fbpx
Autenticele vremuri de odinioară

De ce Casa Timiș?

Acasă » Domeniul Timiș » De ce Casa Timiș?

Descoperă activităţile de relaxare la conac

Drumeţie pe dealuri. Plimbare în vie. Excursii cu biciclete. Toate la Conac.

Răsfaţă-te cu deliciile culinare pregătite cu îndeletnicire de chef Nico Lontras, relaxează-te în lounge cu un pahar de vin. Plimbă-te prin via conacului şi descoperă la ce ne-am gândit pentru a-ţi crea prilejul unui moment memorabil.

Vrei să te relaxezi şi să descoperi pe-ndelte monumentele culturale şi vini-viticole ale zonei sau eşti plin de adrenalină? Ne-am gândit la toate posibilităţile. Te îndrumăm către experiențe memorabile și povești ce abia așteaptă să fie trăite.

Traseul de biciclete – familie (8km)

Traseul de biciclete – nivel de complexitate mediu (25km)

Traseu scurt Alei Biciclete Casa Timiş

Traseu lung Alei Biciclete Casa Timiş

Casa Timiș este un spaţiu de comunicare cu trecutul, prezentul şi viitorul. Un proiect de restaurare şi o ambiţie de a valorifica identitatea neamului românesc.

De ce Casa Timiș?  

Casa pentru că dincolo de stilul arhitectonic interbelic menit să învăluie călătorul în autenticele vremuri de odinioară, în centrul domeniului Timiş şi înconjurat de amfiteatrul de vii, se află conacul, nucleu menit să reunească energiile terroir-ulului de la răsărit și până la apus în dimensiunea sa metafizică.

Timiş pentru că întregul proiect este o reflexie şi o extensie a valorilor şi tradiției familiei Timiş de a oferi ce este mai bun, a lucrului bine făcut şi a generaţiilor prezente şi viitoare menite să poarte mai departe spiritul întregii familii.

De ce? Deoarece Casa Timiș este cu şi despre familie, o consonanţă bine gândită între spiritul şi valorile familiei Timiş şi tradițiile din trecutul bogat al românilor.

Casa Timiş a fost creată pentru a aduce un colț de natură mai aproape de tine. Fiecare experienţă este o sărbătoare în acest labirint senzorial suspendat în timp. Într-un decor elegant cu o poveste frumoasă, Conacul Casa Timiş expune perfect simbioza dintre om și natură.