Resortul de lux Casa Timiș l-a recrutat pe Chef Cătălin Petrescu, iar piesa de rezistență pe care o propune se numește “Nichibotsu”. Din această toamnă, tandemul Lontras-Petrescu promite să creeze noi repere gastronomice la Casa Timiș.
București, 21 septembrie 2023 – Din toamna aceasta, echipa resortului Casa Timiș are un al doilea chef, Cătălin Petrescu, specializat în bucătăria japoneză și cu o impresionantă experiență internațională și locală. Noul chef va face echipă cu Executive Chef Nico Lontras, iar cei doi vor sublima definiția unei experiențe gastronomice complete din Casa Timiș, după cum asigură reprezentanții resortului.
Chef Cătălin Petrescu este multiplu premiat al unor prestigioase concursuri de specialiate și o prezență activă în peisajul media din România. Cu o viziune îndrăzneață și pasiune efervescentă, Chef Cătălin Petrescu va contribui la oferta gastronomică a Casei Timiș cu expertiza sa impresionantă în materie de bucătărie asiatică.
”Am ales această colaborare cu sufletul. Acest loc este un amestec rar de elemente deosebite – locația, echipa și, nu în ultimul rând, conducerea vizionară. Nu am ratat niciun apus de când am venit aici, sunt unice, într-atât încât m-au inspirat să le dedic un preparat în experiențele gastronomice viitoare, evident aromat și accesorizat în stiluri asiatice”, a declarat Chef Cătălin Petrescu.
În centrul propunerilor sale gastronomice pentru oaspeții Casei Timiș se află “Nichibotsu”, un preparat ce promite să îi poarte pe oaspeții Resortului Casa Timiș într-o călătorie transoceanică.
“Întâlnirea cu Chef Nico Lontras a fost una de destin, în care Universul mi-a trimis un om și un specialist rar întâlnit. Tot Nico Lontras a fost cel care l-a introdus și prezentat cu multă generozitate pe Chef Cătălin Petrescu, care m-a fascinat de la prima întâlnire prin simplitate, modestie, căldură, naturalețe și autenticitate. Cătălin a venit să împlinească și să completeze, alături de superba noastră echipă, viziunea mea de a crea un restaurant fusion, cu puternice influente asiatice. Acest nou concept pe care îl va crea puternica noastră echipă va adăuga eclectism gastronomic resortului Casa Timiș, deja este un spațiu eclectic”, a declarat Cristina Timiș, proprietar și CEO al Resortului Casa Timiș, parte a holdingului de familie Cris-Tim.
“Mă simt binecuvântată să primesc asemenea oameni în viața Casei Timiș și a fabuloasei noastre echipe. Îi mulțumesc lui Cătălin că ne-a ales, sunt sigură că va fi cea mai bună alegere a lui în domeniul profesional”, a completat aceasta.
Resort Casa Timiș este singura locație care modifică meniurile substanțial în fiecare primăvară și toamnă în cele trei restaurante ale sale – Conac, Veranda dintre Vii și Rotonda.
Casa Timiș, un conac din 1925, a renăscut din 2018 grație pasiunii și investițiilor consistente făcute de familia Timiș, fondatorii grupului Cris-Tim, una dintre cele mai puternice afaceri antreprenoriale din România.
Despre Chef Cătălin Petrescu
• Activează în domeniul gastronomic românesc încă din anul 1996, dar cu o perioadă în care a lucrat in Norvegia (2004-2010) la un restaurant cu stele Michelin.
• Înainte de plecarea în Norvegia, a lucrat și pe bucătărie internațională. După revenirea în România, s-a concentrat aproape exclusiv pe bucataria asiatică.
Despre Resort Casa Timiș
• Resort Casa Timiș, un domeniu de 140 ha la 80 de km de București, a devenit în scurt timp o emblemă a ecoturismului din România și un model pentru ce poate oferi ospitalitatea românească.
• Resortul include Conacul neoromânesc, restaurat și transformat într-un boutique-hotel de 5 Stele, 16 bungalow-uri de lux, 3 restaurante, alături de spații dedicate pentru evenimente tailor made sau corporate, atât indoor cât și outdoor.
• Pentru pasionații de mișcare, nu doar de mâncare, domeniul include și 20 de km de alei pavate pentru jogging, tracking, plimbări si traseu privat de biciclete.
Abonează-te și fii primul care este informat despre oferte, noutăți și evenimentele noastre
4135 ron
Programul nostru “Embrace Emotional Detox” se concentrează atât pe corp, cât și pe minte, pentru a îmbunătăți întregul organism și a crește eficiența sa. În timpul acestui program, corpul tău va învăța să lupte mai eficient împotriva poluanților, iar tu vei observa o creștere semnificativă a nivelului de energie și a stării tale de bine.
Fiecare terapie din programul nostru este adaptată nevoilor tale individuale, iar durata programului poate începe de la 5 zile. Prețul indicat este pentru un program de 5 zile, iar prețul final pentru un program prelungit va fi stabilit în funcție de planul personalizat pe care îl vom elabora împreună.
Toate programele noastre pot fi făcute ambulatoriu dar pentru un efect profund vă recomandăm să petreceți în locație aceste zile pentru completarea stării de bine și potențarea efectelor terapiilor.
Deasemeni, vă recomandăm să reluați aceste programe cel puțin o data pe lună pentru o susțnere constantă a stării de sănătate și vitalitate.
3145 ron/ 3960 ron
Credem cu tărie în abordarea cu blândețe și grație a procesului de inaintare in vârstă.
Ne dorim să vă bucurați de o viață plină de semnificație și să profitați din plin de fiecare an, iar programul Gracefully Ageing este conceput pentru a vă ajuta să obțineți această stare. Nu căutăm veșnicia tinereții, ci să sărbătorim experiența, vitalitatea fizică și mentală, un sistem imunitar puternic și o transcendere plină de grație a anotimpurilor vieții.
Toate programele noastre pot fi făcute ambulatoriu dar pentru un efect profund vă recomandăm să petreceți în locație aceste zile pentru completarea stării de bine și potențarea efectelor terapiilor.
Deasemeni, vă recomandăm să reluați aceste programe cel puțin o data pe lună pentru o susțnere constantă a stării de sănătate și vitalitate.
2275 lei
Programul Immune Boost stimulează, întărește și activează sistemul imunitar, pilonul sănătății noastre. Ajută corpul să reacționeze eficient împotriva amenințărilor virale, bacteriene și parazitologice și conferă rezistență la bolile infecțioase.
Toate programele noastre pot fi făcute ambulatoriu dar pentru un efect profund vă recomandăm să petreceți în locație aceste zile pentru completarea stării de bine și potențarea efectelor terapiilor.
Deasemeni, vă recomandăm să reluați aceste programe cel puțin o data pe lună pentru o susțnere constantă a stării de sănătate și vitalitate.
Fiecarui preparat I se va asocia un vin Casa Timis. Bautura va fi in SIstem free-flow.
Whisky: Talisker 10 YO, JW Black Label, Slane
Vodka: Beluga Celebration, Russian Standard, Ciroc
Aperitive: Martini Bianco, Rosso, Dry, Baileys, Chartreuse verte, Campari
Cocktail: Hugo, Aperol Spritz, Lavander Gin, Cuba Libre, Mimosa, Campari Orange, Gin Tonic
Vin: Casa Timis-Tamaioasa Romaneasca&Feteasca Alba
Casa Timis-Feteasca Neagra&Cabernet Souvignon
Casa Timis-Cabernet Sauvignon&Feteasca neagra
Bere: Paulaner, Nenea Iancu, paulaner fara alcool
Racoritoare: Acqua Panna, San Pellegrino, sucuri gama coca cola, suc de fructe santal, limonada, fresh portocale, fresh grapefruit, fresh mixt
Cafea: espresso, cappuccino, café latte, ceai
La trecere dintre ani si pe toata perioada evenimentului ne vom delecta cu champagne Louis Roederer