitectului Ion Mincu. Construcția impresionantă, în stil neoromânesc, vă aşteaptă, la doar 80 de km de Bucureşti, să-i descoperiți gloria şi nobleţea.

Conacul, naţionalizat până în anii ’90, a trecut printr-o amplă renovare sub îndrumarea arhitecţilor Călin Hoinărescu şi Elena Costache. Aceștia au reuşit să îi redea șarmul de altădată, creând astfel cadrul perfect pentru momente de neuitat. Am păstrat atmosfera aleasă a marilor case interbelice, dar i-am adugat o tușă personală. Căldură, suflet, anticiparea dorințelor dumneavoastră și amintiri ce abia așteaptă să se nască.

Datorită localizării sale, Casa Timiș a devenit una dintre destinațiile preferate ale celor care-și doresc o escapadă din oraș. Vă așteptăm cu preparate culinare deosebite, vinuri alese, facilități de cazare adaptate celor mai înalte exigențe și un cadru natural de exceptie, încarcat de soare și energii binefăcătoare. Stilul și personalitatea Conacului reflectă subtil o lume a răsfăţului, îmbinând modernul cu tradiţionalul. Astfel, șederea dumneavoastră la conac e o adevarată călătorie în timp, în lumea farmecului boieresc de odinioară.

Casa Timiș, o escapadă perfectă

Vă doriți să evadați din tumultul cotidian și să vă reîncărcați bateriile. Aveți nevoie să ascultați sunetele naturii, să vă lăsați ochii să cutreiere peste ale sale creații, să trageți adânc aer în piept și să vă conectați la energia terapeutică a Pământului?

Casa Timiș reprezintă destinația perfectă pentru o asemenea escapadă relaxantă. Fiecare moment petrecut aici este o desfătare, o sărbătoare a simţurilor, unde tot ce vă înconjoară contribuie catalitic la restabilirea echilibrului dintre trup și spirit.

Oaspeții noștri vor beneficia de o experiență unică, într-un decor suspendat în timp. Casa Timiş înglobează eleganța conacului, răzmerița de culori și miresme ale podgoriei și beneficiile confortului contemporan.

Cu o scenografie ruptă din basme, expresie a nevoii de relaxare și răsfăț, Casa Timiș rămâne, în același timp, și un spațiu profund românesc.

Echipa Casa Timiș: Ospitalitate la superlativ

În calitate de gazde la Casa Timiş, este foarte important pentru noi să lucrăm ca o echipă omogenă, completându-ne şi susţinându-ne reciproc. Iar pentru asta competenţele profesionale nu sunt de ajuns. Astfel, la Conac nu există orgolii, ci doar bucuria noastră de a vă oferi experienţe memorabile, care să vă surprindă prin eleganţă şi rafinament.

Fiecare element ce stă la baza conceptului Casei Timiş a fost realizat de specialiştii echipei noastră. Prin preparatele pe care vi le oferim, dorim să punem în valoare cele mai proaspete ingrediente ale momentului. În fiecare zi lucrăm conştient pentru a onora munca depusă de cei care îngrijesc grădinile și culturile noastre. Iar bucătarii, creatorii gastronomiei rafinate de la Conac, prin talent și dedicație, vă propun delicii inspirate din banchetele domnești de odinioară.

Prin facilitățile noastre de cazare, dorim să vă punem la dispoziție un ambient sofisticat și relaxant, menținut la cele mai înalte standarde, de echipa noastră inimoasă.

Aşadar, fie că este vorba de o nuntă, un botez, o aniversare sau orice altă ocazie, suntem aici pentru a vă ajuta să creaţi un moment magic, care să fie începutul unui capitol special din povestea vieții dumneavoastră.