Călătoria gusturilor și aromelor

Cuisine

Adrian Ivanoff: Portretul unui chef

 

Adrian Ivanoff şi-a descoperit pasiunea pentru gastronomie în urmă cu 10 ani şi, din acel moment, a continuat să fie autodidact în această călătorie a cultivării şi explorării gusturilor, simţurilor şi aromelor. Cu o atenţie desăvârşită la detalii, Chef Adrian crede în pasiunea şi sufletul reflectate în fiecare meniu și preparate ale sale pe care îşi propune să le ridice la rang de artă.

Asemeni unui arhitect, Adrian Ivanoff, îmbină arome cunoscute din bucătăria tradiţională românească cu flerul unui chef specializat în bucătăria mediteraneană, reuşind să surprindă atât prin preparate clasice, cât şi prin cele izvorâte din imaginaţia sa, într-o bucătărie rafinată dezvoltată cu respect pentru anotimpuri şi produse.

Restaurant cu vinuri alese complementat de un meniu tradiţional interpretat în spirit gourmet

 

Casa Timiș găzduieşte o cramă cu vinuri alese complementată de un meniu tradiţional interpretat în spirit gourmet, iar preparatele odată gustate îți vor aduce mereu aminte de gustul deosebit de la Conac.

Ingredientele simple și naturale se combină cu cele sofisticate creând o paletă unică de gusturi și arome ce au darul de a te face să te bucuri de mâncarea proaspătă, gătită cu dragoste și pricepere.

Dorim sa ridicăm gastronomia la nivel de artă și să avem ocazia să ne reîndrăgostim de gustul autentic românesc. Expresia unui neam și a întregii lui istorii sunt esența acestui restaurant. Ca o extensie a trecutului, așa a luat naștere meniul care va delecta cu preparate fine, într-o atmosferă ruptă dintr-un basm.