fbpx
Autenticele vremuri de odinioară

De ce Casa Timiș?

Acasă » Domeniul Timiș » De ce Casa Timiș?

Descoperă activităţile de relaxare la conac

Drumeţie pe dealuri. Plimbare în vie. Excursii cu biciclete. Toate la Conac.

Descoperă activitățile de relaxare la Conac

Drumeţie pe dealuri. Plimbare în vie. Excursii cu biciclete. Toate, la Conac.

Răsfaţă-te cu deliciile culinare pregătite cu îndeletnicire de chef Nico Lontras, relaxează-te în lounge cu un pahar de vin sau plimbă-te prin via Conacului.

Vrei să descoperi pe-ndelete monumentele culturale şi vini-viticole ale zonei sau eşti plin de adrenalină? Ne-am gândit la toate posibilităţile. Te îndrumăm către experiențe memorabile și povești ce abia așteaptă să fie trăite. Află la ce ne-am gândit pentru tine.

Traseul de biciclete – familie (8km)

Traseul de biciclete – nivel de complexitate mediu (25km)

Traseu scurt Alei Biciclete Casa Timiş

Traseu lung Alei Biciclete Casa Timiş

Casa Timiș este un spaţiu de comunicare cu trecutul, prezentul şi viitorul. Un proiect de restaurare şi o ambiţie de a valorifica identitatea neamului românesc.

Casa Timiș este un spațiu în care își dau întâlnire noblețea trecutul și rafinamentul viitorul, în celebrarea prezentului. Mândria unui proiect de restaurare arhitectonică și de punere în valoare a identității românești.

De ce Casa Timiș? 

Casa – pentru că în centrul domeniului Timiş și al amfiteatrului de vii, se află Conacul, nucleul menit să învăluie călătorul în misterul vremurilor de odinioară. Un spațiu aparte, cu stilul său arhitectonic interbelic, care surprinde, trăsăturile distincte ale mediului natural în care trăiesc vinurile, energiile terroir-ul, de la nord la sud, magnetismul zilei, între răsărit și apus.

Timiş pentru că întregul proiect este o reflexie şi o extensie a valorilor şi tradiției familiei Timiş de a oferi ce este mai bun, a lucrului bine făcut şi a generaţiilor prezente şi viitoare menite să poarte mai departe spiritul întregii familii. De ce? Deoarece Casa Timiș este cu şi despre familie, o consonanţă bine gândită între spiritul şi valorile familiei Timiş şi tradițiile din trecutul bogat al românilor.

Casa Timiş a fost creată pentru a aduce energia naturii mai aproape de tine. Fiecare experienţă este o sărbătoare în acest labirint senzorial suspendat în timp. Într-un decor elegant, cu o poveste frumoasă, Casa Timiş expune perfect simbioza benefică dintre om și natură.